zevage Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δεν καταλαβα καλά αν τα παραπανω αφορούν όλα εμενα. Αλλά αν αφορούν εχω να πώ τα παρακάτω. Κατ' αρχη εγω δεν ανοιγω κανενα πολεμο με κανενα . Δευτερο δεν εχω κανενα υφος (ισως η διαφορά ηλικιας που εχουμε σε κανει να νομιζεις κατι τετοιο). Τριτο τα topics που ανοιγουμε δεν ειναι ιδιοκτησιες κανενος και μπορεί να γραψει ο καθενας οτι επιθυμεί. Τεταρτο κανεις απο τους προηγούμενους ή σχεδον κανεις δεν αναφερθηκε στο κλείσιμο του forum. Πεμπτο μην εισαι τοσο νευρικός γιατί εχεις πολύ δρομο ακόμη στη ζωή σου. Εκτο ας μη δωσουμε συνεχεια. Απλά εγω ειπα μια αποψη σε σχεση με αυτα που ειπώθηκαν. Δεν ειναι υποχρεωτικό να γίνει αποδεκτή. Παντα φιλικά και ψυχραιμα. Τωρα κατάλαβα το dikemou ειναι nickname!!!! Ως μη γενομενο
grdimis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Μαλλον αγαπητε φιλε πρεπει να εισαι νεος στο Σαιτ.Το οτι κλεινουν φορουμ σβηνουν ποστ που εχει εστω και ιχνος αμφισβητησης προς το σαιτ ειναι γνωστο χρονια τωρα.και σαν πρωτη αμεση λυση ολοι εχουν το Ινσομνια.Αλλα και απο την αλλη αγαπητε μου,οπως και ολοι οι καταναλωτες στην ελλαδα αν ενα προιον δεν σας αρεσει μην το αγορασετε.Αυτην την στιγμη προσπαθησε το σαιτ να κανει μια αναβαθμιση για να περνει ποιο πολλες διαφημισεις καζινων και δεν σκεφτηκε τους χρηστες.Εγω στην θεση σου θα την εκανα. Ξερω σου ειναι δυσκολο επειδη το συνηθισες αλλα πιστεψε με οτι χωρις το συγκεκριμενο μπορεις να κανεις καλυτερα την δουλεια σου και ταχυτερα. Το εχω δοκιμασμενο. Καλη αρχη σε οτι αλλο.Και να ξερεις οτι υπαρχει.
Dikemou Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Ούτε διαμαρτυρήθηκα για τις υπηρεσίες του ούτε τίποτε τέτοιο στο Insomnia. ...Το τόπικ είναι Καταγγελία Emarket διότι φίμωσε... Κανείς δεν κλάφτηκε, κανείς δεν παραπονέθηκε. Μ' έχασες! Αλλά μια τέτοια ενέργεια κάθε άλλο παρά φιλελεύθερη και δημοκρατική είναι και κανείς δεν έχει δικαίωμα να φιμώσει ολόκληρη κοινότητα. Ο ιδιοκτήτης πως δεν έχει... Έχει και παραέχει. Εσένα σου επέβαλλε κανείς τι θα κάνεις στο δικό σου το μαγαζί; Τες πα, δεν έχω καμιά διάθεση αντιπαράθεσης, ούτε είμαι ο ιδιοκτήτης του εμάρκετ, απλά μιλάω το αυτονόητο, ότι δηλαδή ο ιδιοκτήτης κι ο κάθε ιδιοκτήτης μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στη σελίδα του, κι αν αυτό δεν εξυπηρετεί, καλά θα κάνουν τα μέλη να βρούνε εναλλακτικές, μπας και βάλει μυαλό ο πρώτος. Κι αναφέρομαι κυρίως στις γκρίζες πρακτικές για τις οποίες έχω διαβάσει πολλές φορές εδώ μέσα (διαγραφές δημοπρασιών ιδιωτών και προώθηση δημοπρασιών μεγαλοκαταστημάτων κτλ), κι όχι σε ελάσσονος σημασίας αλλαγές, όπως το design ή ξερωγωτιάλλο...
