Προς το περιεχόμενο

Καταγγελία Emarket

Ardov

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 193
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Απορω πως ειναι 100000 τα μελη οταν τουλαχιστον εχουν διαγραψει αλλες 100000 μελη.Κατι δεν παει καλα.Δεν εχω γνωρισει στην ζωη μου χρηστη που να μην το εχουν διαγραψει εστω και μια φορα.

έχω την εντύπωση πως και οι 2 λογαριασμοί μου φαίνονται στους χρήστες

Δημοσ.
Από το Emarket έχω τις χειρότερες εντυπώσεις.

Μετράω 2 διαγραφές λογαριασμών χωρίς κανέναν λόγο και είχα θετικές αξιολογήσεις γιατί το χρησιμοποιούσα.

Η πρώτη ήταν πριν 2 χρόνια και δεν θυμάμαι ακριβώς τι είχε γίνει.Η δεύτερη που είναι και πρόσφατη , μου λένε ότι δεν πρέπει να πουλήσω το αντικείμενο αν δεν λήξει η δημοπρασία.

Αυτη η δημοπρασία που αναφέρονται είχε γίνει πριν 4 -5 μήνες , δεν είχα απάντηση από πουθενά λίγο οτι ξεχάστηκα λίγο ότι το αμέλησα (λάθος μου) δεν την παρακολουθούσα . Το αντικείμενο το έχω ακόμα και τώρα και δεν έχει πουληθεί εκτός δημοπρασίας. Αντε βγάλε άκρη .Και την προηγούμενη κάτι παρόμοιο είχε γίνει. Και φυσικά ακόμα περιμένω απάντηση

εγώ ακόμη δεν έχω καταλάβει τι σόι αναβάθμιση ήταν αυτή.

Ακόμη δεν έχω καταλάβει πως να διαγράψω παλιές δημοπρασίες...άσε που αν ανοίξω πάνω από 2 σελίδες δεν ανοίγουν και στην προσπάθεια μου να δώσω προσφορά σε μιά δημοπρασία κόλλησε με αποτέλεσμα να τα παρατήσω.

και άλλα πολλά

Δημοσ.
Ardov ακουσέ με αν θέλεις σε παρακαλώ πάρα πολύ.

To emarket δεν είναι η πρώτη φορά που κινείται με αυτόν τον φασιστικό τρόπο.

Στο παρελθόν έχει απαγορεύσει την χρήση του forum σε χρήστες που του ασκούσαν κριτική.

Έχει διαγράψει εντελώς από την βάση του ή έχει απαγορεύσει την χρήση όλων των υπηρεσιών σε χρήστες για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Έχει εξαφανίσει το forum, όπως ακριβώς έχει κάνει και τώρα.

Αυτή είναι η πρακτική που χρησιμοποιούν εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Γιατί σου φαίνεται περίεργο αυτή την φορά?

Εμένα μου φάνηκε αναμενόμενο....

:shifty::shifty::shifty::shifty:Συμφωνώ

Δημοσ.
εντελώς φιλικά παιδιά,

πια είναι τα άλλα site για δημοπρασίες?(ελληνικά)

εγώ όσα έχω δει ή έχουν 5-10 δημοπρασίες (και δεν ασχολούνται μαζί τους ούτε αυτοί που τις ποστάρουν) ή έχουν 10.000 και καλά δημοπρασίες απο μαγαζιά για καινούργια προιόντα οπότε είναι αδύνατον να βρείς εκει μέσα κάτι που δημοπρατεί ένας απλός χρήστης.Εμένα με βόλευε κ με εξυπηρετούσε πολύ το emarket αλλα τώρα είναι σχεδόν αδύνατο να το χρησιμοποιήσω για πρακτικούς λόγους (αργεί απίστευτα,οι περιγραφές ειναι όπως να ναι κτλ)

Θεωρώ πως δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα.

Σίγουρα σε κάποια είναι έτσι, αλλά αυτό δεν είναι κανόνας.

Κατά καιρούς σε παρόμοιες συζητήσεις έχουν γραφτεί στο insomnia ονόματα άλλων ελληνικών sites δημοπρασιών.

Αν κάνεις μια μικρή αναζήτηση θα τα βρείς.

Προσωπικά, για μένα επειδή τα έχω χρησιμοποιήσει με πολύ καλά αποτελέσματα στο παρελθόν οι κυριότερες εναλλακτικές λύσεις σου για ελληνικά sites δημοπρασιών είναι τα 2 πιό κάτω :

http://www.124sold.gr

http://www.ibid.gr

Ριξε τους μια ματιά :-)

Δημοσ.
εγώ ακόμη δεν έχω καταλάβει τι σόι αναβάθμιση ήταν αυτή.

Υποβάθμιση! :-D

Σύνηθες φαινόμενο του εν λόγω ιστοχώρου να υποβαθμίζει τις υπηρεσίες του και να υποτιμά τα μέλη του.

Αυτά πια δεν είναι μέλη! Μνημεία υπομονής είναι!!! :-)

Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες. Άδικα παραπονιέστε γιατί η χρήση αυτού του ιστοχώρου δεν είναι απλά μαζοχισμός. Είναι κατάντια.

No offence ;)

PS. Ωραίο το νέο insomnia! Very Cool!

Δημοσ.

Με αρεσει που βαλαν τοσο πολλα καζιναδικα που δεν μπορεις να βλεπεις δημοπρασιες.

