ΤΟΞΟΤΗΣ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Να σε διορθώσω? Είχες μόνο το emarket στην υπογραφή σου. Μετά έβαλες και τα δύο και μετά έμεινε μόνο το 124sold. Υποστήριζες δε το emarket φανατικά. Έχουμε αρπαχτεί μερικές φορές οι δύο μας αν θυμάσαι σε παρόμοια θέματα επειδή υποστήριζες τυφλά το emarket και εγώ έγραφα αυτά που γράφω και τώρα .
NOMIKOS Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Να σε διορθώσω? Είχες μόνο το emarket στην υπογραφή σου. Μετά έβαλες και τα δύο και μετά έμεινε μόνο το 124sold. Υποστήριζες δε το emarket φανατικά. Έχουμε αρπαχτεί μερικές φορές οι δύο μας αν θυμάσαι σε παρόμοια θέματα επειδή υποστήριζες τυφλά το emarket και εγώ έγραφα αυτά που γράφω και τώρα . Συμφωνώ έχεις δίκιο.
ClipShare Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Το αποτέλεσμα κύριοι ήταν, στον 21ο αιώνα της δημοκρατικής και ελεύθερης πληροφόρησης και έκφρασης απόψεων στο διαδίκτυο, οι υπεύθυνοι συντελεστές - στελέχη του Emarket να κλείσουν τα φόρουμ και να διαγράψουν το σχετικό λινκ στην κύρια σελίδα προς τα φόρουμ του site, θέλοντας έτσι να φιμώσουν ολόκληρη την κοινότητα των χρηστών του που δήλωσαν δημόσια την απογοήτευσή τους και παρακάλεσαν για την επαναφορά του παλιού καλού Emarket. Θα δείτε πόσο αδιάκριτα το έκαναν εαν επισκεφθείτε το site και δείτε το πάνω μενού που λέει "Πωλήσεις, Ο Λογαριασμός μου, Βοήθεια κλπ. " , στα δεξιά υπάρχει ενα δυσανάλογο κενό, οπου υπήρχε το λινκ των φόρουμ To forum δεν εκλεισε επειδη οι ιδιοκτητες ειναι "φασιστες" και "τραμπουκοι". Εκλεισε επειδη δεν ηταν στην πραγματικοτητα φορουμ (λειτουργικο) αλλα στηv ουσια guestbook και ειχε εγκατασταθει με το αρχικο πακετο του php software (κακως) και για λιγες ημερες παρεμεινε online (κακως) επειδη η προσοχη ειχε επικεντρωθει σε αλλα, σοβαροτερα ζητηματα. Στο σημειο αυτο αναγνωριζω το γεγονος οτι κακως δεν απεσταλη newsletter που να το απoσαφηνιζει αυτο στους χρηστες, αλλα και παλι ηταν αδυνατο να γινει, διοτι το συστημα email ειχε σοβρα προβληματα και γινοτανε revert του κωδικα απο το παναργο PHP email system σε SMTP. Πιστευω να θυμαστε τι γινοτανε τελη Φεβρουαριου με αρχες Μαρτιου με τα e-mails των winners και γενικοτερα τα system emails. Το νεο forum ειναι σχεδον ετοιμο και εκτιμαται οτι θα λειτουργησει πιθανον μεσα στην εβδομαδα. H μεταφορα απο coldfusion σε PHP/MySQL ηταν επιβεβλημενη και εγινε με το ΚΟΣΤΟΣ της προσωρινης δυσκαμπτης λειτουργιας του emarket, με βαση το γεγονος οτι το συστημα ColdFusion/MSSQL ΚΑΤΕΡΡΕΕ, υπο το βαρος τoυ meγεθους της database και του απιστευτα μεγαλου αριθμου αρχειων, τα οποια εδιναν τρελο CPU overhead στο ΝΤFS filesystem. Kαι, οχι, δεν μεταφερθηκε το συστημα σε καποιον P MMX, αλλα σε state-of-the-art server και οχι μονο εναν server. Oi καθυστερησεις του site τις πρωτες ημερες οφειλοταν στο γεγονος οτι η database μεταφερθηκε