Προς το περιεχόμενο

Καταγγελία Emarket

Ardov

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν έχει και άδικο εδώ που τα λέμε :-)

Η προηγούμενη μορφή της σελίδας ήταν σαφώς καλύτερη από όλες τις απόψεις.

Αυτό που έφτιαξαν και έσπευσαν να ανακοίνωσουν πριν ακόμα ανέβει με στόμφο ως την έναρξη μιας νέας εποχής στον χώρο, μόνο site δημοπρασιών δεν είναι.

Αργό, δύσχρηστο, με τεράστια προβλήματα και κενά στα εργαλεία που θα έπρεπε να έχει, τα οποία θα χρειαστούν το λιγότερο κάποιους μήνες για να αποκατασταθούν (αν γίνει ποτέ αυτό) και απίθανα κακόγουστο.

Όσο καλοπροαίρετα και αν θελήσω να το κρίνω είναι δυστυχώς τα χάλια του τα μαύρα.

Όσο για την "εξαφάνιση" του forum....καμία έκπληξη.

Πρώτη φορά είναι άλλωστε ?? :lol:

Μα δεν αναφέρομαι στα προφανή χάλια της σελίδας.

Αναφέρομαι σε αυτούς που νομίζουν ότι επειδή γράφουμε εδώ τι πιστεύουμε για μία ιστοσελίδα, κλαίμε την μοίρα μας και σε αυτούς που λένε τα αυτονόητα με έμφαση λες και ανακάλυψαν την Αμερική.

• Απαντ. 193
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Έλα ξεκόλλα επιτέλους, το πιάσαμε: τα ξέρεις όλα για όλους πριν απ' όλους, κι εμείς το παίζουμε έξυπνοι... πφφ...

Με σένα το λήξαμε το θέμα χθες νομίζω. Σε άλλον πήγαιναν τα 2 παραπάνω μου ποστ.

Δημοσ.

Θελω και μια φορα να κανω μια κριτικη γιαυτο το σαιτ και δεν μπορω.

Προσπαθω τωρα να κανω μια καλη κριτικη και μου ειναι αδυνατο,δεν ξερω γιατι αυτο εχει παιξει τοσο σημαντικο ρολο στο χωρο των δημοπρασιων μιας και απο τοτε που το θυμαμαι εχει μονο προβληματα και τιποτα αλλο.

Θελω να σας ρωτησω αν εσεις οι αλλοι χρηστες το βλεπετε διαφορετικα η εγω ειμαι ο στραβος.Παει στραβα ο γυαλος η στραβα αρμενιζω?

Δημοσ.

Εσύ είσαι στραβός, εμείς το βλέπουμε όμορφο, τέλειο και γρήγορο.

Και μια δική μου ερώτηση τώρα: η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό τη κότα;

Δημοσ.

Άκυρο ας κλειδωθεί το τόπικ καλύτερα, θα σκοτωθούμε εδώ μέσα πάλι, έχουμε παραγνωριστεί μου φαίνεται...

Δημοσ.

Λές ε? Να υπάρχουν 2 άτομα που μας θεωρούν μαζόχες και κλαψιάρηδες όλους τους υπόλοιπους και να υπάρχει flaming ε?

Δημοσ.
Άκυρο ας κλειδωθεί το τόπικ καλύτερα, θα σκοτωθούμε εδώ μέσα πάλι, έχουμε παραγνωριστεί μου φαίνεται...

Δεν με πειραζει να κλειδωθει αλλα και ο calculator εδωσε μια απαντηση που πιστευε.Τωρα αν ηταν ειρωνικη ως προς εμενα η προς το σαιτ δεν το ξερω καλα θα κανει να το διευκρινησει.

Σεβαστη καθε απαντηση του.

Παντως καλα εκανες και ανοιξες το τοπικ και μην το μετανιωνεις.

Δημοσ.

Φίλε μου grdimis, άνοιξα το τοπικ οχι για άλλο λόγο, αλλά για να πληροφορήσω τον κόσμο για μια απο τις κακές πλευρές του διαδικτύου. Αυτό που πραγματικά δεν αντέχω είναι συμπεριφορές όπως του calculator ή του Dikemou. Ξέρεις ποιό είναι πραγματικά άσχημο θέαμα? Να βλέπεις τέτοιου είδους συμπεριφορές χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Δυστυχώς έτσι έχουμε "εξελιχθεί". Καθημερινά να τρώμε ο ένας τον άλλον. Είναι λυπηρο και το βλέπεις παντού, ακόμα και σε ενα τόπικ ενός φόρουμ.

Δημοσ.
Φίλε μου grdimis, άνοιξα το τοπικ οχι για άλλο λόγο, αλλά για να πληροφορήσω τον κόσμο για μια απο τις κακές πλευρές του διαδικτύου. Αυτό που πραγματικά δεν αντέχω είναι συμπεριφορές όπως του calculator ή του Dikemou. Ξέρεις ποιό είναι πραγματικά άσχημο θέαμα? Να βλέπεις τέτοιου είδους συμπεριφορές χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Δυστυχώς έτσι έχουμε "εξελιχθεί". Καθημερινά να τρώμε ο ένας τον άλλον. Είναι λυπηρο και το βλέπεις παντού, ακόμα και σε ενα τόπικ ενός φόρουμ.

