ΤΟΞΟΤΗΣ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 To forum δεν εκλεισε επειδη οι ιδιοκτητες ειναι "φασιστες" και "τραμπουκοι". Εκλεισε επειδη δεν ηταν στην πραγματικοτητα φορουμ (λειτουργικο) αλλα στηv ουσια guestbook και ειχε εγκατασταθει με το αρχικο πακετο του php software (κακως) και για λιγες ημερες παρεμεινε online (κακως) επειδη η προσοχη ειχε επικεντρωθει σε αλλα, σοβαροτερα ζητηματα. Στο σημειο αυτο αναγνωριζω το γεγονος οτι κακως δεν απεσταλη newsletter που να το απoσαφηνιζει αυτο στους χρηστες, αλλα και παλι ηταν αδυνατο να γινει, διοτι το συστημα email ειχε σοβρα προβληματα και γινοτανε revert του κωδικα απο το παναργο PHP email system σε SMTP. Πιστευω να θυμαστε τι γινοτανε τελη Φεβρουαριου με αρχες Μαρτιου με τα e-mails των winners και γενικοτερα τα system emails. Το νεο forum ειναι σχεδον ετοιμο και εκτιμαται οτι θα λειτουργησει πιθανον μεσα στην εβδομαδα. Είμαι περίεργος να μάθω....το forum θα έκλεινε αν αντί της κριτικής που σας ασκήσαμε λέγαμε " ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ!!" ή super ή και εγώ δεν ξέρω τι άλλο?? Σιγά μην έκλεινε. Θα λειτουργούσε σαν guestbook μέχρι να αναβάσετε το κανονικό forum. Το emarket από τότε που το θυμάμαι μόνο προβλήματα παρουσιάζει. Σχεδόν ποτέ δεν ενημερώνει τους πελάτες του. Απλά μια ωραία πρωία μπαίνεις και δεν υπάρχει εκεί. Μένεις και εσύ να μαδάς την μαργαρίτα. Ρε θα εμφανιστεί ξανά?? Δεν θα εμφανιστεί. Οι τεχνικές λεπτομέρειες που μας αραδιάζετε εδώ μέσα προσωπικά δεν με νοιάζουν. Απλός χρήστης είμαι. Δεν τις καταλαβαίνω και ούτε θένω να τις καταλάβω. Αυτό που βλέπω είναι πώς το site έχει γίνει μπ....λο !! Αλήθεια αφού βλέπατε την κριτική στο forum γιατι δεν γράφατε εκεί μια ανακοίνωση να ηρεμήσουν τα πνεύματα αλλά το κατεβάσατε κατευθείαν ??? Οι περισσοτερες απο τις υπολοιπες κατηγοριες που διαβασα ειναι βασισμενες απλως σε εικασιες, για τις οποιες αναγνωριζω οτι ΝΑΙ, ειμαστε υπευθυνοι, λογω της ελλιππους ενημερωσης προς του χρηστες, η οποια παλι ηταν σχεδον αδυνατο να γινει, λογω των προαναφαρθεντων προβληματων. Σαφώς και είσαστε υπεύθυνοι. Έπρεπε να είχατε προβλέψει τα προβλήματα. Εκτός αυτού πέσατε εντελώς έξω από κάθε πρόβλεψη. Ανεβήκατε μετά από 10 ολόκληρες ημέρες με μια τραγική εικόνα απ'όλες τις απόψεις. Άλλα υποσχεθήκατε για πολλοστή φορά στα μέλη σας και άλλα πραγματοποιήσατε. Σιγά την νέα εποχή που εγκαινιάσατε στον χώρο των δημοπρασιών !! Έλεος με την κοροιδία !! Οσον αφορα το design, ειναι καθαρα προσωπικη και υποκειμενικη αποψη. Πιστευω το οτι το να ειναι ολα τα menus πανω και αριστερα με pathway, ειναι οτι πιο χρηστικο. Παρ'ολα αυτα, αν αυτο δεν ικανοποιει τους χρηστες, θα μπορουσε