Προς το περιεχόμενο

Καταγγελία Emarket

Ardov

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Όχι φίλε μου... δεν είναι δικό μου. Έχω όμως μια άποψη και με έχουν πει αφελή, κλαψιάρη και μαζόχα.

Θα πρέπει δηλαδή να παραβεί κάποιο κανόνα για να καταλάβει ότι φέρεται σαν μαλάκας για ένα θέμα που δεν έχει πει και τίποτα ουσιώδες εκτός από τα προφανή;

Ε μα αν πιστεύεις ότι σε πρόσβαλε υπάρχει και το report. Μου φαίνεται καλύτερη ιδέα από το να ανταποδίδεις τους χαρακτηρισμούς.

Τελοσπάντων, εσύ κάνε όπως νομίζεις κι εγώ ας σταματήσω το offtopic :)

• Απαντ. 193
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ε μα αν πιστεύεις ότι σε πρόσβαλε υπάρχει και το report. Μου φαίνεται καλύτερη ιδέα από το να ανταποδίδεις τους χαρακτηρισμούς.

Τελοσπάντων, εσύ κάνε όπως νομίζεις κι εγώ ας σταματήσω το offtopic :)

Μα για αυτό του είπα να σταματήσει να γράφει καλύτερα. Για να μην ανταποδώσω.

Και άμα δεν μπορεί να το καταλάβει έτσι και θέλει "report" τότε είναι που δεν θα το κάνω. Κοινή λογική είναι δεν χρειάζεται μπαμπούλας.

Δημοσ.

Πες μας ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημά σου. Ότι σε ένα ιδιωτικό site που κάποιος πληρώνει λεφτά για να το συντηρεί δεν μπορείς να εκφράσεις τις απόψεις σου όπως θέλεις; Και όχι γενικά τις απόψεις σου αλλά να κάνεις κριτική για το πόσο κακό είναι, πόσο δύσχρηστο και πόσο αργό;

Με αυτό το τρόπο έμμεσα θέλεις να απαξιώσεις το site μέσα από το ίδιο το site. Και αυτό το λες έλλειψη δημοκρατίας. Επειδή αυτός που πληρώνει για να υπάρχει δεν σε αφήνει να τo κάνεις.

Φίλε μου έχεις άδικο γιατί δεν έχεις καταλάβει ότι το Internet δεν είναι ένα ξέφραγο αμπέλι που όποιος θέλει μπορεί να λέει ότι θέλει και χωρίς καμία υποχρέωση. Σε κάτι που το πληρώνω εγώ θέλω να έχω τον απόλυτο έλεγχο εγώ γιατί για ότι γίνει (καλό ή κακό) εγώ θα ρισκάρω.

Αν δεν σου αρέσει βέβαια μπορείς να πας π.χ στο eBay που αν αρχίσεις να λες κάτι "δημοκρατικό" όπως αυτά που θέλεις να πεις στο emarket θα διαγραφείς μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου χωρίς προειδοποίηση και χωρίς καμία δυνατότητα να σε επαναφέρουν.

Αυτά και τέλος. Τώρα αν δεν έχεις το απαραίτητο μυαλό να σκεφτείς μερικά πράγματα δεν σου φταίμε εμείς που απλά διατυπώνουμε μια καθαρή και σωστή άποψη.

Δημοσ.

Συμφωνώ alexzzz σε όλα.

@calculator, ο ιδιοκτήτης δεν πληρώνει. Εμείς τα μέλη πληρώνουμε τις προμήθειες και οι σπόνσορες απο τις διαφημίσεις. Σε παρακάλεσα πριν να είσαι πιο ευγενικός, σε προηγούμενο πόστ, δεν με άκουσες, επιμένεις να λές οτι κλαψουρίζουμε. Εγώ σου μίλησα ευγενικά, ο alexzzz εκφράστηκε αλλιώς. Τελικά έτσι καταλαβαίνετε μάλλον.

