Προς το περιεχόμενο

Μια μικρή βοήθεια...

miandge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Ψάχνω ένα άτομο να μου φτιάξει ένα πολύ απλό site που χρειάζομαι και απ'ότι καταλαβαίνω χρειάζεται php,html κάποια βάση και προαιρειτικά javascript. Πώς μπορώ να βρω κάποια άκρη γι'αυτό? Είμαι διατεθιμένος φυσικά να πληρώσω αλλά δεν μπορώ να δώσω και πάνω από 150 ευρώ...Έχετε κάτι-κάποιον υπόψην σας?

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα να ψάξεις σε διάφορα freelancing websites.

Εκεί μπορείς να βρείς αξιόλογους freelancers και να σου κάνουν καλή δουλειά με λίγα, σχετικά,χρήματα.

Δημοσ.
Θα σου πρότεινα να ψάξεις σε διάφορα freelancing websites.

Εκεί μπορείς να βρείς αξιόλογους freelancers και να σου κάνουν καλή δουλειά με λίγα, σχετικά,χρήματα.

Σ'ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία...Μήπως θα μπορούσες να μου δώσεις και κάνα link για τέτοια σελίδα γιατί δεν έχω ιδέα?

Δημοσ.
Σ'ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία...Μήπως θα μπορούσες να μου δώσεις και κάνα link για τέτοια σελίδα γιατί δεν έχω ιδέα?

Κάποια είναι επί πληρωμή, ωστόσο κάποια είναι for free.

Έχεις ΠΜ.

@Alexgreat: Είναι δυνατόν μέσα σε αυτή τη λίστα που έχεις στην σελίδα σου, να υπάρχει έστω και ένας επαγγελματίας που να κάνει, εικαστικό, λίγη php και αν χρειαστεί javascript με 150 ευρώ; Πως το βλέπεις ..

Δημοσ.
@Alexgreat: Είναι δυνατόν μέσα σε αυτή τη λίστα που έχεις στην σελίδα σου, να υπάρχει έστω και ένας επαγγελματίας που να κάνει, εικαστικό, λίγη php και αν χρειαστεί javascript με 150 ευρώ; Πως το βλέπεις ..

Δεν ξέρω, ίσως...

Δημοσ.

150 ευρώ για php, mysql και ίσως βάση? Άρη είναι λίγα τα λεφτά. Οι αλβανοί περισσότερο πληρώνονται(δεν γίνομαι ρατσιστής, σε σχέση με την δουλειά που θες εννοώ).

Δημοσ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεί μέσα στη λίστα σου με 150 ευρώ , επαγγελματιά να του κάνει αυτό που θέλει.

Μόνο σε Freelancing websites, και άν.

Δημοσ.

Δυστυχώς με 150 ευρώ δεν πρόκειται να βρεις κάποιον να σου κάνει ιστοσελίδα με αυτά πυ ζητάς. Βρες κάποια hosting πακέτα που δίνουν δωρεάν εφαρμογές όπως wordpress, joomla κτλ. Αυτά θεωρητικά μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σου. Θα σου πρότεινα τη http://www.bluehost.com . Καλές τιμές και παρέχει πολλές web εφαρμογές.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...