να γινει ενα δημοψηφισμα στο νεο φορουμ, βασει του οποιου να δημιουργηθει ενα νεο design. Ή και δυνατοτητα επιλογης design ανα χρηστη, στο profile. Το οτι απεχει αρκετα απο αυτο που και εμεις και οι χρηστες θα θελαμε, ναι, αλλα θα διορθωθει στις επομενες εβδομαδες. Προτεραιοτητα ειναι να γινει το site 100% stable, ωστε να επικεντρωθει το developing σε νεα features/εργαλεια και σε πιο λειτουργικο και ομορφο design. Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι τα sites τετοιου ειδους θα πρεπει να ειναι απλα και λειτουργικα, με compressed πρωτοκολλο μεταφορας και full css-tableless και ελαφρια και οχι "ομορφα", "wow" με περιτεχνα γραφικα. Το γιατι ειναι απλο και πιστεψτε με εχω την εμπειρια απο παρα πολλα portals της ταξης επισκεψιμοτηταν εκατονταδων χιλιαδων uniques την ημερα. Το emarket προς το παρον ΔΕΝ ειναι optimized πληρως απ' αυτη την αποψη, αλλα θα γινει, σταδιακα. Το design είναι να το κλαίνε οι ρέγγες αγαπητέ. Είναι ότι πιό άσχημο έχω δεί στο net εδώ και πολύ καιρό. Πιστέψτε με κάτι όμορφο με κάτι άσχημο διαφέρει και δεν είναι καθολου υποκειμενική η άποψη του κάθε ενός. Σε άμεση σύγκριση δε με αυτό που είχε το emarket δεν το συζητάμε καν. Μετά το τόσο κράξιμο θα κάνετε τώρα δημοψήφισμα μεταξύ των μελών για το πώς πρέπει να είναι το site?? Και πώς θα βγάλετε άκρη? Μα καλά.... δεν υπάρχει ένας γραφίστας με γούστο να το σχεδιάσει? Βλέπεις το 124sold και ανοίγει η καρδιά σου. Χαίρεσαι να χτυπήσεις δημοπρασία εκεί. Στο emarket τις πρώτες ημέρες δεν ξέραμε καν από που την χτυπάνε και δεν είμαστε και χθεσινοί ... έτσι?? Η παρουσα κατασταση ειναι ειναι οτι το site εχει βελτιωθει αρκετα σε σχεση με τα τελη Φεβρουαριου-αρχες Μαρτιου αλλα συνεχιζουμε να εργαζομαστε ως προς την αποκατασταση υπαρχοντων bugs και προβληματων, κυριως στην αποκατασταση εικονων που δεν δεν εχουν μεταφερθει ακομη απο τον παλιο server και των οποιων η μεταφορα οσωνουπω ολοκληρωνεται. Οπως και το οτι, περα απο την απωλεια χρηστων (την οποια θεωρω προσωπικα δικαιολογημενη, διοτι ο χρηστης θελει απλως να κανει τη δουλεια του ευκολα και γρηγορα και, αν δεν μπορει, θα σπευσει να βρει εναλλακτικες), το site δεχεται "πολεμο" με βρωμικες τεχνικες, κατι στο οποιο δεν θα ηθελα να επεκταθω προς το παρον, αλλα το αφηνω ανοιχτο προσ συζητηση (αφορα κυριως θεματα "τεχνικης" φυσεως). Δεν μπορώ να πώ πως βλέπω αισθητή βελτίωση αλλά αφού το λέτε εσείς ας το κρατήσουμε. Όποτε έχει προβλήματα το emarket πάντα υπεύθυνος είναι ένας αόρατος εχθρός ο οποίος το πολεμάει με βρώμικες τεχνικές. Αρκετά με την καραμέλα. Χρόνια τραβάει. Πέφτει το emarket....