@antonl, Παρακολουθείς το θέμα, δεν κατανόησες όμως τον λόγο της καταγγελίας. Αυτά τα συμπεράσματα που έβγαλες είναι εντελώς επιφανειακά. Εγώ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ 1000στή φορά, η καταγγελία έγινε για το λόγο οτι απενεργοποιήσανε τα φόρουμ και θέλησα να πληροφορήσω και να συζητηθεί το θέμα, όχι να με λένε κλαψιάρη και μαζόχα, άνθρωποι που ούτε καν έχουν το δικαίωμα να εκφέρουν γνώμη για εμένα και τον καθε ενα εδώ μέσα.

ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΤΟ EMARKET ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΘΩΡΑ ΤΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. ΑΛΛΑ SITE ΕΧΟΥΝ 500 ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΑΝΤΕ 1000 ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ, ΤΟ EMARKET ΕΧΕΙ 100.000. ΝΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΙ Η ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ "ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ ΜΑΖΟΧΕΣ" ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΑΙΣΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΑΣ.

Δημοσ.

Ardov ακουσέ με αν θέλεις σε παρακαλώ πάρα πολύ.

To emarket δεν είναι η πρώτη φορά που κινείται με αυτόν τον φασιστικό τρόπο.

Στο παρελθόν έχει απαγορεύσει την χρήση του forum σε χρήστες που του ασκούσαν κριτική.

Έχει διαγράψει εντελώς από την βάση του ή έχει απαγορεύσει την χρήση όλων των υπηρεσιών σε χρήστες για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Έχει εξαφανίσει το forum, όπως ακριβώς έχει κάνει και τώρα.

Αυτή είναι η πρακτική που χρησιμοποιούν εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Γιατί σου φαίνεται περίεργο αυτή την φορά?

Εμένα μου φάνηκε αναμενόμενο....

Δημοσ.

@ardov:

Διάβασα πολύ καλά τα σχόλια που έκανες σε προηγούμενα posts και κατάλαβα αυτά που αναφέρεις σχετικά με το forum του. Όπως είπε κι ο ΤΟΞΟΤΗΣ τέτοιου είδους λογοκρισία έχει συμβεί και στο παρελθόν, τουλάχιστον μία φορά θυμάμαι, για την οποία πάλι είχε γίνει μεγάλο θέμα και στο insomnia. Μάλιστα είχε μπει και κάποιο άτομο που υποστήριζε πως είναι εκπρόσωπος του εν λόγω site, η κατάσταση ξέφυγε και το θέμα κλειδώθηκε.

Ποιος ο λόγος για τον οποίο έκανες το post; Φαντάζομαι ο ίδιος για κάθε post που γίνεται. Σχολιασμός και προτάσεις με λύσεις. Η λύση που προτάθηκε είναι η παύση χρήσης του site από όποιον έχει παράπονα, εφόσον δε μπορεί να συμβισαστεί με τον τρόπο λειτουργίας του. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο που να μπορεί να γίνει.

Για το ότι έχει γίνει μονοπώλιο (όπως πάνω-κάτω αναφέρεις) ευθύνονται αποκλειστικά οι χρήστες του. Και όσο αυτοί παραμένουν εκεί επειδή έχουν βολευτεί / αδιαφορούν / κάνουν πιο εύκολα τη δουλειά τους, δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει.

Είναι ακριβώς αντίστοιχο με κάποια καταστήματα υπολογιστών, που έχοντας αποκτίσει ένα σημαντικό μερίδιο αγοράς, αδιαφορούν πλέον για τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Και όλοι συνεχίζουν να τα χρησιμοποιούν, επειδή δε θέλουν να ξεβολευτούν ψάχνοντας για εναλλακτικές που πιθανόν να τους κοστίσουν κάτι παραπάνω. Μέχρι να συμβεί κάποιο περιστατικό που θα τους φτάσει στο αμήν.

