vagpan Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Αν πω οτι καταλαβα τι εννοεις με αυτα που εγραψες,θα πω ψεματα.Ποιο κολπο με το ονομα και ποια διαγραφη? Εγω απλα μπερδεψα τον τοξοτη με εναν γνωστο μου λογιστη που ειναι τοξοτης και αυτος! Δεν εκπροσωπω κανενα site και για οσους παρακολουθουσαν το forum του emarket πριν το κλεισουν οριστικα,θα ειδαν τα αρνητικα σχολια που ειχα γραψει και εγω.
gvarth Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Το emarket , βρίσκεται σε τροχιά μαρασμού και κατάρρευσης είτε μας αρέσει είτε όχι . Αν δεν μπορούμε να το δούμε , μάλλον εθελοτυφλούμε . Τώρα μάλιστα που υπάρχει και ανταγωνισμός και μπορούμε να κάνουμε σύγκριση , η πλάστιγγα γέρνει κατά πολύ σε βάρος του. Εκτός και αν κάνει κάποια ανατρεπτική κίνηση αλλά καλά σχεδιασμένη, φροντισμένη και με σεβασμό και αξιοπιστία απέναντι στα μέλη και όχι άρπα κόλλα χειρίστου είδους όπως τον τελευταίο καιρό. Πάντως , μετά τις τελευταίες κινήσεις των υπευθύνων σχετικά με το κλείσιμο του forum (φίμωση ουσιαστικά της όποιας κριτικής και έκφρασης απόψεων) , παύει να με ενδιαφέρει η περίπτωση ... Τα κουβαδάκια μου και σ' άλλη παραλία
snet Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 απο παλια το flea market ειχε παραλογες τιμες στις πωλησεις....
valekgr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Ποιο εμαρκετ,,, πλέον όλοι αγοράζουν απο αγγελίες που δημοσιεύονται σε φορουμς , απο σκρουτζ και φυσικά ebay.! μην ξεχνάμε πως το ebay συμφέρει , γιατι το δολλάριο έχει πέσει ΠΑΡΑ πολυ! 1 ευρώ αντιστοιχει σχεδόν σε 1,6 δολλάριο..! σκεφτείτε το!
ΤΟΞΟΤΗΣ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Αν πω οτι καταλαβα τι εννοεις με αυτα που εγραψες,θα πω ψεματα.Ποιο κολπο με το ονομα και ποια διαγραφη?Εγω απλα μπερδεψα τον τοξοτη με εναν γνωστο μου λογιστη που ειναι τοξοτης και αυτος! Δεν εκπροσωπω κανενα site και για οσους παρακολουθουσαν το forum του emarket πριν το κλεισουν οριστικα,θα ειδαν τα αρνητικα σχολια που ειχα γραψει και εγω. Είπα να μην σου μιλήσω πρίν για να μην γίνει ρόμπα το θέμα αλλά το έκανε ο grdimis για μένα. Μην υποτιμάς την νοημοσύνη μας εδώ μέσα vagpan. Ο grdimis σε γνωρίζει πολύ καλά όπως και εγώ όπως και άλλα μέλη του emarket που γράφουν στο insomnia. Ξέρουμε τι ρόλο βαράς. Στο http://www.emarket.gr σε έχουν διαγράψει πεντακόσιες φορές έως ότου αποφάσισες να κάνεις τον χαφιέ για να κερδίσεις την εύνοια τους καρφώνοντας στο forum μέλη με αποτέλεσμα την μετέπειτα διαγραφή τους έως ότου κάρφωσες για λάθος λόγο, λάθος χρήστη και σε ξαπόστειλαν προ 2 μηνών περίπου. Κατόπιν βέβαια μετά τα παρακάλια σου σε επανέφεραν.Δεν έχουν και πολλούς βοηθούς σαν και σένα άλλωστε. Στο http://www.ibid.gr σε έχουν διαγράψει πολλάκις και μυαλό δεν βάζεις . Εκτός αυτού σου έχουν απαγορεύσει την χρήση του forum εδώ και ένα χρόνο επειδή δημιουργούσες συνεχώς καυγάδες και προβλήματα. Ακόμα κομμένος είσαι. Στο http://www.124sold.gr σου έχουν επίσης απαγορεύσει την χρήση του forum και κατόπιν την χρήση των υπηρεσιών του site για τους ίδιους λόγους. Εκεί πάντως είναι σταθεροί στις αποφάσεις τους (έως τώρα) και δεν σε βλέπω να επανέρχεσαι. Οπότε θα σε παρακαλέσω πολύ να αφήσεις τα σάπια για αλλού. Εδώ ότι έχουμε να πούμε το λέμε στα ίσια,καθαρά και ξάστερα. Αυτά και δεν επανέρχομαι ξανά στο .... "ρίχνω άδεια να πιάσω γεμάτα" που έκανες για το όνομά μου, για να μην ξεφύγουμε από το θέμα μας. Το ποιός χρήστης είμαι στα ανωτέρω site δεν σε ενδιαφέρει και δεν θα σε διευκολύνω καθόλου στο να μάθεις.
grdimis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 αγαπητε τοξοτη συγχαρητηρια το πιασες κατευθειαν Τουλαχιστον να του δωσω και αυτουνου συγχαρητηρια που εχει το θρασσος να βγαινει με το ιδιο ονομα εδω. Συνηθως αυτα τα ατομα στο πολεμο φορουσαν κουκουλα,αλλα αυτος δεν την εχει αναγκη νομιζω και ετσι δεν φοβαται,ενω ο αλλος με τα greeklish αλλαζει το ονομα του. Πιστευω να το πισες παλι ετσι? Την ρουφιανια πολλοι την αγαπησαν τον ρουφιανο κανενας. Καλη σας μερα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 ρε παιδιά μην τον δίνετε έτσι στεγνά... (άλλη μια περίπτωση του "καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα...")
grdimis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Καλα να μην πιαστουμε και πολυ με τον ενλογω κυριο το θεμα ειναι αλλο Που ειναι το φορουμ. Εδω κοτσαμ ΕΒΑΥ δεχεται κριτικες ειτε για την πολιτικη κρατησεων μεσα στο φορυμ του και εχουν την αναγκη να βγουν υπαλληλοι της εταιρειας και να απντησουν. Η πολιτικη φιμωσης ομως υπαρχει μονο στον ελλαδικο χωρο. Δηλαδη να ανοιξουμε ενα μπλογκ και να αρχισουμε να γραφουμε ολα τα αντιδημοκρατικα που γινονται στην χωρα δεν θα πιστευουν οι ξενοι οτι εμεις γενησαμε την δημοκρατια.
manosmr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Είχα μέρες να μπω να διαβάσω τι γράφετε! Ρε παιδιά, μιλάτε για την μέρα και την νύχτα? Όταν μας τα είχανε κάνει πεπόνια για την περιβόητη αναβάθμιση και τελικά μας παρουσίασαν αυτό το αίσχος κατα γενική ομολογία? Μπράβο στο 124sold.gr που χωρίς φαμφάρες και 0 downtime έκανε τόσο μεγαλή αλλαγή και παρουσίασε ένα site μοναδικό αλλά και πρωτοποριακό για τα ελληνικά αλλά και ξένα δεδομένα. Τώρα για το γεγονός ότι όλοι μαζεύουν τα κουβαδάκια τους από το emarket που το κατάντησαν σαν γύφτικο τσαντήρι τι να πώ? Φαίνεται από τα νούμερα στις κατηγορίες!!! Έχουν δε πάθει τέτοια νίλα που φροντίζουν καθημερινά να το γεμίζουν με προϊόντα του eshop για να μην φαίνεται σε όλους μας πως είναι κρανίου τόπος. Btw, τα προϊόντα του eshop δεν έχουν ούτε τίτλο!!! Περιμέναμε και εμείς αναβάθμιση!!! Όχι υποβάθμιση!!! Αναβάθμιση είναι αυτή του 124sold και του insomnia που για άλλη μια φορά οφείλω να ομολογήσω πως έγινε χάρμα οφθαλμών! Μπράβο ρε παιδιά!
manosmr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 ρε παιδιά μην τον δίνετε έτσι στεγνά... (άλλη μια περίπτωση του "καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα...") Τστστσ πράγματι!! ούτε λίγο σάλιο δεν βάζουν οι αφιλότιμοι!!!
gvarth Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Είχα μέρες να μπω να διαβάσω τι γράφετε! Ρε παιδιά, μιλάτε για την μέρα και την νύχτα? Όταν μας τα είχανε κάνει πεπόνια για την περιβόητη αναβάθμιση και τελικά μας παρουσίασαν αυτό το αίσχος κατα γενική ομολογία? Μπράβο στο 124sold.gr που χωρίς φαμφάρες και 0 downtime έκανε τόσο μεγαλή αλλαγή και παρουσίασε ένα site μοναδικό αλλά και πρωτοποριακό για τα ελληνικά αλλά και ξένα δεδομένα. Τώρα για το γεγονός ότι όλοι μαζεύουν τα κουβαδάκια τους από το emarket που το κατάντησαν σαν γύφτικο τσαντήρι τι να πώ? Φαίνεται από τα νούμερα στις κατηγορίες!!! Έχουν δε πάθει τέτοια νίλα που φροντίζουν καθημερινά να το γεμίζουν με προϊόντα του eshop για να μην φαίνεται σε όλους μας πως είναι κρανίου τόπος. Btw, τα προϊόντα του eshop δεν έχουν ούτε τίτλο!!! Περιμέναμε και εμείς αναβάθμιση!!! Όχι υποβάθμιση!!! Αναβάθμιση είναι αυτή του 124sold και του insomnia που για άλλη μια φορά οφείλω να ομολογήσω πως έγινε χάρμα οφθαλμών! Μπράβο ρε παιδιά! Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτά που έγραψα σε προηγούμενο post μου ; Το emarket , βρίσκεται σε τροχιά μαρασμού και κατάρρευσης είτε μας αρέσει είτε όχι . Αν δεν μπορούμε να το δούμε , μάλλον εθελοτυφλούμε . Τώρα μάλιστα που υπάρχει και ανταγωνισμός και μπορούμε να κάνουμε σύγκριση , η πλάστιγγα γέρνει κατά πολύ σε βάρος του. Εκτός και αν κάνει κάποια ανατρεπτική κίνηση αλλά καλά σχεδιασμένη, φροντισμένη και με σεβασμό και αξιοπιστία απέναντι στα μέλη και όχι άρπα κόλλα χειρίστου είδους όπως τον τελευταίο καιρό. Πάντως , μετά τις τελευταίες κινήσεις των υπευθύνων σχετικά με το κλείσιμο του forum (φίμωση ουσιαστικά της όποιας κριτικής και έκφρασης απόψεων) , παύει να με ενδιαφέρει η περίπτωση ... Τα κουβαδάκια μου και σ' άλλη παραλία Καλημέρα @manosmr Αισθάνθηκες ότι κάποιο από τα γραφόμενά μου σε ενοχλεί ; Ποιός κρίνεις ότι έχει πάθει "τέτοια νείλα " ; Είμαι και εγώ μέσα ; Η διατύπωσή σου αυτό δείχνει να εννοείς. Ποιός το κατάντησε σαν γύφτικο τσαντήρι ; Μπορείς σε παρακαλώ να γίνεις σαφέστερος ; Τα γραφόμενά σου δεν το διασαφηνίζουν ... Ευχαριστώ Γιώργος
grdimis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δεν νομιζω να σε θιγει και ειδικα εσενα καθολου. Χρησιμοποιει στοιχεια και προτασεις που χρησιμοποιουν στο δικο τους φορουμ. ΠΧ τα κουβαδακια σας και σε αλλη παραλια εχει ακουστει δεκαδες φορες εκει μεσα με αποτελεσμα οι αλλες παραλιες να ειναι γεματο κουβαδακια και αυτοι να μην εχουν ουτε φτυαρακια να παιξουν Αλλα ερχονται και χειροτερα,οπως τα βλεπω τα πραγματα. Ξεκινηστε μερικοι απο εκει να πιασεται φιλιες με το 124sold.gr γιατι δεν θα βρειτε παραλια να αραξετε τα κουβαδακια σας. Πιστευω τοξοτη παλι να το πιασες.