οχι μονο απο MSSQL σε MySQL, αλλα και σε database ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ, με αποτελεσμα να χρειαζεται ενδελεχες scanning και indexing, και αυτο στην ουσια μπορουσε να γινει μονο οταν το site ήταν "live" και αφου οι χρηστες "ταλαιπωρουσαν" το συστημα, ωστε να υπαρχει σαφης εικονα της χρησης πινακων, indexes κτλ που καθυστερουσαν το συστημα. Μιλαμε για μεγεθη της ταξης του ~1Μ εγγραφες στη βαση δεδομενων και μισου εκατομμυριου uploaded αρχειων. Δεν ειναι site που δημιουργηθηκε χτες και θα μπορυσε να γινει ανωδυνα migration σε 1-2 ωρες. Ουτε υπηρχε δυνατοτητα να σχεδιαστει το migration νωριτερα, διοτι τα πολυ σοβαρα προλβηματα στο παλιοτερο συστημα εμφανιστηκαν σε 1-2 μερες μεσα και αμεσως εληφθη η αποφαση migration σεχδιαστηκε και αρχισε να εκτελειται σε 1-2 ημερες. Γνωριζοντας, το επαναλβανω, οτι αυτο θα επεφερε ΚΟΣΤΟΣ. Οι περισσοτερες απο τις υπολοιπες κατηγοριες που διαβασα ειναι βασισμενες απλως σε εικασιες, για τις οποιες αναγνωριζω οτι ΝΑΙ, ειμαστε υπευθυνοι, λογω της ελλιππους ενημερωσης προς του χρηστες, η οποια παλι ηταν σχεδον αδυνατο να γινει, λογω των προαναφαρθεντων προβληματων. Με λιγα λογια, αναγκαστηκαμε να αλλαξουμε πλατφορμα, χωρις επιλογη, χωρις να υπαρχει πολυτελεια να τελειοποιηθει και να δοκιμστει πρωτα το νεο συστημα με εικονικο server load αναλογου του πραγματικου αριθμου χρηστων του site και αυτο δημιουργησε παρα πολα προβληματα τις πρωτες 2 εβδομαδες, στις οποιες επρεπε να γινει τρομακτικο optimization. Για το οποιο optimization εργαστηκαν και εργαζονται οι καλυτεροι του ειδους, και οχι μονο απο την Ελλαδα. Σαφως καταλαβαινω οτι οσα λεω ακουγονται ισως παρωχυμενα, με βαση τα προβληματα που δημιουργηθηκαν, και ακομη υπαρχουν, αλλα αυτη ειναι η αληθεια, οτι καταβληθηκε και καταβαλλεται η κατα το ανθρωπινως δυνατον μεγιστη προσπαθεια. Οσον αφορα το design, ειναι καθαρα προσωπικη και υποκειμενικη αποψη. Πιστευω το οτι το να ειναι ολα τα menus πανω και αριστερα με pathway, ειναι οτι πιο χρηστικο. Παρ'ολα αυτα, αν αυτο δεν ικανοποιει τους χρηστες, θα μπορουσε να γινει ενα δημοψηφισμα στο νεο φορουμ, βασει του οποιου να δημιουργηθει ενα νεο design. Ή και δυνατοτητα επιλογης design ανα χρηστη, στο profile. Το οτι απεχει αρκετα απο αυτο που και εμεις και οι χρηστες θα θελαμε, ναι, αλλα θα διορθωθει στις επομενες εβδομαδες. Προτεραιοτητα ειναι να γινει το site 100% stable, ωστε να επικεντρωθει το developing σε νεα features/εργαλεια και σε πιο λειτουργικο και ομορφο design. Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι τα sites τετοιου ειδους θα πρεπει να ειναι απλα και λειτουργικα, με compressed πρωτοκολλο μεταφορας και full css-tableless και ελαφρια και οχι "ομορφα", "wow" με περιτεχνα γραφικα. Το γιατι ειναι απλο και πιστεψτε με εχω την εμπειρια απο παρα πολλα portals της ταξης επισκεψιμοτηταν εκατονταδων χιλιαδων uniques την ημερα. Το emarket προς το παρον ΔΕΝ ειναι optimized πληρως απ' αυτη την αποψη, αλλα θα γινει, σταδιακα. Είμαι κι εγώ εδώ και χρόνια στο emarket από εποχή fleamarket. Σίγουρα το αισθητικό αποτέλεσμα δε μου αρέσει, όπως επίσης δε μου αρέσει και το ότι έχουν μπει διάφορα καταστήματα και δε μπορώ να βρω αυτά που θέλω.Γιατί να είναι το eshop Μέσα ας πούμε και να γεμίζει spam τις σελίδες; Εγώ ψάχνω μεταχειρισμένα και όχι καινούρια. Αν θέλω καινούρια, θα ψάξω στη σελίδα του eshop, όχι στο emarket για να αγοράσω από το eshop!! 200 αγγελίες καταστημάτων για να δω 1 από έναν απλό χρήστη που ίσως θέλει να πουλήσει το μεταχειρισμένο υπολογιστή/δίσκο του κτλ κτλ. Έχει παραγίνει αυτό πια. Να ειστε σιγουροι οτι θα δημιουργηθουν επι πλεον Κατηγοριες, για καλυτερο indexing προϊοντων απο απλους χρηστες και ευρεση αυτων. Η παρουσα κατασταση ειναι ειναι οτι το site εχει βελτιωθει αρκετα σε σχεση με τα τελη Φεβρουαριου-αρχες Μαρτιου αλλα συνεχιζουμε να εργαζομαστε ως προς την αποκατασταση υπαρχοντων bugs και προβληματων, κυριως στην αποκατασταση εικονων που δεν δεν εχουν μεταφερθει ακομη απο τον παλιο server και των οποιων η μεταφορα οσωνουπω ολοκληρωνεται. Οπως και το οτι, περα απο την απωλεια χρηστων (την οποια θεωρω προσωπικα δικαιολογημενη, διοτι ο χρηστης θελει απλως να κανει τη δουλεια του ευκολα και γρηγορα και, αν δεν μπορει, θα σπευσει να βρει εναλλακτικες), το site δεχεται "πολεμο" με βρωμικες τεχνικες, κατι στο οποιο δεν θα ηθελα να επεκταθω προς το παρον, αλλα το αφηνω ανοιχτο προσ συζητηση (αφορα κυριως θεματα "τεχνικης" φυσεως). Πες μας ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημά σου. Ότι σε ένα ιδιωτικό site που κάποιος πληρώνει λεφτά για να το συντηρεί δεν μπορείς να εκφράσεις τις απόψεις σου όπως θέλεις; Και όχι γενικά τις απόψεις σου αλλά να κάνεις κριτική για το πόσο κακό είναι, πόσο δύσχρηστο και πόσο αργό; Με αυτό το τρόπο έμμεσα θέλεις να απαξιώσεις το site μέσα από το ίδιο το site. Και αυτό το λες έλλειψη δημοκρατίας. Επειδή αυτός που πληρώνει για να υπάρχει δεν σε αφήνει να τo κάνεις. Φίλε μου έχεις άδικο γιατί δεν έχεις καταλάβει ότι το Internet δεν είναι ένα ξέφραγο αμπέλι που όποιος θέλει μπορεί να λέει ότι θέλει και χωρίς καμία υποχρέωση. Σε κάτι που το πληρώνω εγώ θέλω να έχω τον απόλυτο έλεγχο εγώ γιατί για ότι γίνει (καλό ή κακό) εγώ θα ρισκάρω. Ακριβως. Ειναι διαφορετικο να αποστελλεις μηνυματα στους διαχειριστες παραπονιυμενος για προβλημα και αλλο πραγμα να γραφεις ΔΗΜΟΣΙΑ μηνυματα του τυπου "το emarket γαμιεται", ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ! Αυτο ισοδυναμει με καταχρηση της ελευθεριας εκφρασης λογου, και ειδικα σε ενα μερος το οποιο ειναι επιχειρηση και θα εχει απωλεια κερδους απο τετοια μηνυματα. Η 1η μορφη αντιδρασης ειναι η ΚΟΣΜΙΑ διαμρτυρια και επισημανση των