ΤΟΞΟΤΗΣ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Εντυπωσιακό !! Δεν το περίμενα σε τόσο μεγάλη έκταση. Υπάρχει σύγκλιση πλέον στις 2 γραμμές του γραφήματος. Εφτασαν να τέμνουν η μία την άλλη. Όντως φεύγει ο κόσμος από το emarket για το 124sold. Τί να κάνουν οι άνθρωποι? Αν δεν μπορούν να δουλέψουν ή να διασκεδάσουν κάνοντας το χόμπι τους θα φύγουν αναγκαστικά. Από την μία λυπάμαι ειλικρινά για το emarket. Κρίμα. Γεγονός πάντως είναι πώς πήρε πολλές ευκαιρίες από τον κόσμο, χωρίς να τις αξιοποιήσει. Από την άλλη χαίρομαι για το 124sold. Εκανε μεγάλη προσπάθεια και του αξίζει αυτή η επιβράβευση.
grdimis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Εντυπωσιακό !! Από την μία λυπάμαι ειλικρινά για το emarket. Κρίμα. Γεγονός πάντως είναι πώς πήρε πολλές ευκαιρίες από τον κόσμο, χωρίς να τις αξιοποιήσει. Ειναι μεγαλο κριμα φιλε τοξοτη γιατι εγραψε μεγαλη ιστορια στον χωρο των δημοπρασιων.Αλλα οποιος δεν σεβεται το παρελθον δεν εχει μελλον. Καναν χιλιαδες λαθη που το καταστησαν να να φτασει σε αυτην την δυσκολη θεση. Το κακο με το γραφημα ειναι οτι δεν εχει καμια ανοδο και εχει συνεχη πτωση που σημαινει οτι δεν θελουν ουτε καν να το δουν. Με την πτωση που συνεχιζει αν το υπολογισεται σωστα σε 2 μηνες θα ειναι στα προθυρα της καταρευσης. Ειναι Πραγματικα κριμα.Τοση ιστορια να χαθει απο ατομα ειτε που εχουν απειρια ειτε νομιζαν οτι πιασαν το παπα απο τα καριδια. Και ας γυρισμουμε στο θεμα Βγεστε ρε παιδια πεστε κατι μην καθεστε και κοιτατε ετσι απλα.Γιατι φτασατε εως εδω. Ο επροσωπος σας χαθηκε που πηγε?
manosmr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Τοση ιστορια να χαθει απο ατομα ειτε που εχουν απειρια ειτε νομιζαν οτι πιασαν το παπα απο τα καριδια. Θα σταθώ σε αυτό φίλε μου. Οι άνθρωποι αυτοί είναι πολύ απλά άσχετοι και μας θεώρησαν δεδομένους. Σκέφτηκαν: "Αυτοί είναι κολλημένοι με το εμαρκετ, ότι και να τους δείξουμε εδώ θα μείνουν. Επομένως μειώνουμε το κόστος, τα πασαλείβουμε, τους έχουμε ήδη πείσει ότι αυτό που θα δούνε είναι ΓΕΓΟΝΟΣ! και έτσι τους αρέσει, δεν τους αρέσει, εδώ θα μείνουν" Κι έτσι μας έδωσαν τα bullshit που είδαμε (το γράφω στα αγγλικά μια και ακούγεται πιο εξευγενισμένο, εσείς κάντε την μετάφραση στο μυαλό σας ). Στη ζωή αυτή όμως ότι δίνεις, παίρνεις. Οπότε πήρανε από τον κόσμο αυτό που έδωσαν. Απλό δεν είναι? Από αυτούς περιμέναμε την αναβάθμιση και τελικά από το 124sold την είδαμε και όπως κάποιος είπε πιο πάνω, την έκανε ενώ δεν την χρειαζότανε, και αυτό δείχνει αν μη τι άλλο ανάπτυξη. Και φυσικά όλοι κάναμε οοοοο και όχι ουυυυυ όπως κάναμε όταν είδαμε την υποβάθμιση του... "μπακάλικου"?! Μάλλον οι τύποι του εμαρκετ μας πέρασαν για τίποτα γκομενίτσες και σκέφτηκαν ότι είμαστε τόσο κολλημένες που όσο κι αν μας φτύνουν τόσο θα κολλάμε!!! Α ρε γλέντια!
grdimis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Η παρασταση ελαβε τελος για αυτους.Το θεμα ειναι οτι προλαβουν και αρπαξουν απο την διαφημιση και σε σας τα κοροιδα σας χαριζει τον φεβρουαριο. Γιατι εχω μια ψιλη εντυπωση οτι θα αλλαξει η πολιτικη χρεωσης σιγα σιγα. Θα πουν σας κανουμε δωρο και τον μαρτιο. Οτι δωρο και να κανετε υστερα απο τοσο δουλεμα που ριξατε στον κοσμο δεν νομιζω να σας πιστεψει. Ρε σεις οι ανθρωποι τουλαχιστον παιρναν τοσα χρονια λεφτα και δεν βαλαν ενα php προγραμμα της προκοπης.Βαλαν το ποιο φτηνο και με τον ποιο απλο κωδικα. Εγω ειλικρινα περιμενα να βαλετε αυτο που εχει το ΕΒΑΥ της ΙΒΜ η της SUN Microsystems. Και για να τιμησετε τον κοσμο σας βαλατε ενα προγραμμα που αν πουν στον κοσμο ποσο κανει αυτο το προγραμμα θα μεινουν αφωνοι. Ουτε καν ενα προγραμμα για φορουμ δεν μπορειτε να αγορασετε. Βαζετε ολα free Φοβερη επενδυση Δινω μια χαλασμενη ελια και περιμενω να παρω 1 ντενεκε Λαδι. Ετσι και εγω μπορω. Να κοιτατε το γραφημα καθε μερα μηπως και ανοιξει η ψαλιδα. Προσωπικα σταματησα να μπαινω μεσα και αν δεν κανετε αναβαθμιση στην αναβαθμιση δεν θα ξαναμπω.Μεσα στις δημοπρασιες μου να τρεχουν μπανανες αριστερα και δεξια και να πληρωνω κιολας. Δεν ειστε καλα
ΤΟΞΟΤΗΣ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Μιλώντας για "αναβάθμιση στην αναβάθμιση" τελικά την έκανε ξανά αυτός που δεν την χρειαζόταν και όχι αυτός που έπρεπε επιβεβλημένα να την κάνει. http://www.124sold.gr/displaynews.php?id=45 Εμ? Έτσι είναι....Όμορφα, γρήγορα, και αθόρυβα.
grdimis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Καλα το θεμα εχει 10300 εμφανισεις και ειμαι σιγουρος οτι το ειδαν πολλα μελη που εχουν προβλημα και δεν βγαινουν να μιλησουν μηπως διαγραφουν. Και ας σας διαγραψουν και τι εγινε.Εκδικηθειτε τωρα για οσα σας εκαναν τοσα χρονια. Γραψτε τοσα χρονια τι σας εχουν κανει για να μαθει ο κοσμος τι γινοταν εκει μεσα. Ειστε πολλοι το ξερω,που ειχατε στο παρελθον προβλημα μαζι τους και δεν μπορουσατε να μιλησετε.Τωρα ελευθερα διοτι η αξια τους εχει μηδενισθει. Η εκδικηση ειναι ενα πιατο που τρωγεται κρυο.Και εμενα δεν με ενδιαφερει ας με διαγραψουν.Θα συνεχισω απο τα υπολοιπα σαιτ δημοπρασιων
Super Moderators Snoob Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δε νομίζω ότι τίθεται θέμα εκδίκησης. Το emarket ακολουθεί μια καθοδική πορεία, οι λόγοι νομίζω είναι προφανείς και, από εκεί και πέρα, εφόσον έχεις forum, οφείλεις να ασκείς moderation, και τις καλές (κυρίως τότε) και τις άσχημες εποχές. Όχι όταν τα κάνεις χάλια να το αφαιρείς παντελώς. Αυτό δείχνει ανωριμότητα, κατά την άποψή μου.
