metkosas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 τελικά αγόρασα το amilo XA 2529 αλλά τελικά είμαι πολύ άτυχος.... απο την πρώτη στιγμή δέν κανει boot. δηλαδή πατάω το κουμπί και ανοιγουν λαμπακια ανεμηστήρες αλλα το φορητο δεν δίχνει τιποτα αλλα οθτε και βενει στα win να πω δηλαδη οτι εχει προβλημα η οθονη. απλα δεν κάνει τιποτα κολαει πριν καν posarei to bios. δοκίμασα χωρις μπαταρία την ιδια συμπεριφορα είχε. αυτό το παθένει 1 στις 3 φορές. το 2ο πρόβλημά του είναι οτι αν το βαλω stanby και προσπαθλησω να το επαναφέρω βγάζει irql not less or equal kai restart και μετά αντε παλι κόλημα πριν postάρει το bios. έτρεξα memtest gia 12 ώρες και το τεστ των windows και δεν βρικαν τιποτα. 0 errors.... το 3ο πρόβλημα είναι οτι κατα την διαρκεια που ειμαι στα win σβήνει τελειως η οθόνη και ξαναναβει και βγαζει μύνημα το προγραμμα οδηγησης της οθονης παροθσιασε σφαλμα και ανακτηθηκε με επιτυχια και αυτό το μύνημα. : nvlddmkm has stopped working παρακαλώ πολύ την συμβουλή σας για το τί θα πρέπει να κάνω καθώς δεν θέλω να μείνω χωρίς pc αρκετό καιρό. to laptop αγοράστηκε απο το πλαίσιο.
disqualified Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 το πας πισω ή του ριχνεις format μονος σου και βλεπεις
metkosas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 to laptop ine afto http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1080253 να το πάω πού πίσω; στο πλαίσιο ή στην FS που με παρέπεμψε τηλεφωνικός στην pcsystems και μου είπανε πρεπει να μείνει μέσα 3-4 μέρες για έλεγχο και άν υπάρχει πρόβλημα να γίνει παραγγελία απο εξωτερικό του ανταλακτικού.(αυτά μου τα είπαν στο τηλεφωνο)
irahara Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Αν το αγόρασες πρόσφατα (1-2 μέρες) προσπάθησε να στο αλλάξουν.
soilworker Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 μη το σκεφτεσε καθολου κατευθειαν πισω στο πλαισιο.καλυτερα να στο κρατησουνε και λιγο παραπανω και να μεινεις χωρις pc παρα να εχεις ενα ελατωματικο pc για παντα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.