Προς το περιεχόμενο

Καταγγελία Emarket

Ardov

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 193
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγω,αγαπητε Ιωαννη δεν βλεπω καμμια τεραστια αλλαγη.Μονο τα χρωματα και τα γραμματα εγιναν πιο εντονα.Εξακολουθει να υστερει σε επιτυχημενες δημοπρασιες σε σχεση με αλλο site.

Μπορεί να μπει να διαβάσει καθένας τις μεγάλες αλλαγές που έγιναν στο

http://www.124sold.gr προς το καλύτερο και τελικά δεν είναι μόνο τα χρώματα...

http://www.124sold.gr/displaynews.php?id=44

Δημοσ.
Μπορεί να μπει να διαβάσει καθένας τις μεγάλες αλλαγές που έγιναν στο

http://www.124sold.gr προς το καλύτερο και τελικά δεν είναι μόνο τα χρώματα...

http://www.124sold.gr/displaynews.php?id=44

Οι ανθρωποι σε αυτο το σαιτ δειχνουν οτι προσπαθουν και οτι εχουν μια σχεση με το αντικειμενο.

Ακουν τον κοσμο και τις απαιτησεις του,βλεπουν τι γινεται στο εξωτερικο και τα κανουν και δεν παιρνει χαμπαρι ποτε γιναν.Ουτε κατεβασμενο καμια εβδομαδα ουτε φαρφαρες.Λιγα λογια και καλα.

Νομιζω οτι στο μελλον θα ανταμειφθει ο κοπος τους.

Πρεπει να λεμε το σωστο.Μπραβο τους.

Μ ετετοιους τροπους γινεται το ελληνικο ιντερνετ καλυτερο.

Και οσον αφορα τους τροπους τους.

Δεν εχει ανοιχτει ποτε κανενα θεμα οτι με φιμωσαν η μου ριξαν τις δημοπρασιες η νου την λενε στο φορουμ τους κτλ.

Ολα κυλανε ρολοι.

Ακομη μια φορα συγχαρητηρια στους Διοικουντες του 124sold.gr

Υ.Γ Καντε κατι στο φορουμ να μιλησουν και οι κουκουλοφοροι.Μπορει να βρουν ατομα για να διαγραψεται.Αυτο το κανουν καλα.Μην τους αποκλειεται τους ανθρωπους να κανουν την τεχνη τους.:cry:

Δημοσ.
Είπα να μην σου μιλήσω πρίν για να μην γίνει ρόμπα το θέμα αλλά το έκανε ο grdimis για μένα.

Μην υποτιμάς την νοημοσύνη μας εδώ μέσα vagpan.

Ο grdimis σε γνωρίζει πολύ καλά όπως και εγώ όπως και άλλα μέλη του emarket που γράφουν στο insomnia.

Ξέρουμε τι ρόλο βαράς.

Στο http://www.emarket.gr σε έχουν διαγράψει πεντακόσιες φορές έως ότου αποφάσισες να κάνεις τον χαφιέ για να κερδίσεις την εύνοια τους καρφώνοντας στο forum μέλη με αποτέλεσμα την μετέπειτα διαγραφή τους έως ότου κάρφωσες για λάθος λόγο, λάθος χρήστη και σε ξαπόστειλαν προ 2 μηνών περίπου.

Κατόπιν βέβαια μετά τα παρακάλια σου σε επανέφεραν.Δεν έχουν και πολλούς βοηθούς σαν και σένα άλλωστε.

Στο http://www.ibid.gr σε έχουν διαγράψει πολλάκις και μυαλό δεν βάζεις .

Εκτός αυτού σου έχουν απαγορεύσει την χρήση του forum εδώ και ένα χρόνο επειδή δημιουργούσες συνεχώς καυγάδες και προβλήματα. Ακόμα κομμένος είσαι.

Στο http://www.124sold.gr σου έχουν επίσης απαγορεύσει την χρήση του forum και κατόπιν την χρήση των υπηρεσιών του site για τους ίδιους λόγους. Εκεί πάντως είναι σταθεροί στις αποφάσεις τους (έως τώρα) και δεν σε βλέπω να επανέρχεσαι.

Οπότε θα σε παρακαλέσω πολύ να αφήσεις τα σάπια για αλλού.

Εδώ ότι έχουμε να πούμε το λέμε στα ίσια,καθαρά και ξάστερα.

