manosmr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δεν χρειάζεται το alexa ως απόδειξη για να μιλάμε για Νο1 και Νο2 site δημοπρασιών.Δεν ξέρω καν αν τα στοιχεία του είναι σωστά ή όχι. Να σου πώ την αλήθεια δεν με νοιάζει κάν ποιός θεωρεί τον εαυτό του πρώτο,δεύτερο ή .... εκατοστό. Το μόνο που με νοιάζει ως μέλος αυτών των sites είναι να μπορώ να κάνω αυτά που θέλω εύκολα, γρήγορα και ευχάριστα. Να μπορώ να γράψω κάτι στο forum και να μην πέφτουν τα κοράκια να με φάνε. Να με περιμένουν φίλοι εκεί για να συζητήσουμε ή να κάνουμε την πλάκα μας και όχι χαφιέδες να με βάζουν στην μέση. