katerina10 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Γεια σας, Έκανα format στον υπολογιστή μου αφου κρατήσω τα σημαντικά αρχεία σε 1 dvd το οποίο όταν το άνοιξα δεν μου εμφάνιζε τίποτα στην αρχή και κολλούσε και ολόκληρος ο υπολογιστής.Κατάφερα με επιμονή να ανοιξω το dvd και να δω κάποια αρχεία αλλά τα περισσότερα που είναι πολύ σημαντικά(και είναι φωτογραφίες jpeg)δεν φαίνονται και όταν πάω να τα ανοίξω μου βγαίνει μήνυμα για corrupted!!!! Βοηθήστε με σας παρακαλώ..Έχω κατεβάσει ένα σωρό από προγράμματα που όμως θέλουν registration κ πληρωμή για να ολοκληρωθεί η δουλειά τος.Επίσης με κάποια προγράμματα μπόρεσα και έκανα ανακτηση μεν αλλά οι φωτογραφίες και πάλι δεν φαίνονται.Το μόνο πρόγραμμα που κάτι έκανε λέγεται jpeg recovery αλλά ενω έβλεπα κάποιες από τις φωτογραφίες μου δεν γινόταν να τις αποθηκεύσει στο δίσκο μου γιατί ήθελε να πληρώσω για την ολοκληρωμένη εφαρμογή του!!! Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον ασχοληθεί
antonl Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Πριν αρχίσεις να κοιτάς για recover tools για τον σκληρό, θα πρότεινα να δεις τι μπορείς να κάνεις με το DVD. Κάποια tools όπως το BadCopy Pro ίσως σε βοηθήσουν. Επειδή όμως κι αυτό είναι trial version (δεν ξέρω τι περιορισμούς έχει), ψάξε στο google για dvd recovery free.
katerina10 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Πριν αρχίσεις να κοιτάς για recover tools για τον σκληρό, θα πρότεινα να δεις τι μπορείς να κάνεις με το DVD.Κάποια tools όπως το BadCopy Pro ίσως σε βοηθήσουν. Επειδή όμως κι αυτό είναι trial version (δεν ξέρω τι περιορισμούς έχει), ψάξε στο google για dvd recovery free Ναι ναι αυτό κάνω τώρα...Αλλά είναι πολύ πολύ πολύ αργό..όχι ότι με πειράζει..απλά δεν καταλαβαίνω αν έχει γίνει δουλειά...αααααα δεν ήξερα ότι είναι trial!!!!ουφ!Δεν το λεει πουθενά όταν το κατεβάζεις...Τέσπα, προσπαθώ με αυτό και μετά θα προσπαθήσω με ΟΛΑ τα άλλα μπας και περισώσω τίποτα
katerina10 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Ναι ναι αυτό κάνω τώρα...Αλλά είναι πολύ πολύ πολύ αργό..όχι ότι με πειράζει..απλά δεν καταλαβαίνω αν έχει γίνει δουλειά...αααααα δεν ήξερα ότι είναι trial!!!!ουφ!Δεν το λεει πουθενά όταν το κατεβάζεις...Τέσπα, προσπαθώ με αυτό και μετά θα προσπαθήσω με ΟΛΑ τα άλλα μπας και περισώσω τίποτα
antonl Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Επίσης αν έχεις, τη δυνατότητα, μπορείς να δοκιμάσεις το δισκάκι και σε κάποιο άλλο pc/drive να δεις αν έχεις καλύτερη τύχη.
katerina10 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Α ναι αυτό το έχω κάνει ήδη...Έχουμε 2,3 υπολογιστές κι έτσι το δοκίμασα..ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ..Ο δίσκος είχε από την αρχή πρόβλημα.Κι εγώ τις δυνάμεις και τις ελπίδες μου τις έχω μόνο στο dvd νομίζω ότι ο δίσκος τελείωσε.Μετα το format..Τον άφησα απ έξω και όταν τον ξανάβαλα..δεν ανέπνεε δεν ακουγόταν δεν δεν δεν..μάλλον το χάσαμε το παλικάρι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.