Προς το περιεχόμενο

Καινουριος σκληρος και σερνεται.

axlgol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, εχω αγορασει ενα wd 320 sata, ειχα απο πριν ενα αταπι wd 200 και πηγαινε κανονικα εκτος καποιες φορες ειχε κολλιματα. Οταν προσπαθησα να βαλω και sata & atapi μεσα το μηχανιμα σερνοτανε ασχημα μου εκανε πολυ χρονο για τα παντα. Εβαλα μονο τον sata μολις τον εκανα format και τον εβαλα ολα οκ, μετα που αρχισα να κανω εγκαταστασεις κατι codec κατι bspalyer αρχισε τα δικα του να μην παει βημα λες και δεν εχει καθολου μνημη. Το μηχανιμα μου ειναι ενας 2,6 με ram 1024. Καμια ιδεα κανεις ρε παιδια εχω απογοητευτει τελειος...Ευχαριστω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μπορεί να φταίει το jumper του σκληρού. Τον έβαλες σε θέση master εφόσον είναι μόνος του; Τώρα έχεις και τους δύο δίσκους; Από που τρέχουν τα windowς?

Δημοσ.

Σε SATA δίσκο δεν υφίσταται η έννοια master/slave και αν έχει jumper το μόνο που θα ορίζει είναι αν θα λειτουργεί σαν SATA 1 ή 2.

Δοκίμασε scandisk ή έλεγχό του με κάποιο utility της Western Digital.

Αν και πιθανόν μετά από 10 μέρες να τον έχεις επιστρέψει ήδη :P

[offtopic]

Χωρίς παρεξήγηση, christian-ago θες μάλλον να πουλήσεις κάτι μέσω των αγγελιών ε;

[/offtopic]

Δημοσ.

Καινούριος δίσκος που κάνει τσαλίμια=καινούρια γκόμενα που δε μας χρωστάει τίποτα:Τα ρούχα της και δρόμο.Δηλαδή αντιγραφή τ' αρχεία σου,και επιστροφή να στον αλλάξουνε.Ούτε τον κόπο για έλεγχο μην κάνεις.

Δημοσ.
Σε SATA δίσκο δεν υφίσταται η έννοια master/slave και αν έχει jumper το μόνο που θα ορίζει είναι αν θα λειτουργεί σαν SATA 1 ή 2.

Δοκίμασε scandisk ή έλεγχό του με κάποιο utility της Western Digital.

Αν και πιθανόν μετά από 10 μέρες να τον έχεις επιστρέψει ήδη :P

[offtopic]

Χωρίς παρεξήγηση, christian-ago θες μάλλον να πουλήσεις κάτι μέσω των αγγελιών ε;

[/offtopic]

Νόμιζα ότι ίσχυε το ίδιο με τους ide. Έχω μείνει λίγο πίσω στην τεχνολογία..

Ναι λογικά αφού ένα SATA πάει μόνο σε έναν SATA σκληρό δίσκο. :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...