Προς το περιεχόμενο

Yπάρχει γενική έλλειψη στους penryn?

doc1000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aυτός ο 8400 με το σταγονόμετρο έρχεται ρε παιδιά?

Εμφανίζεται για λίγα λεπτά στα sites και εξαφανίζεται για βδομάδες...

Δεν είναι δυνατόν να μη θέλουν να πουλήσουν τα καταστήματα. Αφού έτσι κι αλλιώς δε στοκάρουν τους παλιούς Conroe να πεις ότι θέλουν να τους ξεφορτωθούν.

Εγώ ξέρω πολλά άτομα που αναβάλλουν την αναβάθμιση λόγω έλλειψης 8400 και abit ip35 pro...

Δημοσ.

αυτο που δε μπορω να καταλαβω ειναι τι την θελει την abit ip35 pro ο καθε αρχαριος που δεν ασχολειται με overclocking. ουτε τις καλυτερες επιδοσεις εχει ουτε τα πιο πολλα extra. ας παρουν και gigabyte δε χαθηκε ο κοσμος

Δημοσ.
αυτο που δε μπορω να καταλαβω ειναι τι την θελει την abit ip35 pro ο καθε αρχαριος που δεν ασχολειται με overclocking. ουτε τις καλυτερες επιδοσεις εχει ουτε τα πιο πολλα extra. ας παρουν και gigabyte δε χαθηκε ο κοσμος

Γιατι η GIGABYTE δεν κανει για overclocking?

lol

Δημοσ.

doc1000 συγγνωμη αν κανω λαθος αλλα εσυ δεν εισαι που προτεινεις σε ολους την abit ip35? αν οντως εισαι εσυ , πιστευα οτι για να την προτεινεις με τοσο πολυ παθος την εχεις ιδη...

Δημοσ.

Τα καθιστουν μη διαθεσιμα και ετσι 1) πουλανε τα παλια 2) μολις τα καταστησουν διαθεσιμα πεφτει ο κοσμος με τα μουτρα και βλεπουμε και τσιμπιμενες τιμες...

Μην θυμηθω τις 8800GT, που εγινε το ιδιο ακριβως

Εγω σε γνωστο μου υπαλληλο: αφου εχεις στο συστημα γιατι δεν τις βγαζεις ραφι?

Υπαλληλος: δεν με αφηνουν

Δημοσ.

without_name όχι δεν την έχω.

Την προτείνω με βάση τα συγκριτικά που διαβάζω και επειδή κανένας που αγοράζει (και ζητάει προηγουμένως τη γνώμη εδώ πέρα) δεν κάνει τον κόπο όχι να κάνει ένα review, αλλα να γράψει 2λέξεις απο προσωπική εμπειρία.

Προσφέρει πάντως πολλα περισσότερα απο overclocking δυνατότητες. Δεν έχω δει πχ καμία gigabyte σ' αυτό το επίπεδο τιμής (ακόμα και η ακριβή P35-DS4) να προσφέρει external sata.

Δεν έχω δει καμία άλλη να προσφέρει 2η gbit ethernet. (πράγμα αρκετά βολικό ακόμα και αν έχεις adsl router με 100αρια ports)

Έχει επίσης χαμηλότερη κατανάλωση ρευματος απ' τις Asus p5k.

Πάντως πιστεύω σ' αυτά τα χρήματα πολυ καλή είναι και η MSI P35 NEO2-FR

Δημοσ.
Γιατι η GIGABYTE δεν κανει για overclocking?

lol

μωρε κανει, οπως και η msi κανει, και η asus κανει, απλα η abit εχει μια παραδοση στο χωρο συν το μguru που βολευει πολυ. απλα ολοι ακουνε για την ip35 pro οτι ρουλαρει κτλ και δεν κοιταν αλλου και ας μην ασχοληθουν ποτε με αυτο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τελικα το eshop πλεον δεν πουλαει την m/b οπως παλια, αλλα μονο σε bundle με μια καρτα wi-fi παλι απο την abit, η οποια αξιζει γυρω στα 15-20 ευρω και συμφωνα με reviews ειναι πολυ ποιοτικη και εχει πολυ ευχρηστο menu. Το συνολικο πακετο κανει 137 ευρω και πιστευω οτι ειναι καλη τιμη (115-120 ευρω βγαινει η m/b), ειδικα για οσους χρειαζονται την καρτα ασυρματου δικτυου. Εγω το παραγγειλα πεμπτη πρωι και μεχρι το απογεμα ειχε ερθει στο υποκαταστημα ελληνικου απο οπου και το παρελαβα ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...