JIMKLR250 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Βοηθήστε με ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ!!! Θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας για αυτά τα δύο Nokia (N82 & N958Gb) Αν θεωρήσουμε αμελητέα την διαφορά τιμής τους, ποιο από τα δύο κινητά θα επιλέγατε; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;;; ---------------------------------------------- Η Δική μου ΑΠΟΨΗ : (Τα είδα από κοντά κ τα δύο και…. N958gb : Απογοητεύτηκα από τα υλικά κατασκευής! Σα ψεύτικο ήταν, σκέτη πλαστικούτα Το πληκτρολόγιο ήταν χωμένο κάτω από τον συρταρωτό μηχανισμό N82 : Η οθόνη του είναι αρκετά μικρή και το κινητό είναι αισθητά ποιο μεγάλο από το Ν95-8bg …
stabill Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Εγω θα επελεγα (και συντομα θα επιλεξω, εκτος απροοπτου!!!) το N82, κυριως για το οτι δεν εχει κινητα μερη. Θεωρω οτι με το συνεχομενο ανοιξε-κλεισε, καποια στιγμη θα τα "παιξει". Μιλαμε για 500 euro και δεν θα ηθελα να εχω τετοια εμπειρια... Κατα τα αλλα, δεν πρεπει να εχουν και σπουδαιες διαφορες, περα απο την ενσωματωμενη μνημη. Τις 0,20 ιντσες διαφορα της οθονης δεν τις θεωρω μειονεκτημα, ειναι ηδη αρκετα μεγαλη. Ξερεις τι με χαλαει στο N82? Τα μικρα πληκτρα. Κατα τα αλλα, φαινεται πολυ καλο, ειδα σε site φωτογραφιες απο την καμερα του και εμεινα μ....κας (που λενε!!!), η ποιοτητα κατασκευης ειναι μια χαρα (δεν γνωριζω βεβαια τα κριτηρια σου, δεν εχω "πιασει" το N95). Εχουν ιδια χαρακτηριστικα παντου (μετα απο μια συντομη ερευνα) και ειναι καθαρα υποκειμενικο το τι θα επιλεξεις, μια και το κριτηριο το δικο μου για καποιους αλλους, σιγουρα "δεν παιζει"...
mandipl Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 σαν χρηστης του ν95 8gb μπορω να πω οτι εχεις ενα δικιο ως προς το πολυ πλαστικο (κυριως στο πληκτρολογιο ειναι λιγο ενοχλητικο). αλλα οταν ειναι κλειστο ειναι πολυ στοιβαρο και εντυπωσιακο .καμια σχεση με το απλο ν95.Γενικα η ποιοτητα κατασκευης ειναι πολυ προσεγμενη. Δεν ξερω αν μπορεις να περιμενεις το ν96 . μου φανηκε πολυ πιο ομορφο εξωτερικα . το ν82 το βλεπω πολυ ασχημο . δεν ξερω τι χαρακτηριστικα εχει αλλα φανταζομε δεν ξεπερναν το ν95
stabill Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Ενα "συν" του N82 ειναι το flash.... Den einai ena απλο led οπως στα περισσοτερα....
mihalakis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 θα προτιμουσα Ν82. Τα πλαστικά του είναι καλύτερα από του Ν95.Έχει λιγότερα κινητά μέρη, άρα λιγότερα πραγματα να χαλάσουν. Το φλας του είναι ένα σημαντικό συν (ξένον φλας και όχι λεντ που πρακτικά σημαίνει οτι σε χαμηλό φωτισμό το Ν95 δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα), περισσότερο από το 8γβ μνήμης τα οποία και θεωρώ περιττά. Για μένα οι 2,8 ίντσες είναι λίγο μειονέκτημα μιας και είναι περισσότερο επιρρεπής σε γρατζουνιές, και κατά δεύτερο το οτι και οι 2 οθόνες έχουν 240*320 ανάλυση.Αυτό σημαίνει οτι θα έχει περισσότερο ορατή κουκίδα η οθόνη του Ν95 από του Ν82. Σχεδιαστικά προτιμώ το Ν82.
