papeipa Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Μολις μου καηκε η motherboard του Desktop Pc(καλυτερα μηπως και φιλοτιμηθω και κανω αναβαθμιση) Δεδομενου οτι μολις αγορασα Laptop και δεν εχω μεγαλο κομποδεμα right now πως σας φαινεται η παρακατω επιλογη μεχρι 150 ευρο?: (το pc το θελω για τα πολυ βασικα ταινιες - mp3 - και Call of duty 2 ) 1)Motherboard ASUS M2N-VM/HDMI ή DVI = 60 ευρο 2)CPU AMD Athlon 64 x2 Dual Core 4400+ = 65 ευρο 3)Μνημη 1GB Kingston 667 MHz = 18 ευρο P.S.: Εχω 19" CRT και για τη ΜΒ με HDMI (oxi DVI) η Asus λεει:η θύρα DVI-D δεν μπορεί να δεχτεί μετατροπέα σε RGB για CRT οθόνη. Η ταυτόχρονη χρήση του DVI και HDMI δεν υποστηρίζεται. Αυτο σημαινει οτι δεν δεχεται CRT monitors? να παρω την DVI? P.S.2:Η ΜΒ εχει επανω Nvidia 7 series οποτε για χαλαρο gaming είμαι καλυμμενος Καποια καλυτερη πρόταση σε αυτά τα λεφτα?AMD ή Intel?
Droidlock Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Λεει οτι η ψηφιακη θυρα δεν δεχεται μετατροπεα και οχι η αναλογικη αρα λογικα δεν θα εχει κανενα προβλημα η crt οθονη που εχεις να συνδεθει με την αναλογικη θυρα της mainboard. Ειμαι της αποψης οτι για οικονομικο συστημα η επιλογη ειναι μονοδρομος σε συστημα Amd.
pabou13 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 παρε αυτον EDIT: Λαθος, κρατα αυτον που χεις μια χαρα ειναι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.