του κάνουν κάποιοι πόλεμο!! Χάνονται τα δεδομένα, δεν φταίει ο γκασμάς που δεν ελέγχει αν το backup λειτουργεί ή πότε έπαψε να παίρνει. Καθίστε αγαπητοί χρήστες του emarket και ξαναπεράστε τις δημοπρασίες σας από την αρχή, τις φωτογραφίες σας και ψάξτε αν θυμάστε τι αγοράσατε και τι πουλήσατε επειδή κάποιος φωστήρας φόρτωσε backup 10 ημερών πρίν. Φταίει ο αόρατος εχθρός που μας κάνει βρώμικο πόλεμο. Ακόμα και έτσι να ήταν πάλι εσείς φταίτε που την τρώμε συνεχώς και που είστε ανίκανοι να προστατέψετε το site και τους χρήστες του. Ακριβως. Ειναι διαφορετικο να αποστελλεις μηνυματα στους διαχειριστες παραπονιυμενος για προβλημα και αλλο πραγμα να γραφεις ΔΗΜΟΣΙΑ μηνυματα του τυπου "το emarket γαμιεται", ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ! Αυτο ισοδυναμει με καταχρηση της ελευθεριας εκφρασης λογου, και ειδικα σε ενα μερος το οποιο ειναι επιχειρηση και θα εχει απωλεια κερδους απο τετοια μηνυματα. Η 1η μορφη αντιδρασης ειναι η ΚΟΣΜΙΑ διαμρτυρια και επισημανση των προβληματων. Η 2η, η αποχωρηση προς κατι που σε βολευει περισσοτερο. Οτιδηποτε αλλο ειναι κατακριτεο, προσβλητικο και ζημιογονο για την εποιχειριση και φυσικα το μονο που μπορει να επιφερει ειναι η διαγραφη. Στο μετρο που οσοι εργαζονται για το emarket προσπαθουν και καταβαλλουν προσπαθειες για την επιλυση των προβληματων του, το να πηγαινει καποιος και να γραφει οσα γραφει με αυτον τον τροπο, ειναι αισχρο. Αν το emarket εχει βγαλει απ αυτον 10 ευρω το μηνα, ο ιδιος χρηστης εχει κερδισει τουλαχιστον τα 15-πλασια απο το ermaket. Οποτε δεν ειναι απλα ασυδοσια, αλλα και αχαριστια. Κανένας δεν έβρισε ειδικά έτσι όπως αναφέρεστε εσείς. Ασκήθηκε κριτική σε κόσμια πλάισια. Κάνετε υποθέσεις χωρίς κάν να γνωρίζετε ίσως πρόσωπα και πράγματα. Δεν θα επεκταθώ εκτός αν το θελήσετε ή αν συνεχίσετε να υποστηρίζετε τα όσα υποστηρίζετε. Φυσικα, τα server farms, το bandwidth, το κοστος επενδυσης στο marketing, οι μισθοι και το ΙΚΑ του προσωπικου, το ενοικιο των γραφειων, οι γραμμες ADSL, τα αναλωσιμα, τα laptops, οι καφεδες κτλ ειναι τσαμπα... Τίποτα δεν είναι τσάμπα. Το emarket βρίσκει χρήματα για να πληρώνει τα όσα γράφετε από τους πελάτες του και τις διαφημίσεις που βλέπουν οι πελάτες του. Καλό θα ήταν να τους σέβεται και περισσότερο αν θέλει να τους έχει και αν θέλει να συνεχίσει να υπάρχει. Υπαρχει "κατι" που ονομαζεται "Οροι Χρησης". Και οι οποιο στις περιπτωσεις που αναφερεις, τις περισσοτερες απο τις οποιες γνωριζω, ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΕΙ. Οι οροι χρησης υπηρεσιων καλυπτονται βασει νομου και μπορει να περιλαμβανουν ντιρεκτιβες περαν των συνταγματικα κατοχυρωμενων υποχρεωσεων και δικαιωματων. Αν καποιο μαγαζι σε υποχρεωνει να κανεις κουτσο στο ενα ποδι για