προβληματων. Η 2η, η αποχωρηση προς κατι που σε βολευει περισσοτερο. Οτιδηποτε αλλο ειναι κατακριτεο, προσβλητικο και ζημιογονο για την εποιχειριση και φυσικα το μονο που μπορει να επιφερει ειναι η διαγραφη. Στο μετρο που οσοι εργαζονται για το emarket προσπαθουν και καταβαλλουν προσπαθειες για την επιλυση των προβληματων του, το να πηγαινει καποιος και να γραφει οσα γραφει με αυτον τον τροπο, ειναι αισχρο. Αν το emarket εχει βγαλει απ αυτον 10 ευρω το μηνα, ο ιδιος χρηστης εχει κερδισει τουλαχιστον τα 15-πλασια απο το ermaket. Οποτε δεν ειναι απλα ασυδοσια, αλλα και αχαριστια. @calculator, ο ιδιοκτήτης δεν πληρώνει. Εμείς τα μέλη πληρώνουμε τις προμήθειες και οι σπόνσορες απο τις διαφημίσεις. Σε παρακάλεσα πριν να είσαι πιο ευγενικός, σε προηγούμενο πόστ, δεν με άκουσες, επιμένεις να λές οτι κλαψουρίζουμε. Εγώ σου μίλησα ευγενικά, ο alexzzz εκφράστηκε αλλιώς. Τελικά έτσι καταλαβαίνετε μάλλον. Φυσικα, τα server farms, το bandwidth, το κοστος επενδυσης στο marketing, οι μισθοι και το ΙΚΑ του προσωπικου, το ενοικιο των γραφειων, οι γραμμες ADSL, τα αναλωσιμα, τα laptops, οι καφεδες κτλ ειναι τσαμπα... Στο παρελθόν έχει απαγορεύσει την χρήση του forum σε χρήστες που του ασκούσαν κριτική.Έχει διαγράψει εντελώς από την βάση του ή έχει απαγορεύσει την χρήση όλων των υπηρεσιών σε χρήστες για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Υπαρχει "κατι" που ονομαζεται "Οροι Χρησης". Και οι οποιο στις περιπτωσεις που αναφερεις, τις περισσοτερες απο τις οποιες γνωριζω, ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΕΙ. Οι οροι χρησης υπηρεσιων καλυπτονται βασει νομου και μπορει να περιλαμβανουν ντιρεκτιβες περαν των συνταγματικα κατοχυρωμενων υποχρεωσεων και δικαιωματων. Αν καποιο μαγαζι σε υποχρεωνει να κανεις κουτσο στο ενα ποδι για να πουλησεις προϊον, θα το κανεις. Αλλιως θα διαγραφεις ή θα βρεις κατι καλυτερο, αλλα σε καμια περιπτωση δεν νομιμοποιησαι να πας και να το βριζεις δημοσια, επειδη κουραστηκες να κανεις κουτσο και δε σε αφηνουν να πουλας προϊοντα. Φυσικα, η επιλογη και εφαρμογη των ορων Χρησης καθε καταστηματος ειναι προσωπικη επιλογη του ιδιοκτητη και ειναι σαφες οτι θα εχει πιθανον κοστος, οσον αφορα μελη που δεν συμφωνουν με αυτες (απωλειες χρηστων). Αλλα αυτο και αλλο να βγαινουν αυτοι οι χρηστες και να το βριζουν επιεδη δεν τους αρεσουν οι Οροι Χρησης ή επειδη διεγραφησαν αμα τη παραβιασει αυτων. Τα υπολοιπα ειναι απλα θεμα προσωπικων αποψεων και ευκολιας. Δεν ειστε διατεθειμενοι να περιμενετε να γινει το site 100% stable, ευκολοτερο και γρηγοροτερο στην πλοηγηση και βρισκετε οτι δεν μπορειτε ευκολα να κανετε τη δουλεια σας; Σεβαστο και δεκτο και να καντε εποικοδομητικη κριτικη και να πατε αλλου, οπου θα μπορειτε να κανετε τη δουλεια σας ευκολοτερα. Αλλα οχι να επιδυκνυετε τις νεοελληνκες αρετες σας, φωναζοντας, βριζοντας και "θαβοντας"...