katafitos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Εχω το Ν82 εδω και 2 βδομαδες και μπορω να πω οτι το κινητο φυσαει! Πολυ γρηγορο!! Φανταστικες photo!! Το μονο μειονεκτημα ειναι ισως η μανατη καρτα που εχει (αργη) και το κεντρικο pad που σου δινει την αισθηση ξεχαρβαλομενου αλλα δεν υπαρχει προβλημα!. Οσο για το slide θα συμφωνησω οτι καποια στιγμη θα βγαλει τζαγο οπως και εχει βγαλει σε εναν φιλο μου το απλο N95
Greek Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Ο λογος που κατεληξα στο στο ν82 τελικα ειναι η ποιοτιτα κατασκευης του ν95. Το οτι καποια στιγμη θα βγαλει τξογο ειναι σιγουρο, οπως και με το 6280 ππου ειχα ενω στην αρχη ηταν οκ μετα απο 1,5 χρονο χρησης ειταν σαν 2 διαφορετικα κομματια Δεν το μετανιωσα που πειρα το ν82, ειναι ομορφο (υποκημενικο) και οπως υποδθικε ειναι candybar. Δεν εχει διαφορες απο το ν95-2 εκτως απο το flash, και της λιγο καλυτερες φωτογραφιες που βγαζει απο αυτο. Επισης κατι αλλο συμαντικο, το GPS στο ν82 λοκαρι δορυφορο μεσα σε δευτερα (γυρο στα 10 δευτερα) στο ν95 κανει λεπτα (1-2 λεπτα). Αυτο γινετε η λογο σχεδιασμου το τσιπ στο ν95 το εχουν χαμηλα η στο ν82 προσθεσαν ποιο καινουργιο δεκτη (SarFir III αντι του ΙΙ που εχει το ν95). Σε συνδιασμο τωρα με την αρκετα χαμηλοτερη τιμη του ν82 δεν θα το σκευτομουν αλλο στην θεση σου Παντως οποιο και να παρεις ειναι κινηταρα, διαλεγεις και παιρνεις Edit: Στα θετικα (για καποιους αρνητικα) του ν82 μπορει να προστεθει οτι εχει card slot, και μπορεις να βαλεις οποια καρτα θες σε αντιθεση με το 8γβ που δεν γινεται. Ηδη εχουν βγει 12gb MicroSD αναμενονται οι 16 και 32, οποτε καταλαβαινεις οτι αργοτερα αν δεν σε φτανει η μνημη μπορεις να βαλεις μεγαλυτερη ενω στο αλλο θα ειναι παντα 8 η και αν παθει κατι το κινητο να βγαλεις την καρτουλα και να μην χασεις τα δεδομενα... Αυτα
Obiwan88 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 re pedia san omorfia ti sigrinoume k ti lete tora?? to n95 2 (i 8GB opos exei minei na to leme), είναι πολυ πιο μαματο σαν ομορφια! κ νομιζω πως και τα τεχνικα χαρακτιριστικα τοθ ειναι καλυτερα. καλο κινητακι ομως κ το N82, δν λεω.. alla αφτα εγω νομιζα πως ειχαν αρκετεσ διαφορεσ, ψαχνωντας ομως είδα πως δεν ειναι κ τοσο μεγαλεσ. πως λοιπον ενω προσφερουν περιπου τα ιδια, η τιμες τους διαφερουν τοοσο?? εχει κανεισ καμια ιδεα??
flik Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Σε θέμα ομορφιάς, μάλλον θα προτιμούσα n95 παρά το μέγεθός του. Το 8gb έχει 2,8 οθόνη όμως (το απλό έχει 2,6) και το n82 2,4. Η διαφορά είναι πραγματικά εμφανής. Επίσης οτι έχει σκληρό 8 gb, είναι καλύτερο απο οποιαδήποτε κάρτα μνήμης κατεμέ. Αν πάρεις κάρτα μεγάλης χωρητικότητας και την γεμίσεις, το κινητό θα σέρνεται. Σε αυτά υπερτερεί το n95. Το n82 έχει φλας xenon, πραγματικά πάρα πολύ καλό και είναι μικρότερο σε μέγεθος, και ελαφρύτερο (114 έναντι 128 γραμ). Και τα δύο πλαστικά μου φαίνονται. Δεν νομίζω να χαλάσει το slide πάντως. Διαλέγεις στο μέγεθος και στο φλας, έναντι της οθόνης. Απο κει και πέρα, είναι υποκειμενική η εμφάνιση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.