να πουλησεις προϊον, θα το κανεις. Αλλιως θα διαγραφεις ή θα βρεις κατι καλυτερο, αλλα σε καμια περιπτωση δεν νομιμοποιησαι να πας και να το βριζεις δημοσια, επειδη κουραστηκες να κανεις κουτσο και δε σε αφηνουν να πουλας προϊοντα. Φυσικα, η επιλογη και εφαρμογη των ορων Χρησης καθε καταστηματος ειναι προσωπικη επιλογη του ιδιοκτητη και ειναι σαφες οτι θα εχει πιθανον κοστος, οσον αφορα μελη που δεν συμφωνουν με αυτες (απωλειες χρηστων). Αλλα αυτο και αλλο να βγαινουν αυτοι οι χρηστες και να το βριζουν επιεδη δεν τους αρεσουν οι Οροι Χρησης ή επειδη διεγραφησαν αμα τη παραβιασει αυτων. Τα υπολοιπα ειναι απλα θεμα προσωπικων αποψεων και ευκολιας. Δεν ειστε διατεθειμενοι να περιμενετε να γινει το site 100% stable, ευκολοτερο και γρηγοροτερο στην πλοηγηση και βρισκετε οτι δεν μπορειτε ευκολα να κανετε τη δουλεια σας; Σεβαστο και δεκτο και να καντε εποικοδομητικη κριτικη και να πατε αλλου, οπου θα μπορειτε να κανετε τη δουλεια σας ευκολοτερα. Αλλα οχι να επιδυκνυετε τις νεοελληνκες αρετες σας, φωναζοντας, βριζοντας και "θαβοντας"... Οι όροι χρήσης καλύπτουν όλους τους χρήστες του emarket. Κανονικά όλοι τα μέλη πρέπει να είναι ίσα μεταξύ τους και να αντιμετωπίζονται έτσι ακριβώς από το ίδιο το site. Αυτό δεν γίνεται. Η πείρα μου εκεί μέσα μου έχει δείξει ότι κάποιοι είχαν ασυλία και κάποιοι άλλοι έλεγαν "καλημέρα" και τους έκοβαν. Μάλλον είστε νέος στο συγκεκριμένο site ή θέλετε να μας τα παρουσιάσετε αλλιώς. Ελπίζω να είναι το πρώτο. Πάλι ζητάτε πίστωση χρόνου και υπομονή από τον κόσμο για να σταθεροποιηθεί το site. Εμένα προσωπικά μου έχει τελειώσει. Ήδη είμαι αλλού. Η υπομονή μου τελείωσε την στιγμή που κατεβάσατε κατ'αυτόν τον τρόπο το forum ή guestbook όπως το λέτε. Η δικαιολογία που υποστηρίξατε δεν μου αρκεί. Υπήρχαν τρόποι να επικοινωνήσετε με τους χρήστες σας. Όλοι στο forum είμασταν.Δεν είχατε παρά να μπείτε και εσείς για να μας μιλήσετε.
ClipShare Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Τη συγκεκριμενη περιπτωση δεν την εχω υπ'οψη μου και γι'αυτο προεβην στις ακολουθες ερωτησεις. Αν οντως εχεις δικιο, δε νομιζω να υπαρχει κατι που να μπορω να πω για να δικαιολογησω το οτι εγινε. Ηταν απλα ανεπιτρεπτο, αλλα και παλι υπαρχει τροπος διευθετησης, εφοσον ο φιλος σου εχει τη διαθεση να επικοινωνησει με το site. Οσον αφορα τα υπολοιπα, ειναι δικαιωμα του καθενος και οι προσωπικες αποψεις και το πραττειν. αν θεωρεις τον Αλεξη κλεφτη, απατεωνα, λαμογιο και επιπολαιο, δικαιωμα σου, οπως και το να αποχωρησεις απο το emarket, αλλα επετρεψε μου να επιμενω οτι δεν ειναι σωστοι τετοια δημοσια συμεπριφορα / χαρακτηρισμοι, οσο δικιο κι αν εχεις, οσο αγανακτισμενος κι αν εισαι.
