Προς το περιεχόμενο

Περιεργο Προβλημμα με Καρτα TV

mrbictor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,

αγορασα αυτην την καρτα http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977767&product=846341

οταν εκανα την εγκατασταση ολα εγιναν κανονικα και οταν παω να τρεξω το προγραμμα της μου λεει οτι δεν μπορει να υποστηρίξει το hardware or software και να κανω re-install

το κανω και παλι τπτ..την παω πισω στο πλαισιο την κρατανε κανα 2 μερες και μου δινουν πιστωση να παρω μια καινουργια

παιρνω την καινουργια και εχει το ιδιο προβλημα ακριβως!!το περιεργο ειναι οτι την εβαλα σε αλλο Pc Και δουλεψε!τι μπορει να φταιει?

ευχαριστω!!

Δημοσ.

requirements:

win xp sp2 το εχω

directx9c το εχω

P4 2.4 εχω 3,2

256mb Ram εχω 1Gb

vga 32mb with DxVA acceleration εχω Χ700Pro 256mb για το DxVA acceleration δε γνωριζω,τι ειναι?

Δημοσ.

Εκτός απο τις ρυθμίσεις της κάρτας το σημαντικότερο από όλα ειναι να αναβαθμίσεις όλους τους drivers της κάρτας αλλα και το πρόγραμμα σύλληψης..

Δημοσ.

δεν μπορω να κανω καμια ρυθμιση στην καρτα γιατι δεν τρεχει το software της..

drivers εχω κατεβασει απο το νετ τους τελευταιους καμια διαφορα...

Δημοσ.

δεν είναι "λύση",αλλά για δοκίμασε να την ανοίξεις με τον KMPlayer (open wdm device).

Όσο για τα specs,περισσότερο εννοούσα αν υπάρχει περίπτωση να έχεις pci 2.1 και η κάρτα είναι για 2.2-ή μήπως είναι για pci express(τραβηγμένα όλα,αλλά λέω....)

Δημοσ.

για την pci version,χρησιμοποίησε κάποιο σχετικό διαγνωστικό: sandra , everest....

με τον KMPlayer ,δοκίμασες να την ανοίξεις; (ctrl+W )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...