alexzzz Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Παίδες και fanboys, δεν παίρνω το μέρος του emarket αλλά τόσο καιρό "τρώγαμε ψωμί" από αυτό. Εννοείται ότι θα πας αλλού από την στιγμή που έγινε μπ*****λο αλλά το τόσο κόντρα δεν καταλαβαίνω. Μόνο του έβγαλε τα μάτια του και εσείς απλά εκτίθεστε με αυτά που γράφετε. Εκτός αν έχετε συμφέρων από τις άλλες σελίδες όποτε συνεχίστε το θάψιμο. Επίσης με τα λίγα που είδα γιατί δεν σήμερα και αύριο θα μπορέσω να το ψάξω πιο καλά... θα αργήσουμε ακόμα να μπορέσουμε να επανέλθουμε σε κανονικούς ρυθμούς αγοραπωλησιών γιατί όλες οι σελίδες που λέτε εμένα προσωπικά δεν με καλύπτουν σε ποικιλία.
manosmr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Κυριοι δειτε κατι που μολις ειδα.Καντε μια συγκριση που εκανα εγω στο πολυ γνωστο http://www.alexa.com/ βαλτε τους τα χωρους δημοπρασιων που εχουμε και πατηστε compare να δειτε ποσο κατηφορικα παει το ενα γραφιμα και ποσο ανηφορικα το 124sold.gr. Μαλλον πολλοι παιρνουν τα κουβαδακια τους για την αλλη παραλια. Περαστικα σας Λέγοντας κουβαδάκια προφανώς εννοείς καταχωρήσεις και αξιολογήσεις γιατί από ότι ξέρω το 124sold.gr κάνει και μεταφορά αξιολογήσεων από ελληνικά και ξένα site. Επίσης αξιοσημείωτο και αξιοθαύμαστο για μένα είναι που το 124sold δεν έχει διαφημίσεις του google. Τι κακό είναι και αυτό ρε παιδιά? Σε όποια σελίδα μπεί κανείς είναι γεμάτες σαν χριστουγεννιάτικα δέντρα! Και καλά κάποιες σελίδες τις έχουν κάπως όμορφα να ξεχωρίζουν από το περιεχόμενο. Σε κάποιες άλλες όμως δεν ξέρεις που τελειώνει το site και που αρχίζουν οι διαφημίσεις. Θα έλεγε κανείς πως έχουν και λίγο site μέσα στις διαφημίσεις
Super Moderators Snoob Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Παίδες και fanboys, δεν παίρνω το μέρος του emarket αλλά τόσο καιρό "τρώγαμε ψωμί" από αυτό. Αυτό ήταν το τεράστιο σφάλμα του emarket. Ότι πίστευε πως ο πολύς κόσμος "τρώει ψωμί" από εκεί μέσα. Όχι γιατί δεν υπάρχουν άνθρωποι που βολεύτηκαν ωραιότατα εκεί, αλλά γιατί το site δε ζει μονάχα από τους πωλητές. Προσωπικά, ως σχεδόν αποκλειστικά αγοραστής (άντε να έχω πουλήσει δύο πράγματα σε 6-7 χρόνια εκεί μέσα και μάλιστα σε εποχές προ προμήθειας) κανένα ψωμί δεν έτρωγα. Υποχρεωνόμουν, όμως, να ακούω τους "νομιμόφρονες" να με καλούν να μεταβώ σε έτερα παράλια οσάκις τολμούσα να διαμαρτυρηθώ για το χάος στις κατηγορίες, για τις ελλειπέστατες και παραπλανητικές περιγραφές κτλ, κτλ. Όχι μόνο αυτό, αλλά όποτε ασκούσα καλόπιστη και, ήθελα να πιστεύω εποικοδομητική κριτική, άρχιζαν οι σπόντες ότι είμαι προβοκάτορας των "άλλων", ότι είμαι βαλτός και, τελικά, μου επιτίθονταν γιατί είχα το θράσσος να έχω γνώμη έχοντας "ελάχιστη" συμμετοχή. Από τις σπόντες έμαθα και για τους "άλλους". Τώρα, η κόντρα κρατάει χρόνια και για όποιον καθίσει και μάθει πέντε πράγματα, η ανταμοιβή είναι ένα σενάριο που θα μπορούσε κάλλιστα να μετατραπεί σε ασυναγώνιστο lead για τα κεντρικά δελτία ειδήσεων των καναλιών. Αυτό, όμως, είναι πραγματικά μια άλλη ιστορία με την οποία δε θέλω να ασχολούμαι και ο μόνος λόγος που απάντησα ήταν επειδή δεν υπήρχε quote στο μήνυμα του alexzzz και προσωπικά δε θεωρώ τον εαυτό μου fanboy κανενός.