Αυτά και δεν επανέρχομαι ξανά στο .... "ρίχνω άδεια να πιάσω γεμάτα" που έκανες για το όνομά μου, για να μην ξεφύγουμε από το θέμα μας.

Το ποιός χρήστης είμαι στα ανωτέρω site δεν σε ενδιαφέρει και δεν θα σε διευκολύνω καθόλου στο να μάθεις.

Δεν χρειαζεται να μαθω κατι που ξερω!

Εχω ομως την εντυπωση οτι το θεμα του post ειναι το emarket.

Δημοσ.

Έχουν μαζευτεί εκπρόσωποι από όλες τις Ελληνικές ιστοσελίδες δημοπρασιών σε αυτό το τόπικ ή μας λείπουν από καμία;

Δημοσ.
Έχουν μαζευτεί εκπρόσωποι από όλες τις Ελληνικές ιστοσελίδες δημοπρασιών σε αυτό το τόπικ ή μας λείπουν από καμία;

Δεν ξερω για αλλους αλλα εγω δεν αντιπροσοπευω κανεναν.ειμαι αντιπορσωπος του εαυτου μου και μαλιστα αποκλειστικος:-)

Δημοσ.

Συμφωνώ. Αν θέλουν ας ανοίξουν τα παιδιά ένα άλλο θέμα για χαφιέδες. Μην είμαστε και offtopic :o

Δημοσ.

:lol: τις μετρήσαμε όλες?

Δημοσ.
Καλα να μην πιαστουμε και πολυ με τον ενλογω κυριο το θεμα ειναι αλλο

Που ειναι το φορουμ.

Εδω κοτσαμ ΕΒΑΥ δεχεται κριτικες ειτε για την πολιτικη κρατησεων μεσα στο φορυμ του και εχουν την αναγκη να βγουν υπαλληλοι της εταιρειας και να απντησουν.

Η πολιτικη φιμωσης ομως υπαρχει μονο στον ελλαδικο χωρο.

Δηλαδη να ανοιξουμε ενα μπλογκ και να αρχισουμε να γραφουμε ολα τα αντιδημοκρατικα που γινονται στην χωρα δεν θα πιστευουν οι ξενοι οτι εμεις γενησαμε την δημοκρατια.

Το forum δεν το βλέπω να εμφανίζεται πρίν φτιάξουν τα πράγματα στο site.

Είμαι περίεργος πάντως να δώ αντιδράσεις όταν και άν ανέβει ποτέ ξανά.

Μια τεράστια μερίδα χρηστών θεωρεί άκρως προσβλητική και αντιδημοκρατική αυτή την κίνηση.

Από την άλλη βέβαια μαγαζί τους είναι, ότι θέλουν κάνουν.

Αυτοί χρηματοδοτούν το site, αυτοί παίρνουν το ρίσκο.

Δημοκρατία δεν υπάρχει σε μια επιχείρηση. Οφείλεις όμως σαν σωστός επιχειρηματίας (αν είσαι και δεν είσαι απλά ευκαιριακός) να αφουγκραστείς τις απόψεις των πελατών σου.

Αν δεν το κάνεις είσαι αυτομάτως εκτός "αγοράς".

Δημοσ.

Αφού νομίζεις πως ξέρεις ποιός χρήστης είμαι.... μπράβο.

Είμαι σίγουρος πώς κάπου θα καταφέρεις πάλι να αξιοποιήσεις αυτή σου την γνώση :devil:.

Σαφώς το θέμα είναι το forum του εμαρκετ. Έχεις κάποια γνώμη να μας πείς, επί του θέματος? Την φωνούλα σου γι'αυτό δεν την ακούσαμε. Όλο άλλα αντί άλλων μας λές.

Εκτός φυσικά και φοβάσαι μην σου τραβήξουν το αυτάκι λόγω της "υπαλληλικής" σου ιδιότητας.

Δημοσ.
Όλο άλλα αντί άλλων μας λές.

Εκτός φυσικά και φοβάσαι μην σου τραβήξουν το αυτάκι λόγω της "υπαλληλικής" σου ιδιότητας.

Καλα τοξοτη

Περιμενε να μεταφερει τα λεγομενα σου στην ιεραρχια και θα σου απαντησει.

Σε παρακαλω μια και θα τους ρωτησεις τι να πεις στο ινσομνια ρωτα και εκεινον με τα greeklish να δουμε τι γνωμη εχει για το φορουμ?