ClipShare Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Αυτην την εικονα την αφιερωνω στους γνωστους τραμπουκους. Πσωνισες απο σβερκο! Αν τα στατιστικα της Alexa ηταν ακριβη και ειχαμε φτασει και εμεις και το 124sold 3-4 εκατομμυρια page-views/day, τωρα θα 'μουνα διακοπες στη Χαβαη, παρεα με τη Αλκηστη! Τα πραγματικα νουμερα ειναι κατα πολτ χαμηλοτερα και του emarket και του 124sold. Ειδικα για το 124sold, αν site που εχει index page με execution time 5-15 seconds, το οποιο ειναι εξωπγραγματικο νουμερο για τα δεδομενα LAMP (Linux Apache PHP MySQL) μπορει να "κουμανταρει" 2 εκατομυρια σελιδες την ημερα, θα σκισω τα πτυχια μου και θα παω να γινω ψαρας.
ClipShare Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Ας αναφερω ενδειτικα, για το emarket: Φεβρουαριος: Unique visits: 64.804 Page-views: 219.575 Μαρτιος (ως τωρα): Unique visits: 90.150 Page-views: 492.993 Page execution times (mean): 0.02 seconds Page excution times (average): 0.07 seconds με database του 1 εκατομμυριου+ records kai πολλαπλο file seeking/page σε folders με μισο εκατομυρριο + αρχεια. Requests/second February-->March: -70% (περισσοτερες σελιδες, με λιγοτερα requests). Bandwidth usage February-->March: -35% (περισσοτερες σελιδες, με λιγοτερo bandwidth usage). CPU load February-->March: -1200% (oχi, σωστα διαβαζετε το νουμερο, υπο-δεκαπλασιαστηκε, καναμε compile custom kernel). Memory usage February-->March: -1605% (τσαμπα βαλαμε τα extra 8 Giga μνημη στο main server, θα τα κρατησω για το PC στο σπιτι). Αυτα βεβαια λιγο ενδιαφερουν το μεσο χρηστη, αν οχι καθολου, αλλα, αφ'ενος τα γραφω ως απαντηση στα ηλιθια στατιστικα του Alexa, που δειχνουν πτωση της επισκεψιμοτητας ενω αυτη σχεδον εχει διπλασιαστει απο Φεβρουαριο σε Μαρτιο (σημειωτεον, ο server "κοβει" ολα τα spiders και bots μαζικου indexing, πλη του Google) και αφ΄'εταιρου για να δειξω οτι οι δυνατοτητες των servers επιτρεπουν τον ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΜΟ της επισκεψιμοτητας, χωρις να υπαρχει πιθανοτητα να δημιουργηθει καποιο προβλημα.
ClipShare Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Ας αναφερω ενδειτικα, για το emarket: Φεβρουαριος: Μοναδικοι επισκεπτες: 64.804 Σελιδες: 219.575 Μαρτιος (ως τωρα): Μοναδικοι επισκεπτες: 90.150 Σελιδες: 492.993 Page execution times (mean): 0.02 seconds Page excution times (average): 0.07 seconds με database του 1 εκατομμυριου+ records kai πολλαπλο file seeking/page σε folders με μισο εκατομυρριο + αρχεια. Requests/second February-->March: -70% (περισσοτερες σελιδες, με λιγοτερα requests). Bandwidth usage February-->March: -35% (περισσοτερες σελιδες, με λιγοτερo bandwidth usage). CPU load February-->March: -1200% (oχi, σωστα διαβαζετε το νουμερο, υπο-δεκαπλασιαστηκε, καναμε compile custom kernel). Memory usage February-->March: -1605% (τσαμπα βαλαμε τα extra 8 Giga μνημη στο main server, θα τα κρατησω για το PC στο σπιτι). Αυτα βεβαια λιγο ενδιαφερουν το μεσο χρηστη, αν οχι καθολου, αλλα, αφ'ενος τα γραφω ως απαντηση στα ηλιθια στατιστικα του Alexa, που δειχνουν πτωση της επισκεψιμοτητας ενω αυτη σχεδον εχει διπλασιαστει απο Φεβρουαριο σε Μαρτιο (σημειωτεον, ο server "κοβει" ολα τα spiders και bots μαζικου indexing, πλη του Google) και αφ΄'εταιρου για να δειξω οτι οι δυνατοτητες των servers επιτρεπουν τον ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΜΟ της επισκεψιμοτητας, χωρις να υπαρχει πιθανοτητα να δημιουργηθει καποιο προβλημα.