manosmr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Αυτό ήταν το τεράστιο σφάλμα του emarket. Ότι πίστευε πως ο πολύς κόσμος "τρώει ψωμί" από εκεί μέσα. Όχι γιατί δεν υπάρχουν άνθρωποι που βολεύτηκαν ωραιότατα εκεί, αλλά γιατί το site δε ζει μονάχα από τους πωλητές. Προσωπικά, ως σχεδόν αποκλειστικά αγοραστής (άντε να έχω πουλήσει δύο πράγματα σε 6-7 χρόνια εκεί μέσα και μάλιστα σε εποχές προ προμήθειας) κανένα ψωμί δεν έτρωγα. Υποχρεωνόμουν, όμως, να ακούω τους "νομιμόφρονες" να με καλούν να μεταβώ σε έτερα παράλια οσάκις τολμούσα να διαμαρτυρηθώ για το χάος στις κατηγορίες, για τις ελλειπέστατες και παραπλανητικές περιγραφές κτλ, κτλ. Όχι μόνο αυτό, αλλά όποτε ασκούσα καλόπιστη και, ήθελα να πιστεύω εποικοδομητική κριτική, άρχιζαν οι σπόντες ότι είμαι προβοκάτορας των "άλλων", ότι είμαι βαλτός και, τελικά, μου επιτίθονταν γιατί είχα το θράσσος να έχω γνώμη έχοντας "ελάχιστη" συμμετοχή. Από τις σπόντες έμαθα και για τους "άλλους". Τώρα, η κόντρα κρατάει χρόνια και για όποιον καθίσει και μάθει πέντε πράγματα, η ανταμοιβή είναι ένα σενάριο που θα μπορούσε κάλλιστα να μετατραπεί σε ασυναγώνιστο lead για τα κεντρικά δελτία ειδήσεων των καναλιών. Αυτό, όμως, είναι πραγματικά μια άλλη ιστορία με την οποία δε θέλω να ασχολούμαι και ο μόνος λόγος που απάντησα ήταν επειδή δεν υπήρχε quote στο μήνυμα του alexzzz και προσωπικά δε θεωρώ τον εαυτό μου fanboy κανενός. Θα συμφωνήσω μαζί σου μιας και εγώ κυρίως αγοραστής ήμουν πέρα από 3-4 φορές που πούλησα 2 κινητά και 2 βιβλία και στις 2 εκ των 4 φορών χάσανε τα δεδομένα και τα έδωσα σε τιμή ξεφτίλα. Γενικά μεγάλο λάθος να θεωρείς τον άλλον δεδομένο επειδή έχει φάει ή τρώει ψωμί. Είναι εκμετάλευση σε κάθε περίπτωση και γι αυτό έγραψα ότι μας πέρασαν για τίποτα γκομενίτσες που για το καλό "κοκό" μπορούν να δεχτούν ως και ναζιστικά βασανιστήρια. Σόρρυ παίδες αλλά ούτε γκομενίτσα, ούτε μαζοχιστής είμαι. Έχει κι αλλού πορτοκαλιές κι αμα είσαι άξιος πωλητής κάνεις και στην έρημο κατάσταση. Άμα είσαι χαζογκομενίτσα κάθεσε και κολλάς κάθε που σε φτύνουνε.
