doc1000 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Περιμένω εδώ και καιρό να κάνω κι εγώ μια αναβάθμιση και παρατηρώ ότι οι νέοι penryn 8400 εμφανίζονται για μια μέρα στο eshop και εξαφανίζονται! Τόση έλλειψη υπάρχει ρε παιδιά? Επίσης εξαφανιζόλ είναι και η Abit ip35 pro... Όταν υπήρχε πριν 1-2 βδομάδες δεν υπήρχαν penryn box. Εμφανίστηκαν μετά οι Penryn για μέρα αλλα είχε εξαφανιστεί η Abit! Tώρα εξαφανίστηκαν και τα 2 εδώ και καιρό πάλι... Ζούμε πάλι εποχές έλλειψης όπως με τις 8800GT ή μου φαίνεται? Τί στο λύκο... Όλοι σαν τις μύγες έχουν πέσει πάνω τους?
PCM Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Ετσι είναι αυτά. Είναι και αυτό ένα απο τα μειονεκτήματα των καινούργιων hardware. Το συμπέρασμα που βγαίνει( και είναι καλό) είναι ότι οι καταναλωτές είναι πλέον πιο συνειδητοποιημένοι και επιλέγουν ότι είναι καλύτερο α)για την τσέπη τους και β)φυσικά την δουλειά που το χρειάζονται
palawiaris Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δυστηχώς και ακόμα εδώ γερμανία σε μεγάλα καταστήματα ακόμα δεν τους έχουν.Τα ρέστα 6χχχ τι θα τους κάνουν;
kostasSTi Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Με τις IP35 Pro είναι η δεύτερη φορά που εξαφανίζονται. Εγώ πρόλαβα να πάρω μια πριν γίνει ο ντόρος και μια δεύτερη τις μέρες που εμφανίστηκαν και πάλι αλλά για λίγο... Για τους 45nm είχανε πει από την αρχή οτι υπήρχε αρκετή ζήτηση αλλά δεν είχαν ποσότητες για να εξυπηρετήσουν την αγορά...
sepultribe Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 σορρυ κωστα δεν το ειχα δει. τεσπα, ελπιζω οταν βαλει ο θεος το χερι του και ξαναφερουν να μην δω καμια τρελη αυξηση στη τιμη η τπτ τετοιο...
kostasSTi Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 σορρυ κωστα δεν το ειχα δει. Δεν πειράζει ρε... Το κακό είναι οτι ήδη κάτι ακούστηκε οτι θα τους δούμε ακριβότερους... Θα δείξει!
alexzzz Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Επίσης εξαφανιζόλ είναι και η Abit ip35 pro... Ναι... με πήρε και μένα η μπάλα της έλλειψης της abit
sepultribe Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 το eshop εφερε παλι 8400 δοξα τω θεω και σε μια χαρα τιμη 175 ευροπουλα. οσοι προλαβουν προλαβαν αντε να δουμε με τις abit τι θα γινει τωρα
kosmasgr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Και γώ πρόλαβα τσίμπησα έναν Ε8400. Σχετικά με το eshop καλύτερα να πέρνεται τηλέφωνο να ρωτάτε αν υπάρχει γιατί πολλές φορές δεν ανανεώνουν σωστά την διαθεσιμότητα προιόντων
sepultribe Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 μεσα σε μια ημερα πανε και οι 8400, εξαντληθηκαν α και παιδια, μολις πριν απο λιγο ξαναεφεραν και abit ip35 pro, δευτε λαβετε οσοι προλαβετε στοιχημα ενα 20ρικο οτι μεχρι το βραδυ θα χουν φυγει ολες...
madsc Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Όσον αφορά την Ελλάδα, είναι μαρκετικό το θέμα. Απλά δεν κινείται η λιανική αγορά και δεν στοκάρουν ποσότητες οι αντιπροσωπείες/καταστήματα. Κοιτάνε να διώξουν την προηγούμενη γενιά πρώτα. /sc
Droidlock Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Την Mainboard Abit Ip35pro θα την ξαναφερει το e-shop.gr σε 10 μερες περιπου απ΄οτι μου ειπαν απο το εν λογω διαδυκτιακο καταστημα. Για τους επεξεργαστες της Intel Core 2 Duo E8400 μου ειπαν απο εβδομαδα οτι θα ξαναφερουν.
sepultribe Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Όσον αφορά την Ελλάδα, είναι μαρκετικό το θέμα. Απλά δεν κινείται η λιανική αγορά και δεν στοκάρουν ποσότητες οι αντιπροσωπείες/καταστήματα. Κοιτάνε να διώξουν την προηγούμενη γενιά πρώτα. /sc απτο 5ο εισαι και συ? Την Mainboard Abit Ip35pro θα την ξαναφερει το e-shop.gr σε 10 μερες περιπου απ΄οτι μου ειπαν απο το εν λογω διαδυκτιακο καταστημα. Για τους επεξεργαστες της Intel Core 2 Duo E8400 μου ειπαν απο εβδομαδα οτι θα ξαναφερουν. να σε καλα για τη πληροφορια. να σε ρωτησω, στα κεντρικα πηρες? γιατι εγω πηρα στο υποκαταστημα του ελληνικου στη περιοχη μου και ο καημενος ο πωλητης που μου μιλησε δεν ηξερε τι του γινεται
Droidlock Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Η απαντηση οσο αναφορα την mainboard της Abit Ip35pro ηρθε μεσω email ( [email protected] ) απο το e-shop μετα απο ερωτηση που εκανα για το συγκεκριμενο mobo. Για τον επεξεργαστη της Intel Core 2 Duo E8400 μου ειπαν μεσω τηλεφωνου στο τμημα παραγγελιων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.