manosmr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Αλλα αν ενοχλουνται μερικοι που οι δημοπρασιες φτασανε παλι τις 50-60 χιλιαδες, με ελαχιστα προϊοντα απο καταστηματα, ας βρουνε αλλο τροπο να αντιμαχονταιμ απο τις πληρωμενες απαντησεις σε forums και μηνυματα και τα κατα παραγγελια "σπασμενα" CSV. Ξερουν αυτοι σε ποιους αναφερομαι. 42.600 του eshop τα λες ελάχιστα ρε παλικάρι??? Είπαμε είμαστε παλιές καραβάνες και βλέπουμε τι παίζει όταν τα προϊόντα του eshop κλείνουν. Μάζεψε τη μάνικα γιατί τα έκανες μούσκεμα. http://www.emarket.gr/adsearch.php?title=&minprice=&maxprice=&seller=e-shop.gr&country=&zipcode=&category=0&ending=&SortProperty=&type=&action=search&go=GO+%3E%3E Σε 9 και κάτι ώρες που θα κλείσουν θα δούμε πόσες δημοπρασίες θα έχει το νο1 μπαχαλιστάν. Μπορείς αν θες να το ξανατρέξεις εγκαίρως και να συνεχίσεις να μας μιλάς για την κοκκινοσκουφίτσα.
STEL2 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Ακριβως. Ειναι διαφορετικο να αποστελλεις μηνυματα στους διαχειριστες παραπονιυμενος για προβλημα και αλλο πραγμα να γραφεις ΔΗΜΟΣΙΑ μηνυματα του τυπου "το emarket γαμιεται", ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ! Αυτο ισοδυναμει με καταχρηση της ελευθεριας εκφρασης λογου, και ειδικα σε ενα μερος το οποιο ειναι επιχειρηση και θα εχει απωλεια κερδους απο τετοια μηνυματα. Η 1η μορφη αντιδρασης ειναι η ΚΟΣΜΙΑ διαμρτυρια και επισημανση των προβληματων. Η 2η, η αποχωρηση προς κατι που σε βολευει περισσοτερο. Οτιδηποτε αλλο ειναι κατακριτεο, προσβλητικο και ζημιογονο για την εποιχειριση και φυσικα το μονο που μπορει να επιφερει ειναι η διαγραφη. Στο μετρο που οσοι εργαζονται για το emarket προσπαθουν και καταβαλλουν προσπαθειες για την επιλυση των προβληματων του, το να πηγαινει καποιος και να γραφει οσα γραφει με αυτον τον τροπο, ειναι αισχρο. Αν το emarket εχει βγαλει απ αυτον 10 ευρω το μηνα, ο ιδιος χρηστης εχει κερδισει τουλαχιστον τα 15-πλασια απο το ermaket. Οποτε δεν ειναι απλα ασυδοσια, αλλα και αχαριστια." Πού ακριβώς αναφέρεσαι, και ποιός είπε οτι το " Emarket , γαμιέται?" Αναφέρεσαι, στο πρόχειρο φόρουμ που ανέβηκε μετα την αναβάθμηση? ( guestbook , οπως το απεκάλεσες?) Γιατί πουθενά αλλού δεν είδα να γίνεται τέτοια αναφορά, οπότε μάλλον σ' αυτό ανφέρεσαι. Τότε, αν ειναι ετσι, επέτρεψέ μου να πώ, οτι μ' αυτήν σου την δήλωση, αντιφάσκεις για το guestbook, και οτι δεν κατέβηκε για αυτούς τους λόγους, που λές, στο αρχικό σου μύνημα, αλλά για αυτούς που λές μόλις τώρα Αρα κατέβηκε γιατί έβριζαν, και ασκούσαν κριτική, και οχι γιατί κακώς ανέβηκε, οπως ισχυρίστηκες ! Υπαρχει "κατι" που ονομαζεται "Οροι Χρησης". Και οι οποιο στις περιπτωσεις που αναφερεις, τις περισσοτερες απο τις οποιες γνωριζω, ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΕΙ.. Τους ορους χρήσης, τους ξέρω καλύτερα απο τον καθένα Τόσο καλά, που ειναι σαν να τους εχω γράψει εγώ Εχω διαγραφεί, χωρίς να εχω παραβιάσει κανέναν κανόνα χρήσης, και οπως προείπα, μόνο κατ' εντολή του ιδιοκτήτη, και χωρίς αιτιολογία