citizen Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Οσο αφορά τη διαγραφή του forum από το emarket , αν και ελαχιστες φορές είχα μπεί τη θεωρώ απαράδεκτη έως γελοία. Η αλλαγή που εκανε δεν με ενόχλησε , περα απο το γεγονός οτι όταν παρακολουθεις τρεις τεσσερις δημοπρασίες δεν αναφερει στη συνοπτική σελίδα πότε λήγουν. Απο κει και πέρα το θεωρώ ενα εργαλείο που αν και προβληματικό πολλές φρές κανω τη δουλεια μου. Οταν συμμετεχω/ψαχνω σε δημοπρασίες 5-10 φορες το χρόνο, ε προκειμενου να γίνει η δουλειά μου ας παιδευτώ και 10 λεπτα παραπάνω . (Βεβαια για καποιον που συμμετεχει συνέχεια το προβλημα μεγαλώνει και κατανοώ οποια αντιδραση) Ειμαι γραμμενος από το 2002 και με 20 πετυχημένς συμμετοχές θα συνεχίσω να το χρησιμοποιώ, γιατι στη τελική μου δίνει αυτό που θελω... Θα συμφωνήσω οτι το 124sold είναι καλοσχεδιασμένο αλλά και σε μενα οι σελιδες αργούν πολύ να ανοίξουν. Το χειρότερο ομως που με κανει να μη το χρησιμοποιώ καθόλου, είναι οτι είναι site πωλήσεων και οχι δημοπρασιων. Διαβαζοντας εδώ για την αναβαθμιση μπήκα να δβω αν αυτό αλλαξε, μια που ηθελα να δώ για παλια motherboard 478. Από τι2 8 σελίδες οι 4 ήταν της grammis.gr ... ε, δεν μπαίνω κατ ευθειαν στο site της grammis που είναι και πιο γρηγορο .... Το αστείο είναι πως η grammi χει αξιολόγηση 3 - πραγμα που σημαινει οτι πολυ καιρό τώρα εχει πετυχει 3 πωλήσεις μετα παό τουλαχιστον 5000 δημοπρασίες. Είναι γελοιο , αλλά γίνευαι και κουραστικό αν θες να ψαξεις κατι (σημ. τη γραμμη την θεωρώ καλό κατάστημα και εχω κάνει αγορες από τα παιδιά)
grdimis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δεν ειναι ανοριμωτητα η εκδικηση φιλε οταν αφορα τετοιου ειδους συμπεριφορες. 1ον ειμαι πελατης τους και δεν εχω φαει ψωμι απο αυτους.Αυτοι τρωνε ψωμι απο εμενα ειτε προσφερω τα προιοντα μου με 2% προμηθεια ειτε απο τις μπανανες και τις μαιμουδες που κυκλοφορουν μεσα στην σελιδα μου. 2ον Ημουν πωλητης αλλα ποιο πολλες φορες αγοραστης.Οταν κερδιζεις μια δημοπρασια και σου στελνει το συστημα εμαιλ οτι κερδισες.Και το βλεπεις στην ιδια την σελιδα οτι ελειξε η δημοπρασια και εισαι νικητης και μετα απο 2 ημερες που προσπαθω να βρω τον πωλητη για να το πληρωσω και μου λεει το συστημα οτι ειναι αλλος νικητης τοτε μου μπαινουν ιδεες οτι καποιος απο μεσα εκανε την δουλεια.Πηρα τηλ και μου μιλησαν με ενα τροπο του στυλ αν θελεις εμεις ετσι κανουμε δουλεια και δεν γουσταρουμε και τετοια.Εγω πηρα να τους πω για την δημοπρασια και αυτοι καλυπταν τον πωλητη σαν να ηταν της κλικας τους. 3ον.Οποτε χρειαστηκε να στειλω εμαιλ επαιρνα την απαντηση παρα πολυ αργα πραγμα που δεν χρειαζοταν. 4ον.οποτε χρειαστηκε να παρω τηλεφωνο με μιλησαν με τροπο λες και τους χρωστουσα κανα εκατομυριο ευρω. Δηλαδη αν εσεις που εχετε ενα σαιτ τοσο μικρο και μιλατε ετσι στα μελη σας τοτε πως πρεπει να μιλαει ο ιδιοκτητης του ΕΒΑΥ στα μελη? Και αν του την λενε αυτος μαλλον εχει και την αδεια να σκοτωνει.Σαν τον Τζεημς Μποντ. Τωρα κυριοι καθιστε στον πατο και βλεπετε πως φευγει ο Κοσμος. Ελπιζω το επομενο θεμα που θα ανοιξει με εσας να μην ειναι η συγκριση στο αλεξα με το IBID. Αντε και σε κατωτερα