manosmr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Κατατοπιστικότατη η απάντησή σας κ. Clipshare, αν και προσωπικά δεν με πείσατε για το θέμα του φόρουμ. Απλώς είδατε την γενική κατακραυγή και ψάξατε για σανίδα σωτηρίας. Παρόλα αυτά αναρωτιέμαι αν το αφεντικό σας, σας πληρώνει για να κάθεστε να απολογείστε στα φορουμς. Πιθανόν να το κάνει, αν το κάνετε τσάμπα όμως μάλλον είστε και εσείς από όλους αυτούς που έχουν δουλέψει γι αυτόν τσάμπα επειδή τους έταξε λαγούς με πετραχείλια που ουδέποτε είδανε. Μια και εμένα σαν χρήστη δε με πληρώνει, μη περιμένετε να κάτσω να σας κάνω debugging. Βρείτε τα λάθη σας, φτιάχτε τα, κι αν παρουσιάσετε κατι αξιόλογο τότε ίσως και να τα πούμε. Προς ωρας είμαι από αυτούς που θέλουν να κάνουν την δουλειά τους χωρίς συνεχή προβλήματα και λίγο με νοιάζει αν η coldfusion ήτανε βαρειά και η php ελαφριά και αν χάλασε η ζυγαριά. Μάλλον είστε νέος στο εμαρκετ και έχετε όρεξη ακόμα. Επειδή εμείς υπήρξαμε μνημεία υπομονής εκεί μέσα, λυπούμεθα αλλά η υπομονή μας εξαντλήθηκε.
NST33 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Φίλε ClipShare δεν ξέρω τη σχέση σου με το emarket.. Ούτε τις τεχνικές ορολογίες για να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα.. Θα σταθώ σε ένα σημείο, λέτε κάπου ότι "οι πωλητές αν έδωσαν 10 ευρώ έβγαλαν τα δεκαπλάσια" και πρέπει να του είναι ευγνώμονες.. Αν είναι δυνατόν!!! Σε ένα site που το 99% των χρηστών πουλάνε αντικείμενα μεταχειρισμένα πολύ κάτω του κόστους πόσο πρέπει να πουλήσουν για να βγάλουν 100 ευρώ? Σιγά, θα πλακώσει και η ΣΔΟΕ σε λίγο..:-D:-D Πάντως το ύφος παραμένει το ίδιο.. Πρέπει να σας έχουμε και υποχρέωση κιόλας.. Μάλλον από marketing δεν πάτε καλά.. Ειδικά όταν έχετε τόσα λειτουργικά έξοδα.. Γιατί επένδυση δεν βλέπω να έγινε καμμία.. Πρόγραμμα free μου φαίνεται το κανούργιο.. Υπάρχουν site με 5 δημοπρασίες όλες κι όλες που έχουν καλύτερα..:-D:-D
manosmr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Φίλε ClipShare δεν ξέρω τη σχέση σου με το emarket.. Ούτε τις τεχνικές ορολογίες για να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα..Θα σταθώ σε ένα σημείο, λέτε κάπου ότι "οι πωλητές αν έδωσαν 10 ευρώ έβγαλαν τα δεκαπλάσια" και πρέπει να του είναι ευγνώμονες.. Αν είναι δυνατόν!!! Σε ένα site που το 99% των χρηστών πουλάνε αντικείμενα μεταχειρισμένα πολύ κάτω του κόστους πόσο πρέπει να πουλήσουν για να βγάλουν 100 ευρώ? Σιγά, θα πλακώσει και η ΣΔΟΕ σε λίγο..:-D:-D Πάντως το ύφος παραμένει το ίδιο.. Πρέπει να σας έχουμε και υποχρέωση κιόλας.. Μάλλον από marketing δεν πάτε καλά.. Ειδικά όταν έχετε τόσα λειτουργικά έξοδα.. Γιατί επένδυση δεν βλέπω να έγινε καμμία.. Πρόγραμμα free μου φαίνεται το κανούργιο.. Υπάρχουν site με 5 δημοπρασίες όλες κι όλες που έχουν καλύτερα..:-D:-D χαχα μη του λες τα τέτοια γιατί θα μας πει πόσα το πήρανε και θα εκτεθεί ανεπανόρθωτα Θα το πω πάντως του φίλου μου που του στείλανε invoice 2 φορές χ 20 ευρώ και τα πλήρωσε σαν κίτσος για να νιώσει και αυτός υποχρεωμένος και να πάψει να νιώθει μακάκας.