Ardov Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 @zevage, δεν απευθυνόμουν σε εσάς όπως καταλάβατε προσωπικά. Διαφορά ηλικίας, "ιδιοκτησία" τόπικ, νευρικότητα.... Μου επιτεθήκατε χωρίς καν να σιγουρευτείτε αν απευθυνόμουν σε εσάς. Αλλά και πάλι, στην τσίλια είστε όλοι να επιτεθείτε ε? Χαρακτηριστικό γνώρισμα του σημερινού κόσμου. Τέλος πάντων, ως μη γενόμενο όπως είπατε, αλλά αν θέλετε προσπαθήστε μελλοντικά να ξαναδιαβάζετε καλύτερα τα λεγόμενά μου. Ήταν δυνατόν να σας απευθυνόμουν ποτέ με "Dikemou"? Τουλάχιστον το στήσιμο του γραπτού μου λόγου και το λεξιλόγιό μου δεν προδιαθέτουν τον αναγνώστη μου για τέτοια προσφώνηση. Απορώ πώς αντιδράσατε έτσι. grdimis, είμαι 7 χρόνια στο emarket. Ξέρω πολύ καλά τι παίζεται. @ όλους, Η κατηγορία Internet στο Insomnia είναι για σχολιασμό ιστοσελίδων κλπ όπως γνωρίζετε. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ, ΚΑΤΑΓΕΛΛΩ ΤΟ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΕΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ
pantnick Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Το οτι δεν χρειάζεται να συμφωνούν όλοι πιστεύω είναι κατανοητό...Αλλα και πάλι δεν μπορώ να καταλάβω την λογική ορισμένων κ την επιθετική χωρίς λόγο συμπεριφορά. Δεν μου άρεσε αυτό,αυτό κ αυτό στο emarket και γουστάρω να το πώ να το μάθουν κ αλλοι να ξέρουν τι γίνεται. Αυτός είναι κ ο βασικός σκοπός του τόπικ. Δεν είπε κανείς οτι τα τοπικ είναι καναπές ψυχολόγου ούτε η μαμά του Γιωργάκη για να κάνουμε παράπονα αλλά σε λίγο θα φτάσουμε σε σημείο να θεωρούμαστε κ κλαψιάρηδες γιατι εκφράζουμε τα παράπονα μας για το συγκεκριμένο site. Για μένα είναι κατακριτέο κ στο θέμα του forum (ας το ονομάσουν αλλιώς,πίνακα ανακοινώσεων πχ.) και στο λειτουργικό του κομμάτι...
djapal Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Είμαι κι εγώ εδώ και χρόνια στο emarket από εποχή fleamarket. Σίγουρα το αισθητικό αποτέλεσμα δε μου αρέσει, όπως επίσης δε μου αρέσει και το ότι έχουν μπει διάφορα καταστήματα και δε μπορώ να βρω αυτά που θέλω. Γιατί να είναι το eshop Μέσα ας πούμε και να γεμίζει spam τις σελίδες; Εγώ ψάχνω μεταχειρισμένα και όχι καινούρια. Αν θέλω καινούρια, θα ψάξω στη σελίδα του eshop, όχι στο emarket για να αγοράσω από το eshop!! 200 αγγελίες καταστημάτων για να δω 1 από έναν απλό χρήστη που ίσως θέλει να πουλήσει το μεταχειρισμένο υπολογιστή/δίσκο του κτλ κτλ. Έχει παραγίνει αυτό πια.