Πεστου να αρχισει να καλοπιανει λιγο την διοιηκηση του 124sold γιατι ειναι δυσκολο πραγμα η ανεργια.Το 124sold εχει μεγαλη παραλια για κουβαδακια αν θελει.Το ιδιο ισχυει και για σενα αλλα εσυ ξερεις το κολπο.Βαζουμε κουκουλα τεντονουμε τον Δεικτη και δειχνουμε.

Μεγας ειναι Ο θεος που δεν σε γεννησε το 1930.τι κοσμο θα καθαριζες ρε ατιμε.Ταχυριθμα γερμανικα σε 1 μηνα θα εκανες.

Δημοσ.
Καλα τοξοτη

Περιμενε να μεταφερει τα λεγομενα σου στην ιεραρχια και θα σου απαντησει.

Σε παρακαλω μια και θα τους ρωτησεις τι να πεις στο ινσομνια ρωτα και εκεινον με τα greeklish να δουμε τι γνωμη εχει για το φορουμ?

Πεστου να αρχισει να καλοπιανει λιγο την διοιηκηση του 124sold γιατι ειναι δυσκολο πραγμα η ανεργια.Το 124sold εχει μεγαλη παραλια για κουβαδακια αν θελει.Το ιδιο ισχυει και για σενα αλλα εσυ ξερεις το κολπο.Βαζουμε κουκουλα τεντονουμε τον Δεικτη και δειχνουμε.

Μεγας ειναι Ο θεος που δεν σε γεννησε το 1930.τι κοσμο θα καθαριζες ρε ατιμε.Ταχυριθμα γερμανικα σε 1 μηνα θα εκανες.

Πάντως για τα ορθογραφικά τους είπε και διορθώσανε όσα βλέπανε....B)

Δημοσ.

Έλα??

Διόρθωσαν τα μαργαριτάρια της ανακοίνωσης?

Μπράβο..!

Μήπως να διορθώσουν και εκείνο το μαργαριτάρι στο μώβ παράθυρο που κάνουμε login στον λογαριασμό μας ??

Αναγράφει " Ξεχάσατε των κωδικό σας; "

Παιδιά, το.... "των" το γράφουν συνήθως με όμικρον.

Βέβαια ίσως να είναι και θέμα επιλογών ή γούστου :-)

Ποιός ξέρει....

Δημοσ.
Έλα??

Διόρθωσαν τα μαργαριτάρια της ανακοίνωσης?

Μπράβο..!

Μήπως να διορθώσουν και εκείνο το μαργαριτάρι στο μώβ παράθυρο που κάνουμε login στον λογαριασμό μας ??

Αναγράφει " Ξεχάσατε των κωδικό σας; "

Παιδιά, το.... "των" το γράφουν συνήθως με όμικρον.

Βέβαια ίσως να είναι και θέμα επιλογών ή γούστου :-)

Ποιός ξέρει....

Το ομικρον σας πειραξε

Το οτι ο αλλος πληρωνει πρωτη σελιδα και δεν φαινεται η εικονα του.getthumbmi0.png

Μην μπαινετε στον κοπο να το διορθωσετε αφου στο τελος δεν θα μπαινει κανενας να βλεπει οπως παει.

Καποτε λεγανε μεγαλα λογια 1 εκατομυριο χιτς την ημερα 120000 ενεργες δημοπρασιες και αλλα πολλα που τα εβλεπε το ΕΒΑΥ και ζηλευε.Τωρα δεν ακουω τιποτε αναλογο με τετοια αναβαθμιση.Η να περιμενουμε να μας ενημερωσει ο Εκπροσωπος τους.

Αραγε τωρα που το φορουμ ειναι κλειστο τι κανετε εκει η παρεα με ποιον τρωγεστε?

Δηλαδη αν βρειτε καμια φτιαχτη δημοπρασια εκτος τις δικια σας που το καταγγελετε?

Δημοσ.

Κυριοι δειτε κατι που μολις ειδα.

Καντε μια συγκριση που εκανα εγω στο πολυ γνωστο http://www.alexa.com/

βαλτε τους τα χωρους δημοπρασιων που εχουμε και πατηστε compare να δειτε ποσο κατηφορικα παει το ενα γραφιμα και ποσο ανηφορικα το 124sold.gr.

Μαλλον πολλοι παιρνουν τα κουβαδακια τους για την αλλη παραλια.

Περαστικα σας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...