Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικος Θορυβος

ahh1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν τρεχω το prime95 μετα απο 4sec ακουγετε ενας θορυβος αγνωστου προελευσεος. σαν αυτον που κανουν ου μετασχηματιστες. ακουγετε απο το τροφοδοτικο η την CPU δεν μπορεσα να καταλαβο. ο Θορυβος ειναι αρκετα εντονος μεχρη και με ακουστικα στο κεφαλι και τον ακουσα. επισεις τον εχω ακουσει και με Acrobat reader οταν φορτονε την σελιδα και προσεξα πως οταν τον κανει ανεβαζει αποτομα θερμοκρασια απο 45 σε 65 σε 2 δευτερα. αν ακουγετε δυνατα για καμια 10" κλεινει το Pc kai mporv na to anoijv meta apo

10-15" Προφανος λογο τηερμοκρασιας. Καμια ιδεα τι μπορει να ειναι αυτο τπ ζζζζΖΖΖΖΖΖΖΖ. Τροφοδοτικο ειναι Q-tec 550 Kai σκεπτομαι να το αλλαξω

Δημοσ.
Οταν τρεχω το prime95 μετα απο 4sec ακουγετε ενας θορυβος αγνωστου προελευσεος. σαν αυτον που κανουν ου μετασχηματιστες. ακουγετε απο το τροφοδοτικο η την CPU δεν μπορεσα να καταλαβο. ο Θορυβος ειναι αρκετα εντονος μεχρη και με ακουστικα στο κεφαλι και τον ακουσα. επισεις τον εχω ακουσει και με Acrobat reader οταν φορτονε την σελιδα και προσεξα πως οταν τον κανει ανεβαζει αποτομα θερμοκρασια απο 45 σε 65 σε 2 δευτερα. αν ακουγετε δυνατα για καμια 10" κλεινει το Pc kai mporv na to anoijv meta apo

10-15" Προφανος λογο τηερμοκρασιας. Καμια ιδεα τι μπορει να ειναι αυτο τπ ζζζζΖΖΖΖΖΖΖΖ. Τροφοδοτικο ειναι Q-tec 550 Kai σκεπτομαι να το αλλαξω

χωρης OVERCLOCK δεν ακουγετε εντονα αλλα μονο με prime 95 ακουγετε ελαφρος

Δημοσ.

κανα ανεμηστερακι απο τον επεξεργαστη προφανος θα ειναι.Βγαλε την ψυκτρα και ξαναβαλτηνα να δεις αν πατουσε καλα(βαλε και καινουργια θερμοαπαγωγικη παστα).Στην χειροτερη παρε καινουργια ψυκτρα.

Δημοσ.

Οχι δεν ειναι ανεμηστηρακι. Ο ηλεκτρονικος θορυβος προερχεται απο το τροφοδοτικο κ σημαινει πως το τροφοδοτικο φτανει στα ορια του εκεινη τη στιγμη.

ο επεξεργαστης καταναλωνει το μεγιστο οταν τον πιεζεις ατα ακρα (100%). το ιδιο συμβαινει με μενα οταν ανοιγω τρισδιαστατες εφαρμογες, προφανως επειδη η καρτα γραφικων ρουφαει ενεργεια.

κατα τη γνωμη μου ο θορυβος δειχνει χαμηλη ποιοτητα.

το δικο μου τροφοδοτικο ειναι thermaltake 650w , υποτιθεται καλο.παντως συμφωνα με τα αμπερ κ βατ στις προδιαγραφες του , δεν θα πρεπε να ζοριζεται καθολου.

Δημοσ.

Εφόσοον θεωρητικά είσαι στο όριο για την τροφοδοσία του μηχανήματος, τότε έλεγξε τις τάσεις απο το bios και σε τι στροφές δουλεύουν οι ανεμιστήρες..

Δημοσ.

ΟΙ τασεις κιμενονται σε νορμαλ πλαισια 11,8 - 4,9 - 3,33.

αν ειναι απο τροφοδοτικο τοτε γιατι αυτη η ανοδος της θερμοκρασιας. κι οταν ανοιγω αυτην την σελιδα το κανει μολις φορτωνει τις εικoνες

http://www.thermalright.com/new_a_page/download_images/booklet/ultra120_ex/am2.pdf

Για να καταλαβετε κανει ζζζ με κενα ζζζζ ζζζ ζζζ ζζζζζζζ ζζζ ζζ ζζζ αναλογα πιο κοματι φορτωνει

Ανεμιστήρες δεν ειναι

Δημοσ.

μπας και ειναι κανας πυκνωτης απο την μιτρηκη?

Παντως θα ητανε πολυ πιο ευκολο αν ανοιξεις το κουτι και εντοπισεις απο που ερχετε ο θορυβος.

Η θερμοκρασια που ανεβενει ειναι λογικο αφου ζοριζετε ο επεξεργαστης,και εδω ισως να κανει την ζημια το τροφοδοτικο δυνοντας παραπανω ρευμα(το εχω δει και αυτο στην ζωη μου :-D)

Δημοσ.

παντος για τους θορυβους αυτους (Παρομιους)ειχα ακουσει πως φταιει η αρνητικη ταση -12v αλλα αυτες δεν μπορω να τις δω. Τα μηχανηματα των εταιριων κηνιτης τηλεφωνιας δουλεβουν με αρνητικες τασεις Πως γινετε η αρνητικη ταση ποτε δεν καταλαβα.

Δημοσ.
μπας και ειναι κανας πυκνωτης απο την μιτρηκη?

Παντως θα ητανε πολυ πιο ευκολο αν ανοιξεις το κουτι και εντοπισεις απο που ερχετε ο θορυβος.

Η θερμοκρασια που ανεβενει ειναι λογικο αφου ζοριζετε ο επεξεργαστης,και εδω ισως να κανει την ζημια το τροφοδοτικο δυνοντας παραπανω ρευμα(το εχω δει και αυτο στην ζωη μου :-D)

Το ανοιξα αλλα η CPU oi πυκνωτες και τροφοδοτικο ειναι πολυ κοντα και δεν μπορω να καταλαβω απο που ακριβος ειναι. Θελει στηθοσκοπιο. ουτε τριζει (συντονιζετε) κατι οταν ακουγετε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...