Το οποιο ωραιο ειναι οτι κοντα στον βασιλικο ποτιζετε και η γλαστρα.

Εκει σε κατι γωνιες εχει και κατι δημοπρασιες.

Μου αρεσε παιδια φοβερο γουστο.

Πρωτη φορα ειδα τοσους ελληνες να πληρωνουν για δημοπρασιες και να φαινονται διαφημισεις καζινο.

:lol:

Και μην κανετε παραπονα γιατι αν τα παρουν στο κρανιο θα σας κοψουν και τις Δημοπρασιες και θα βλεπετε μονο ΒΕΤαδικα και θα πληρωνετε κιολας παλι.

ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να επαναλάβω παρακαλώ τη σελίδα του φόρουμ το οποίο δεν είναι τελικά down όπως υπέδειξε ενας συμφορουμίτης μας (και τον ευχαριστώ), απλά σβήσανε το λινκ απο την ιστοσελίδα τους.

http://www.emarket.gr/boards.php

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Να επαναλάβω παρακαλώ τη σελίδα του φόρουμ το οποίο δεν είναι τελικά down όπως υπέδειξε ενας συμφορουμίτης μας (και τον ευχαριστώ), απλά σβήσανε το λινκ απο την ιστοσελίδα τους.

http://www.emarket.gr/boards.php

PAGE NOT FOUND ERROR WARNING

Δημοσ.

Αυτό που δουλεύω πια είναι το

http://www.124sold.gr

και είμαι αρκετά ευχαριστημένος και πραγματάκια βρίσκω αλλά και δίνω.

Το emarket το χρησιμοποιούσα χρόνια αλλά πλέον αν δεν αλλάξει και φτιάξει πολλά σημεία δύσκολα πλέον να ασχοληθείς μαζί του.

Δημοσ.

kalis29320, σε ευχαριστώ για την πληροφορία. Πλέον κύριοι η οριστική διαγραφή του φόρουμ του Emarket είναι γεγονός!

Δημοσ.
kalis29320, σε ευχαριστώ για την πληροφορία. Πλέον κύριοι η οριστική διαγραφή του φόρουμ του Emarket είναι γεγονός!

Πλακα εχεις.Δηλαδη πιστεψες οτι δεν μπορουν να σε γραψουν?

Κανε οπως και εγω κανε αλλον κοδικο και εισαι οκ.Αλλα ρε φιλε τι να τον κανεις τον κωδικο δεν αξιζει και τιποτα απο εκει μεσα.Κανω τσεκ ανα διαστηματα αλλα δεν βρισκω κατι που να ειναι ευκαιρεια οπως παλια.

Εγω δεν μπορω να καταλαβω το αλλο κουφο ρε παιδια,και αν εχω λαθος παιστε μου.

Ηθελα να κανω ενα αρχειο σε μια βαση που εχω με πελατες μου και στοιχεια τους προσωπικα οπως αρ ταυτο.

Ο δικηγορος μου με ειπε οτι.

Παραβιαζεις τους νομους περι προσωπικων δεδομενων.

Το δικαιωμα αυτο το εχουν τα χρηματοπιστωτικα Ιδρυματα Παγκοσμιως και κρατικες υπηρεσιες με αιτηση συνδρομης σε αλλη χωρα οταν αφορα αδικημα. και αυτα για λογο ανωτερης Βιας,Οπως ξεπλημα βρομικου χρηματος.

Το εν λογω σαιτ με ποιο δικαωμα μπορει και ζηταει αντιγραφα αστυνομικων ταυτοτητων εφοσον δεν τρεχει ανωτερο λογο οπως ειναι ξεπλυμα βρομικου χρηματος αλλα και φυσικα δεν ειναι Χρηματοπιστωτικο Ιδρυμα.

Και το αλλο

Πως μια αμερικανικη εταιρεια εχει το δικαιωμα να ζηταει ολα αυτα τα προσωπικα δεδομενα στην ελλαδα και να αποκαλει και την σελιδα της οτι εχει και το δικαιωμα να συλλεγει τετοια προσωπικα δεδομενα.

Καλα αυτο αν γινοταν σε αλλη χωρα της ΕΕ η Ην Πολιτειες θα σε ειχαν χειροπδαρα μεσα.

Πηρε την αδεια αυθαιρετα απο την σημαια?

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν η οποιαδήποτε εταιρεία κάνει την κατά νόμο γνωστοποίηση διατήρησης αρχείου επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων στην αρμόδια Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, δεν υπάρχει πρόβλημα. Είναι νόμιμη.

Ρώτα τον δικηγόρο σου. Ψάξε λίγο το νόμο.

Δημοσ.
Αν η οποιαδήποτε εταιρεία κάνει την κατά νόμο γνωστοποίηση διατήρησης αρχείου επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων στην αρμόδια Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, δεν υπάρχει πρόβλημα. Είναι νόμιμη.

Ρώτα τον δικηγόρο σου. Ψάξε λίγο το νόμο.

Και νομιζεις οτι μπορει να μαζευει μια εταιρεια Φωτοτυπιες Ταυτοτητων η διαβατηριων ετσι απλα σε μια χωρα οταν νομικα δεν φαινεται κιολας.

Εγω προσωπικα δεν εμπιστευομαι το συγκεκριμενο σαιτ οτι μπορει να διαφυλαξει τα προσωπικα μου δεδομενα,οταν στο παρελθον υπηρξε διαρροη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...