Με λίγα λόγια θέλουμε να "κοπιάσουν" αυτοί, βελτιώνοντας τις υπηρεσίες τους, αλλά δεν είμαστε διαθετιμένοι να παιδευτούμε εμείς αλλάζοντας τις συνήθειές μας, επιλέγοντας κάποια άλλη λύση/site/κατάστημα.

Προσωπικά, έχω πάψει να χρησιμοποιώ και το συγκεκριμένο site αλλά και συγκεκριμένο κατάστημα υπολογιστών για τους λόγους που παραθέτω παραπάνω. Μπορεί να χω χάσει λίγα χρήματα. Δε μου περισσεύουν αλλά από το να τα δίνω κάπου που δε με σέβονται σαν πελάτη/επισκέπτη (όπως κάνω εγώ απένταντί τους), το προτιμώ.

Δημοσ.
Πες μας ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημά σου. Ότι σε ένα ιδιωτικό site που κάποιος πληρώνει λεφτά για να το συντηρεί δεν μπορείς να εκφράσεις τις απόψεις σου όπως θέλεις; Και όχι γενικά τις απόψεις σου αλλά να κάνεις κριτική για το πόσο κακό είναι, πόσο δύσχρηστο και πόσο αργό;

Αγαπητε Καλκουλατορ εχεις δικαιο αλλα

Οταν σαιτ θελει να εχει προτυπα ευρωπαικα και στην συνεχεια κατεβαζει ολο το φορουμ,για να μην γραψει κανενας κατι ,τοτε κακως κρατας το φορουμ.Το σαιτ που αναφερεις δεν το πληρωνει ο Ιδιοκτητης το πληρωνουν τα μελη και μαλιστα για τις χαλια υπηρεσιες που δινει ειναι πανακριβο.Στο εΒαυ μπορεις να γραψεις οτι θελεις και πιστεψε με δεν εχω δει λιγες φορες να επιτιθονται στο ΕΒΑΥ χρηστες μεσα στο φορουμ αλλα εχουν υπαλληλους και απαντουν με επιχειρηματα στα θεματα.(Φυσικα δεν μπορεις να βριζεις).

Δημοσ.

Προσωπικά, έχω πάψει να χρησιμοποιώ και το συγκεκριμένο site αλλά και συγκεκριμένο κατάστημα υπολογιστών για τους λόγους που παραθέτω παραπάνω. Μπορεί να χω χάσει λίγα χρήματα. Δε μου περισσεύουν αλλά από το να τα δίνω κάπου που δε με σέβονται σαν πελάτη/επισκέπτη (όπως κάνω εγώ απένταντί τους), το προτιμώ.

Επιτελους κατι σωστο

Πρεπει να μαθουμε σαν καταναλωτες να τιμωρουμε αυτους που δεν μας σεβονται.Εστω και αν χανουμε.Δεν ειναι δυνατον να σε βριζουν μεσα στο φορουμ να σε ειρωνευονται να σε επιτιθιννται,και αν πας να απντησεις να σε σβηνουν τα ποστ.Και για ολα αυτα να πληρωνεις κιολας.ΕΛΕΟΣ

Φευγεις οσα και αν χασεις

Σε ποσους απο τους 100000 ειναι σαν και εσενα ξερεις.Αν δημιουργηθει μια δημοσκοπηση μεσα στο ινσομνια ποσοι ειναι ευχαριστημενοι απο την συμεριφορα και τις υπηρεσιες του σαιτ ουτε 20% θα παρει.

Σταματηστε να ειστε ΚΟΡΟΙΔΑ

Δημοσ.

Συμφωνώ κι εγώ. Είναι φοβερό και τρομερό πάντως πόσο πολύ ξέπεσε το site. Εγώ δεν νομίζω να ξαναψωνίσω απο εκεί.

Δημοσ.

