algait Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Παιδιά πείτε με ξενέρωτο αλλά η ταινία με κούρασε. Το χιούμορ το βρήκα αρκετά κρύο και ήταν λίγες οι σκηνές που έσκασε το χειλάκι μου. Μου θύμισε κάτι αποτυχημένες θεατρικές παραστάσεις που παίζονται κατά καιρούς και προσπαθούν να βγάλουν γέλιο με το ζόρι. Anyway. Περι ορέξεως...
Bougas Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 thnx a lot τι παλικαρι εισαι εσυ? γιατι ευχαριστεις? ο σκηνοθετης εισαι?
MoUCLAs Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Η ταινια ανημερα του αγιου βαλεντ θα ηταν ο,τι πρεπει για χαλαστρα κ φασαριες στα ζευγαρια. κριμα που το σκεφτηκα λιγο αργα .ακουγεται "καπως" αλλα κ τα μπακουρια καπως πρεπει να την παλεψουν εγω πάντως ανήμερα πήγα με το ταίρι
tzogoula Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 ξενερωσα.πολυς ντορος τελικα για μια ταινια που θα την εβλεπα σπιτι αδιαφορα..
spyros mar.1988 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 ΔΕΝ ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΗΛΑΔΗ Ε?ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ'ΔΑ
NaSiaaa Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Από τις χειρότερες ταινίες που έχω δει. Άθλια ηθοποιϊα Μακρυπούλια και Τσιμιτσέλη, καλούτσικοι οι υπόλοιποi, αλλά ανυπόφορο και τελείως cheesy σενάριο. Got help Greeks!
Ather Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δε μου άρεσε... αλλά γούστα είναι αυτά. Να πω ότι το "Straight story" μου άρεσε αρκετά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.