Ardov Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 @Dikemou, Επειδή μόλις τώρα ξαναδιάβασα τα γραφόμενά σου, αντιλαμβάνεσαι το μέγεθος του μέτρου που εφάρμοσαν? Για να μην δυσφημίζεται το site, έκλεισαν ολόκληρο το φόρουμ του emarket. Βάλ'το καλά στο μυαλό σου αυτό. Είναι κατακριτέο στον μέγιστο βαθμό και εσύ επιμένεις να μας πείσεις οτι ο ιδιοκτήτης κάνει ο,τι θέλει. Υπάρχουν όμως κανόνες όταν ανεβάζεις φόρουμ, δεν μπορείς να το διαγράφεις έτσι απλά με υπόγειο σκοπό. Οφείλεις να συμφωνείς με την ιδέα της φιλελεύθερης έκφρασης και ανταλλαγής απόψεων. Ε, θα μου πείς: "ο ιδιοκτήτης δεν συμφωνεί και γι'αυτό φύγε, τι κάθεσαι και γράφεις στο insomnia?" Σου απαντώ όπως και στους υπόλοιπους που έχουν την ίδια άποψη με εσένα, το Emarket αριθμούσε 130.000 μέλη και ήταν τεράστιας εμβέλειας στο ελληνικό Internet με πολλές εκατοντάδες χιλιάδες δημοπρασίες καταχωρημένες κάθε στιγμή. Θεώρησα χρέος μου να πληροφορήσω τον κόσμο για το δικτατορικό μέτρο που εφάρμοσαν. Κι επαναλαμβάνω μήπως και γίνω κατανοητός επιτέλους, αυτή είναι κατηγορία Internet και σκοπός είναι η ανταλλαγή απόψεων και ιδεών πάνω σε καινοτομίες του διαδικτύου και σχολιασμός ενδιαφέροντων ιστοσελίδων.
grdimis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Μ' έχασες! Ο ιδιοκτήτης πως δεν έχει... Έχει και παραέχει. Εσένα σου επέβαλλε κανείς τι θα κάνεις στο δικό σου το μαγαζί; Aγαπητε δικεμου αν ο Ιδιοκτητης το θεωρει μαγαζι του τοτε να κλεισει το φορουμ και να μην δεχεται ουτε κριτικες.Δηλαδη τωρα τι κανει Ανοιγει ενα φορουμ και λεει οτι μονο τα θετικα μου θα επισημαινετε.και εκει που λεει προτασεις για να κανουμε το σαιτ καλυτερο τι εννοει? Αρα δεχεται να ειναι μια ευρωπαικη σελιδα με αρχες τεχερανης.Καλα λεει ο Λαζοπουλος αυτα μονο στην ελλαδα Γινονται.
grdimis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 @zevage, δεν απευθυνόμουν σε εσάς όπως καταλάβατε προσωπικά. Διαφορά ηλικίας, "ιδιοκτησία" τόπικ, νευρικότητα.... Μου επιτεθήκατε χωρίς καν να σιγουρευτείτε αν απευθυνόμουν σε εσάς. Αλλά και πάλι, στην τσίλια είστε όλοι να επιτεθείτε ε? grdimis, είμαι 7 χρόνια στο emarket. Ξέρω πολύ καλά τι παίζεται. @ όλους, Η κατηγορία Internet στο Insomnia είναι για σχολιασμό ιστοσελίδων κλπ όπως γνωρίζετε. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ, ΚΑΤΑΓΕΛΛΩ ΤΟ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΕΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ Αγαπητε αρντοβ Το οτι εισαι 7 χρονια δεν λεει τιποτα. Το οτι ολοι αυτοι που σου επιτειθονται ανηκουν στην σελιδα που αναφερεις και δουλεουν για την σελιδα δεν το ξερεις. Το οτι εισαι 7 χρονια και επειδη εβαλες το θεμα εκτος της σελιδας και θα σε διαγραψουν παλι δεν το ξερεις. Παρεπιπτοντος δεν αναφερομαι σε κανεναν ετσι? Μην διαγραψουν και μενα
grdimis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Ειναι το τοπικ ανοικτο 2 μερες και ακομη την σελιδα δεν μπορεσα να την δω. Και παιδια μολις την ειδα. ΕΠΑΘΑ Χριστουγεννιατικο Δεντρο με φωτογραφιες και απο ταχυτητα ασε.Τι ΕΒΑΥ και τι Μπαρμουτσαλα. Μαλλον το φορτωσαν σε Pentium MMX me 64 Kb μνημη. Τι ειναι αυτο? Αυτη ειναι η αναμενομενη αναβαθμιση?