fsbmaniac Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 πολυ απλα ρε παιδια τα ατομα ηταν και ειναι ΛΑΜΟΓΙΑ μην ασχολειστε με την παρτυ τους....κλεφτες στην κυριολεξια
ClipShare Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Ουτε προς απολογια εγραψα οσα εγραψα, ουτε επειδη πληρωνομαι για να τα γραφω. Τα εγραψα απλως προς ενημερωση. NST33, Οσον αφορα τα περι χρηματων, υπολογισε ποσο ειναι το ποσοστο παρακρατησης του site, για να δεις οτι εισαι υπερβολικος σε οσα γραφεις. Οσον αφορα τα υπολοιπα σχολια, ας μου επθτρεψεις να ξερω τη δουλεια μου καλυτερα απο 'σενα. Στο μετρο που εσενα το μονο που σε απασχολει ειναι να κανεισ τη δουλεια σου καλυτερα, λογικο και επομενο ειναι να πας αλλου, που δε θα σε χρεωνουν για τις πωλησεις ή θα κανεις τη δουλεια σου πιο ανετα. Αλλα ας λειψουν τα συμπερασματα και το σκωπτικο υψος. Θα το πω πάντως του φίλου μου που του στείλανε invoice 2 φορές χ 20 ευρώ και τα πλήρωσε σαν κίτσος για να νιώσει και αυτός υποχρεωμένος και να πάψει να νιώθει μακάκας. Σαφως και υπηρξανε παμπολα προβληματα και παρατυπιες με τη μεταφορα. Εγω θα σε ρωτησω το εξης: Οταν ο φιλος σου διεπιστωσε τι ειχε γινει, μπηκε στον κοπο να ζητησει τα χρηματα του πισω; Παραπονεθηκε, διαμαρτυρηθηκε; Ή απλως αρχισε να γραφει αριστερα και δεξια, εχων λαβη για να καητηγορησει το emarket; Πάντως το ύφος παραμένει το ίδιο.. Πρέπει να σας έχουμε και υποχρέωση κιόλας.. Ναι, για οσο καιρο βγαζατε χρησματα απο τις υπηρεσιες του emarket, οσα προβληματα και αν ειχαν, οσες καθυστερησεις και να δημιουργουσαν, εφ'οσον ηταν ΔΙΚΗ σας επιλογη να τις χρησιμοποιησετε, ειτε επειδη δεν υπηρχε το αντιπαο δεος, ειτε απο συνηθεια, ειτε απο ο,τιδηποτε αλλο, ναι, θα μας εχτε και υποχρεωση. Οπως υποχρεωση και δικαιωμα εχετε να φωναζετε και να παραπονιεστε για τα προβληματα και να απαιτειτε καλυτερη ποιοτητα υπηρεσιων. Αλλο το ενα, αλλο το αλλο. Κατατοπιστικότατη η απάντησή σας κ. Clipshare, αν και προσωπικά δεν με πείσατε για το θέμα του φόρουμ. Απλώς είδατε την γενική κατακραυγή και ψάξατε για σανίδα σωτηρίας. Δε με απασχολει να πεισω κανεναν, αλλα, πιστεψε με, αν ηταν να "δικαιολογησω" το κλεισιμο του φορουμ με ψεματα, απλα δεν θα αναφερομουνα στο ζητημα καθου.