citizen Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 ... Οι οροι χρησης υπηρεσιων καλυπτονται βασει νομου και μπορει να περιλαμβανουν ντιρεκτιβες περαν των συνταγματικα κατοχυρωμενων υποχρεωσεων και δικαιωματων.... Σεβομαι την "οπτική" σου , που αλλωστε εκφραζεται κόσμια , κραταω τις επιφυλαξεις μου - το μελλον αλλωστε θα δείξει. Το παραπανω απόσπασμα ομως είναι απαραδεκτο και ελπιζω να το εγραψες εκ παραδρομής. Τιποτα δεν μπορει να είναι περαν του Συνταγματος. Ελπίζω απλά να εννοεις οτι μπορούν να μπούνε δικαιώματα και υποχρεωσεις επιπλεον των προβλεπομένων από τους νόμους εφ'όσον όμως δεν αντιβαίνουν σε αυτούς. Το να βαλεις ορο καποιος να μπαίνει "κουτσο" στο μαγαζι σου (οπως ανεφερες) συνιστα προσβολη της πρωσοπικότητας που ακόμα και αν την αποδεχτει είναι εξ ισου παρανομη. Το να μου απαγορευσεις να μπω γιατι δεν συμμορφώνομαι με παρανομο ορο επισης είναι παρανομο .... Τελος πάντων , το θεμα εχει καλυφτει πια δεν χρειαζεται να συνεχιστούν οι μαχες. Εγω τουλαχιστον , stop. Θα συνεχισω να ψαχνω στο emerket, αρχισα ήδη στο 124sold , στο ebay , στο insomnia ,στο skroutz , στο adslgr , στο thelab κλπ Από οπου και να κανω τη δουλεια μου - και οσες περισσότερες εναλλακτικες εχω για να τη κάνω τόσο το καλύτερο .... Αποκλειστικότητα σε κανενα , αξιωματικό αποκλεισμό σε κανενα
grdimis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 clipshare Αγαπητε φιλε χαιρομαι καταρχην που ενας απο αυτο το σαιτ βγηκε να μας μιλησει εμας τους απλους η παλιους χρηστες. Χαιρομαι καταρχην που βγηκε καποιος ας το πουμε σαν και εσενα με τετοιες γνωσεις που εγω δεν θα τις κανω ουτε μετα απο 10 ζωες οσον αφορα το στησιμο ενος Σαιτ. Σε παρακαλω ανοιξε την κεντρικη σελιδα και δες αν σου αρεσει? Σε παρακαλω εφοσον πληρωνω την δημοπρασια μου δεν θελω να κυκλοφορουν σπαστικες μαιμουδες και μπανανες πανω κατω λες και αυτο που εγω θελω να αγορασω η να πουλησω το παιρνω απο τσιρκο. Εφοσον αποδεχτηκες και το ιδιο και εγω να με παιρνεις την προμηθεια του 2% δεν θελω στην σελιδα που μου παραχωρεις να εχει τιποτα αλλο εκτος την περιγραφη μου και τις φωτογραφιες μου. Το εχω αναφερει πολλες φορες στην διευθυνση και μου λεγατε με την αναβαθμιση θα το λυσουμε.Τι κανατε? Βαλατε ποιο πολλες μαιμουδες μεσα. Επισης θελω να σου πω οτι αναβαθμιση ειναι να ελεξετε τους διπλοκωδικους μεχρι και τους Δεκακοδικους.