pantnick Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Να γιατί βγήκε το forum... Για να "ελαφρύνει"...
calculator Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Το site είναι για τα πανηγύρια πλέον. Όχι ότι δεν ήταν και παλιά (τα προβλήματα τα αναφέρουν άλλοι στα παραπάνω posts) αλλά τώρα είναι αισθητικά μάπα και από ταχύτητα για κλάματα. Εσείς φταίτε που αντί να την κάνετε για αλλού κάθεστε και κλαίγεστε από τη μία για τα χάλια του και από την άλλη για έλλειψη δημοκρατίας (σε κάτι ιδιωτικό θέλετε να έχετε το πρώτο ρόλο και να κατηγορείτε την εταιρεία δημόσια και να σας αφήνουν!!!). Αφού δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι οι άνθρωποι είναι ερασιτέχνες καλά τα παθαίνετε. Αν προσπαθούσατε να πάτε κάπου που είναι καλύτερα και κάνατε τη δουλειά σας για 2-3 μήνες δεν θα διαμαρτυρόσασταν τώρα. Αλλά είσαστε μαζόχες.
ΤΟΞΟΤΗΣ Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Το forum απλά δεν εμφανίζεται στην σελίδα. Το ξήλωσαν λόγω....έντονου κραξίματος. Υπάρχει κανονικά όμως. Όποιοι είναι χρήστες του emarket μπορούν να το δούν αφού κάνουν πρώτα login εδώ : http://www.emarket.gr/boards.php
alexzzz Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Το site είναι για τα πανηγύρια πλέον. Όχι ότι δεν ήταν και παλιά (τα προβλήματα τα αναφέρουν άλλοι στα παραπάνω posts) αλλά τώρα είναι αισθητικά μάπα και από ταχύτητα για κλάματα. Εσείς φταίτε που αντί να την κάνετε για αλλού κάθεστε και κλαίγεστε από τη μία για τα χάλια του και από την άλλη για έλλειψη δημοκρατίας (σε κάτι ιδιωτικό θέλετε να έχετε το πρώτο ρόλο και να κατηγορείτε την εταιρεία δημόσια και να σας αφήνουν!!!). Αφού δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι οι άνθρωποι είναι ερασιτέχνες καλά τα παθαίνετε. Αν προσπαθούσατε να πάτε κάπου που είναι καλύτερα και κάνατε τη δουλειά σας για 2-3 μήνες δεν θα διαμαρτυρόσασταν τώρα. Αλλά είσαστε μαζόχες. Να άλλος ένας που ήρθε να σώσει την παγκόσμια ισορροπία. Αν δεν είχαμε και σένα τι θα κάναμε;
ΤΟΞΟΤΗΣ Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δεν έχει και άδικο εδώ που τα λέμε Η προηγούμενη μορφή της σελίδας ήταν σαφώς καλύτερη από όλες τις απόψεις. Αυτό που έφτιαξαν και έσπευσαν να ανακοίνωσουν πριν ακόμα ανέβει με στόμφο ως την έναρξη μιας νέας εποχής στον χώρο, μόνο site δημοπρασιών δεν είναι. Αργό, δύσχρηστο, με τεράστια προβλήματα και κενά στα εργαλεία που θα έπρεπε να έχει, τα οποία θα χρειαστούν το λιγότερο κάποιους μήνες για να αποκατασταθούν (αν γίνει ποτέ αυτό) και απίθανα κακόγουστο. Όσο καλοπροαίρετα και αν θελήσω να το κρίνω είναι δυστυχώς τα χάλια του τα μαύρα. Όσο για την "εξαφάνιση" του forum....καμία έκπληξη. Πρώτη φορά είναι άλλωστε ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.