manosmr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτά που έγραψα σε προηγούμενο post μου ; Καλημέρα @manosmr Αισθάνθηκες ότι κάποιο από τα γραφόμενά μου σε ενοχλεί ; Ποιός κρίνεις ότι έχει πάθει "τέτοια νείλα " ; Είμαι και εγώ μέσα ; Η διατύπωσή σου αυτό δείχνει να εννοείς. Ποιός το κατάντησε σαν γύφτικο τσαντήρι ; Μπορείς σε παρακαλώ να γίνεις σαφέστερος ; Τα γραφόμενά σου δεν το διασαφηνίζουν ... Ευχαριστώ Γιώργος Φίλε Γίωργο χρειάστηκε να ξαναδιαβάσω τι είχες γράψει μιας και η απάντησή μου ήταν γενική και δεν αφορούσε τα γραφόμενά σου. ξαναδιαβάζοντας σε, όχι απλώς δεν διαφωνώ αλλά συμφωνώ και επαυξάνω κιόλας. Μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα. Εννούσα ότι το εμαρκετ κατάντησε σα γύφτικο τσαντήρι. Τώρα ποιός το έφερε σε αυτό το χάλι? Μάλλον οι άσχετοι που το διαχειρίζονται. Η μεγάλη πλάκα είναι ότι μας κάνουνε και χάρη και δεν θα μας χρεώσουν τον μήνα φλεβάρη!
gvarth Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δεν νομιζω να σε θιγει και ειδικα εσενα καθολου.Χρησιμοποιει στοιχεια και προτασεις που χρησιμοποιουν στο δικο τους φορουμ. ΠΧ τα κουβαδακια σας και σε αλλη παραλια εχει ακουστει δεκαδες φορες εκει μεσα με αποτελεσμα οι αλλες παραλιες να ειναι γεματο κουβαδακια και αυτοι να μην εχουν ουτε φτυαρακια να παιξουν Αλλα ερχονται και χειροτερα,οπως τα βλεπω τα πραγματα. Ξεκινηστε μερικοι απο εκει να πιασεται φιλιες με το 124sold.gr γιατι δεν θα βρειτε παραλια να αραξετε τα κουβαδακια σας. Πιστευω τοξοτη παλι να το πιασες. Απλά συμβαίνει να χρησιμοποίησα τη φράση με τα κουβαδάκια και τις παραλίες και εγώ χωρίς όμως να έχω μπεί πρόσφατα στο site τους ή το forum τους (το ποιό ;;; ) που τελείωσε άδοξα ώστε να την "ξεπατικώσω" . Γι' αυτό και νόμιζα ότι εννοεί και εμένα με τα γραφόμενά του. Πιστεύω να μην έγινα αιτία να δημιουργηθεί κάποια παρεξήγηση.
gvarth Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Φίλε Γίωργο χρειάστηκε να ξαναδιαβάσω τι είχες γράψει μιας και η απάντησή μου ήταν γενική και δεν αφορούσε τα γραφόμενά σου. ξαναδιαβάζοντας σε, όχι απλώς δεν διαφωνώ αλλά συμφωνώ και επαυξάνω κιόλας. Μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα. Εννούσα ότι το εμαρκετ κατάντησε σα γύφτικο τσαντήρι. Τώρα ποιός το έφερε σε αυτό το χάλι? Μάλλον οι άσχετοι που το διαχειρίζονται. Η μεγάλη πλάκα είναι ότι μας κάνουνε και χάρη και δεν θα μας χρεώσουν τον μήνα φλεβάρη! Οκ . Χαίρομαι που δεν προέκυψε κάποια παρεξήγηση. Αρχικά κάπου νόμισα ότι αναφέρεσαι και σε μένα. Ότι και εγώ συμμετείχα στην κατάντια του. No problem. That's all .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.