fsbmaniac Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Καλα κανε μας μια χαρη σε παρακαλω τραβα το καλωδιο απο τον σερβερ να μην ταλαιπωρειτε αλλο ανηδεο κοσμος και πρωταρηδες.... Ειναι μακραν το χειροτερο σαιτ για δημοπρασιες.Αοπρω πως αντεξε εως σημερα.Συντομα κλεισιμο λοιπον και αντε γεια
ClipShare Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Το οτι το emaker βελτιωνεται, το μαρτυρα η αυξηση της επισκεψιμοτητας και τα στατιστικα. Οσον αφορα οσα λετε για τα προϊοντα του eshop και αλλων καταστηματων, εχτε υπ'όψη σας οτι αυτα πλεον ΣΒΗΝΟΝΤΑΙ αυτοματως, μετα απο ενα ευλογο αριθμο ωρων, εφ'όσον δεν εχουν δεχτει κανενα bid, ουτως ωστε να μην "πιανουν χωρο" στις search και browse σελιδες, κρυβοντας προϊοντα αλλαων χρηστων και κανοντας τα δυσευρετα, χωρις λογο. Το οτι το emarket απεχει ακομα απο χρηστικοτητα απο αυτο που και εμεις και οι χρηστες θα επιθυμουσαν, δεν αντιλεγω, αλλα με τον καιρο θα βελτιωθει η χρηστικοτητα και ειμαι σιγουρος πως πολλοι παλιοι χρηστες θα επιστρεψουν. Αυτο το μαρτυρουν και τα παραπονα των χρηστων στη γραμματεια και τα emails και οι αποχωρησεις μελων. Δικαιωμα του καθενος να πραττει αναλογως μτ ο συμφερον του. Αλλα αν ενοχλουνται μερικοι που οι δημοπρασιες φτασανε παλι τις 50-60 χιλιαδες, με ελαχιστα προϊοντα απο καταστηματα, ας βρουνε αλλο τροπο να αντιμαχονταιμ απο τις πληρωμενες απαντησεις σε forums και μηνυματα και τα κατα παραγγελια "σπασμενα" CSV. Ξερουν αυτοι σε ποιους αναφερομαι.
ClipShare Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Καλα κανε μας μια χαρη σε παρακαλω τραβα το καλωδιο απο τον σερβερ να μην ταλαιπωρειτε αλλο ανηδεο κοσμος και πρωταρηδες.... Ειναι μακραν το χειροτερο σαιτ για δημοπρασιες.Αοπρω πως αντεξε εως σημερα.Συντομα κλεισιμο λοιπον και αντε γεια Ελπιζω να μην εχεις βαφτισει τα δυο σου παιδια Αδολφο και Μπενιτο. Οσοσν αφορα το τι θα κανουμε αυτο δεν νομιζω να εισαι σε θεση να το επιβαλλεις. Hail!
manosmr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Σε διαβεβαιώ Clipshare ότι ο φίλος μου δεν μπαίνει καν σε φορουμς, πόσο μάλλον για να διαβάλλει. Απλούστατα, όταν διαπίστωσε πως αντί για 2 ευρώ είχε πληρώσει είκοσι και τις 2 φορές ήτανε πια αργά γιατί είχανε χαθεί όλα τα δεδομένα ως συνήθως. Είπαμε φίλε είσαι πολύ νέος, κάτσε να φας κι εσύ ψωμί κι αλάτι... κυρίως αλάτι γιατί αυτό είναι το μόνο που θα φας τελικά...και μετα τα συζητάμε. Για την ώρα καλή η πυροσβεστική σου παρέμβαση αλλά δεν το σώζεις. ΥΣ. Σιγά μην έχουμε υποχρέωση το αμερικανάκι της λαμογιάς και της ξεφτίλας!!!! Εδώ είναι βαλκάνια, φίλε clipshare, δεν είναι παίξε-γέλασε! Γι αυτό κακώς προσπαθείς να απολογηθείς...θα σου έταξε κατα πάσα πιθανότητα κανα ταξίδι στην χαβάη...με μια ρόδα όμως!!! Θωμά είσαι σπίτι??? :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.