εχεις πολυ δικαιο

Πρεπει να τα καταγγελεις αυτα και το Ινσομνια ειναι μια Οαση σε Ολη αυτη την δικτατορια που κυριαρχει στο Διαδυκτυο.

Δεν εχουν καταλαβει οτι πλεον δεν ζουμε στο Μεσαιωνα,και οτι ολα εχουν εξελιχθει.ειδικα απο ενα σαιτ που τις ριζες τις εχει στην αμερικη.

Δυστηχως κυριοι πρεπει να ξυπνησουμε και οχι να κοιταμε σαν χανοι οπως λεει ο Λαζοπουλος.

Αλλα στην δημοκρατια της Τηλεορασης οπως και στου Ιντερνετ επικρατει το ιδιο χαος.

Γραψε αυτο που πιστευεις και μην ζητας να σου κλεισουν το τοπικ.Ετσι δειχνεις οτι κανεις Πισω.Keep walking

Δημοσ.

Εγώ απλά ήθελα να δείξω ότι αντιμετωπίζετε το θέμα με μια αφέλεια και διάθεση για κλαψούρισμα. Και αναλύω:

1. Αν δεν σας αρέσει το emarket υπάρχουν τουλάχιστον άλλα 5 sites δημοπρασιών, μερικά από αυτά πολύ καλύτερα σε ταχύτητα και δυνατότητες. Ας μετακομίσετε εκεί και σταδιακά ο κόσμος θα μετακινηθεί. Επομένως δεν έχουν νόημα οι γκρίνιες σας που ως γνωστό υπήρχαν εδώ και πολλά χρόνια.

2. Τα περί δημοκρατίας είναι μπούρδες. Σε ένα ιδιωτικό μαγαζί δεν υπάρχει δημοκρατία γιατί αυτός που πληρώνει έχει τον έλεγχο. Το insomnia είναι άλλο πράγμα, έχει γενικές συζητήσεις και όχι συμπληρωματικές στο περιεχόμενό του. Είναι σα να λέτε θα πάω στο Mega, θα φωνάζω ότι είναι ένα μπάχαλο και θα με βγάλουν στο γυαλί να τα χώνω. Όποιος τα πιστεύει αυτά είναι είτε αφελής είτε περίεργος.

Δημοσ.
Εγώ απλά ήθελα να δείξω ότι αντιμετωπίζετε το θέμα με μια αφέλεια και διάθεση για κλαψούρισμα.

Γιατί δεν σταματάς να γράφεις σε αυτό το τοπικ; Έτσι όπως γράφεις δεν την θέλουμε την άποψη σου.

Δημοσ.
(@calculator)Γιατί δεν σταματάς να γράφεις σε αυτό το τοπικ; Έτσι όπως γράφεις δεν την θέλουμε την άποψη σου.

Με το συμπάθιο alexzzz αλλά δικό σου είναι το topic/forum ή εκφράζεις την κοινή γνώμη του insomnia; Απ' τη στιγμή που το εκάστοτε μέλος δεν παραβαίνει κάποιον από τους όρους χρήσης, δε βλέπω πού είναι το πρόβλημα.

Παρακολουθώ το thread από την αρχή και πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω που υπάρχει διαφωνία επί της ουσίας.

Δε νομίζω να διαφωνεί κάποιος από όσους εξέφρασαν την άποψη τους ότι:

- το συγκεκριμένο site δεν σας ικανοποιεί

- καλό θα ήταν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι αντίστοιχα, εναλλακτικά sites

Δημοσ.
Με το συμπάθιο alexzzz αλλά δικό σου είναι το topic/forum ή εκφράζεις την κοινή γνώμη του insomnia; Απ' τη στιγμή που το εκάστοτε μέλος δεν παραβαίνει κάποιον από τους όρους χρήσης, δε βλέπω πού είναι το πρόβλημα.

Παρακολουθώ το thread από την αρχή και πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω που υπάρχει διαφωνία επί της ουσίας.

Δε νομίζω να διαφωνεί κάποιος από όσους εξέφρασαν την άποψη τους ότι:

- το συγκεκριμένο site δεν σας ικανοποιεί

- καλό θα ήταν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι αντίστοιχα, εναλλακτικά sites

Όχι φίλε μου... δεν είναι δικό μου. Έχω όμως μια άποψη και με έχουν πει αφελή, κλαψιάρη και μαζόχα.

Θα πρέπει δηλαδή να παραβεί κάποιο κανόνα για να καταλάβει ότι φέρεται σαν μαλάκας για ένα θέμα που δεν έχει πει και τίποτα ουσιώδες εκτός από τα προφανή;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...