Δεν μπορει ενα λαπτοπ να βγαινει σε ελευθερη δημοπρασια 2 μηνες και να ειναι η ιδια 5αδα χρηστων που το χτυπανε.Και γιατι εφοσον 2 μηνες το χτυπανε και το αγοραζουνε δεν αξιλογουνται. Ζητας απο τον κοσμακη να σου στειλει φωτοτυπια της ταυτοτητας του και δεν μπορεις να ελεξεις τους απο μεσα. Οσο να αφορα το Guestbook τολμας και το λες και δεν ντρεπεσε.Το υποτθεμενο νο1 σαιτ δημοπρασιων εχει φορουμ τσαμπε και δεν μπορει να δωσει 200 ευρω να παρει ενα της προκοπης. Και βγαινεις να μας πεις τοσα χρονια υπομονης καντε ακομα λιγο θα τα φτιαξουμε. Ελεος
ΤΟΞΟΤΗΣ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Έλα μωρέ τώρα ... εντάξει. Είπαν στο παλικάρι να βγεί να μας φλομώσει με τεχνικές λεπτομέρειες και με ορολογία που δεν καλαβαίνουμε για να κάνουμε όλοι μαζί: ΟΟΟΟΟΟ !!!! πώ πώώώώ !!!! άδικο πού είχαμε!! Τα αδικήσαμε τα παιδιά. Αυτοί είναι φωστήρες και εμείς άσχετοι και το κυριότερο.... στραβοί !! Όλα φτιάχνουν, όλα είναι εντάξει, το άσπρο είναι μαύρο και αντίστροφα, θα κάνουμε δημοσκόπηση επειδή λειτουργούμε δημοκρατικά, το forum δεν το κλείσαμε απλά δεν έπρεπε να ανέβει, δεχόμαστε επίθεση από ....μπανάνες, οι δημοπρασίες έφτασαν ξανά στις 50.000 με ελάχιστα προιόντα από καταστήματα, άσχετα αν οι 42.000 είναι του eshop (ξέχασε να το αναφέρει ) το emarket είναι όμορφο site....έχω και κότερο... πάμε μια βόλτα ???? :lol: Έλεος μεγάλε....λυπήσου μας !!! Αντί να βγαίνεις και να προσπαθείς να μας φλομώσεις στην μπούρδα, δεν κοιτάς να συμμαζέψεις τα ασυμάζευτα στο emarket ?? Αντε....να δούμε !!
ΤΟΞΟΤΗΣ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Υ.Γ. Να σας δώ μόνο όταν σηκώσετε ξανά το forum τι θα κάνετε και πώς θα σταματήσετε πάλι την κριτική του κόσμου. Τι θα κάνετε ? Θα το κατεβάσετε ξανά ή θα τους κόψετε όλους???
manosmr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Έλα μωρέ τώρα ... εντάξει.Είπαν στο παλικάρι να βγεί να μας φλομώσει με τεχνικές λεπτομέρειες και με ορολογία που δεν καλαβαίνουμε για να κάνουμε όλοι μαζί: ΟΟΟΟΟΟ !!!! πώ πώώώώ !!!! άδικο πού είχαμε!! Τα αδικήσαμε τα παιδιά. Αυτοί είναι φωστήρες και εμείς άσχετοι και το κυριότερο.... στραβοί !! Όλα φτιάχνουν, όλα είναι εντάξει, το άσπρο είναι μαύρο και αντίστροφα, θα κάνουμε δημοσκόπηση επειδή λειτουργούμε δημοκρατικά, το forum δεν το κλείσαμε απλά δεν έπρεπε να ανέβει, δεχόμαστε επίθεση από ....μπανάνες, οι δημοπρασίες έφτασαν ξανά στις 50.000 με ελάχιστα προιόντα από καταστήματα, άσχετα αν οι 42.000 είναι του eshop (ξέχασε να το αναφέρει ) το emarket είναι όμορφο site....