εντελώς φιλικά παιδιά,

πια είναι τα άλλα site για δημοπρασίες?(ελληνικά)

εγώ όσα έχω δει ή έχουν 5-10 δημοπρασίες (και δεν ασχολούνται μαζί τους ούτε αυτοί που τις ποστάρουν) ή έχουν 10.000 και καλά δημοπρασίες απο μαγαζιά για καινούργια προιόντα οπότε είναι αδύνατον να βρείς εκει μέσα κάτι που δημοπρατεί ένας απλός χρήστης.Εμένα με βόλευε κ με εξυπηρετούσε πολύ το emarket αλλα τώρα είναι σχεδόν αδύνατο να το χρησιμοποιήσω για πρακτικούς λόγους (αργεί απίστευτα,οι περιγραφές ειναι όπως να ναι κτλ)

Δημοσ.
εντελώς φιλικά παιδιά,

πια είναι τα άλλα site για δημοπρασίες?(ελληνικά)

εγώ όσα έχω δει ή έχουν 5-10 δημοπρασίες (και δεν ασχολούνται μαζί τους ούτε αυτοί που τις ποστάρουν) ή έχουν 10.000 και καλά δημοπρασίες απο μαγαζιά για καινούργια προιόντα οπότε είναι αδύνατον να βρείς εκει μέσα κάτι που δημοπρατεί ένας απλός χρήστης.Εμένα με βόλευε κ με εξυπηρετούσε πολύ το emarket αλλα τώρα είναι σχεδόν αδύνατο να το χρησιμοποιήσω για πρακτικούς λόγους (αργεί απίστευτα,οι περιγραφές ειναι όπως να ναι κτλ)

Αγαπητε φιλε δεν σου προτεινω να σταματησσεις την χρηση του.

Αλλα γνωριζω 2 ατομα που κανου πολυ δουλεια με ολα τα υπολοιπα.με το 124sold Insomnia,skroutzmarket.Και μπορει να μην φαινεται αλλα δουλευει πολυ με το τηλεφωνο.Αν το θελεις για να πουλησεις μπορεις αυτον το καιρο δουλεψεις και στο γερμανικο το ΕΒΑΥ που δεν εχει καθολου φορο εισαγωγης δημοπρασιας.Πιστεψε με ολα αυτα αν τα δουλεψεις καλα μπορεις να διπλασιασεις τους τζιρους που εκανες στο εμαρκετ διχως να φαινεται αλλα και πιο γρηγορα.Φιλικα

Δημοσ.

Από το Emarket έχω τις χειρότερες εντυπώσεις.

Μετράω 2 διαγραφές λογαριασμών χωρίς κανέναν λόγο και είχα θετικές αξιολογήσεις γιατί το χρησιμοποιούσα.

Η πρώτη ήταν πριν 2 χρόνια και δεν θυμάμαι ακριβώς τι είχε γίνει.Η δεύτερη που είναι και πρόσφατη , μου λένε ότι δεν πρέπει να πουλήσω το αντικείμενο αν δεν λήξει η δημοπρασία.

Αυτη η δημοπρασία που αναφέρονται είχε γίνει πριν 4 -5 μήνες , δεν είχα απάντηση από πουθενά λίγο οτι ξεχάστηκα λίγο ότι το αμέλησα (λάθος μου) δεν την παρακολουθούσα . Το αντικείμενο το έχω ακόμα και τώρα και δεν έχει πουληθεί εκτός δημοπρασίας. Αντε βγάλε άκρη .Και την προηγούμενη κάτι παρόμοιο είχε γίνει. Και φυσικά ακόμα περιμένω απάντηση

Δημοσ.
Από το Emarket έχω τις χειρότερες εντυπώσεις.

Μετράω 2 διαγραφές λογαριασμών χωρίς κανέναν λόγο και είχα θετικές αξιολογήσεις γιατί το χρησιμοποιούσα.

Απορω πως ειναι 100000 τα μελη οταν τουλαχιστον εχουν διαγραψει αλλες 100000 μελη.Κατι δεν παει καλα.Δεν εχω γνωρισει στην ζωη μου χρηστη που να μην το εχουν διαγραψει εστω και μια φορα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...