grdimis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Παίδες και fanboys, δεν παίρνω το μέρος του emarket αλλά τόσο καιρό "τρώγαμε ψωμί" από αυτό. Εννοείται ότι θα πας αλλού από την στιγμή που έγινε μπ*****λο αλλά το τόσο κόντρα δεν καταλαβαίνω. Μόνο του έβγαλε τα μάτια του και εσείς απλά εκτίθεστε με αυτά που γράφετε.. To αν φαγαμε εμεις ψωμι 1 αυτοι φαγαν 2 και επρεπε να μας σεβονται. Εκτός αν έχετε συμφέρων από τις άλλες σελίδες όποτε συνεχίστε το θάψιμο... Αυτο ειναι η ευγενικη εκδοση απο το φορουμ τους.Στην πραγματικη του εκδοση μεσα στο φορουμ λεγεται ετσι. Εκτος και αν εισαι ΒΑΛΤΟΣ Επίσης με τα λίγα που είδα γιατί δεν σήμερα και αύριο θα μπορέσω να το ψάξω πιο καλά... θα αργήσουμε ακόμα να μπορέσουμε να επανέλθουμε σε κανονικούς ρυθμούς αγοραπωλησιών γιατί όλες οι σελίδες που λέτε εμένα προσωπικά δεν με καλύπτουν σε ποικιλία. Θα σε καλυψουν αλεξ εμενα ομως δεν με καλυπτουν οι δηλωσεις σου.Η ταξη και η θεση που παιρνεις πως γινεται και μου θυμιζεις καποιον απο εκει μεσα.Ασχετως αν εισαι η οχι Αλλα και τα λογια σου παλι με θυμιζουν καποιον απο εκει μεσα. Εισαι?
alexzzz Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 To αν φαγαμε εμεις ψωμι 1 αυτοι φαγαν 2 και επρεπε να μας σεβονται. Δεν το συζητώ καν ότι έχουν άδικο. Αλλά από την στιγμή που έκαναν τα χαζά τους και το βλέπουν όλοι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μιλάτε για εκδίκηση κτλ. Αυτο ειναι η ευγενικη εκδοση απο το φορουμ τους.Στην πραγματικη του εκδοση μεσα στο φορουμ λεγεται ετσι. Αυτό ήταν ο δικός μου ευγενικός τρόπος να καταλάβουν κάποιοι ότι δεν μπορούν σε ένα πόστ 5 προτάσεων να αφιερώνουν τις 3 σε μία ιστοσελίδα και να μας λένε κιόλας ότι το κάνουν από την καλή τους την καρδιά. Εκτος και αν εισαι ΒΑΛΤΟΣ Θα σε καλυψουν αλεξ εμενα ομως δεν με καλυπτουν οι δηλωσεις σου.Η ταξη και η θεση που παιρνεις πως γινεται και μου θυμιζεις καποιον απο εκει μεσα.Ασχετως αν εισαι η οχι Αλλα και τα λογια σου παλι με θυμιζουν καποιον απο εκει μεσα. Εισαι? Δεν πάτε καλά... δεν μπορώ να καταλάβω τι πρεμούρα σας έχει πιάσει και βλέπετε παντού φαντάσματα και ειδικά όταν από την αρχή του τόπικ (που προφανώς δεν διάβασες) γράφω ενάντια του emarket. Και για να σου φύγει η απορία, είμαι στα "μέσα" του emarket. Χρήστης "alexzzzz", αρκετά χρόνια μέλος και με 2-3 ban για θέματα λογαριασμών. Ρουφιάνος του δεν είχα γίνει γιατί δεν ήξερα ότι αποδίδει. Δεν σας καταλαβαίνω... που να έγραφα και τίποτα υπέρ του emarket.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.