έχω και κότερο... πάμε μια βόλτα ???? :lol: Πολύ παραμύθι ο τύπος! Άκου εκεί server of art!!! :lol: Server of fart ήθελε να πει το παιδί :lol: Ή το άλλο που έλεγε ότι από την μια οι χρήστες αποχωρούν από την άλλη η επισκεψιμότητα ανεβαίνει Αφού ρε φίλε δεν έχεις μπεί να δεις την ξεραΐλα, μην εκτίθεσαι!!! Έλεος μεγάλε....λυπήσου μας !!!Αντί να βγαίνεις και να προσπαθείς να μας φλομώσεις στην μπούρδα, δεν κοιτάς να συμμαζέψεις τα ασυμάζευτα στο emarket ?? Αντε....να δούμε !! Άντε ντε! Αντί να στρωθεί να γράψει 2 γραμμές κώδικα, χαζεύει στα φόρα!!! Προγραμματιστές σου λέει μετά! Πεταμένα λεφτά!!! Είσαι πολύ νέος φίλε clips και όσοι παραπονιούνται πολύ παλιοί, γι αυτό άραξε τα κυβικά σου και στείλε χαιρετίσματα στο αμερικανάκι να χαλαρώσει γιατί εμείς αμερικανάκια δεν είμαστε. Και που'σαι, κοίτα μην σε βάλει πάλι να μας πεις το παραμύθι με την κοκκινοσκουφίτσα γιατί τον λύκο τον έφαγε ο κηνυγός. Φάε πρώτα λίγο αλάτι (για το ψωμί χλωμό το κόβω) και όταν καταλάβεις τι εστί βερύκοκο, επανέρχεσε.
manosmr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Υ.Γ. Να σας δώ μόνο όταν σηκώσετε ξανά το forum τι θα κάνετε και πώς θα σταματήσετε πάλι την κριτική του κόσμου. Τι θα κάνετε ? Θα το κατεβάσετε ξανά ή θα τους κόψετε όλους??? χμ κάτσε να σκεφτώ...
grdimis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Μου αρεσε αυτο που λεει μεσα στην εβδομαδα θα ανεβει το φορουμ Μπορεις να μας υποσχεθεις οτι δεν θα το ριξετε με οτι και αν γραφτει? Αν μπορεις να μας το υποσχεθεις τοτε θα παρω πισω οτι και και αν ειπα. Θα παραδεχτω οτι ειστε το Νο1 σαιτ δημοπρασιων. Αλλα δεν θα κανετε ουτε ενα edit or delete των ποστ. Και ενα νεο της τελευταιας στιγμη η εταιρεια EBAY εκανε προταση εξαγορας του εμαρκετ για να κλεψει το κωδικα του.Ειναι αληθεια ρε παιδια? Η απλως κυκλοφορει.
ΤΟΞΟΤΗΣ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Μου αρεσε αυτο που λεει μεσα στην εβδομαδα θα ανεβει το φορουμΜπορεις να μας υποσχεθεις οτι δεν θα το ριξετε με οτι και αν γραφτει? Αν μπορεις να μας το υποσχεθεις τοτε θα παρω πισω οτι και και αν ειπα. Θα παραδεχτω οτι ειστε το Νο1 σαιτ δημοπρασιων. Αλλα δεν θα κανετε ουτε ενα edit or delete των ποστ. Ναί καλά dimi. Ακόμα και αν υποθέσουμε πως το υπόσχεται που δεν θα το κάνει, μπές να κάνεις κριτική. Θα σε βάλουν στην μέση οι "γνωστοί" και θα γίνει ξανά εκεί μέσα ο Β' παγκόσμιος πόλεμος .
ΤΟΞΟΤΗΣ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Και ενα νεο της τελευταιας στιγμη η εταιρεια EBAY εκανε προταση εξαγορας του εμαρκετ για να κλεψει το κωδικα του.Ειναι αληθεια ρε παιδια?Η απλως κυκλοφορει. Εγώ άκουσα το αντίθετο ακριβώς. Η φήμη που κυκλοφορεί είναι πως το emarket έκανε προσφορά εξαγοράς του ebay για να του αλλάξει τον κώδικα και να το καταστήσει πλέον αξιόπιστο. :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.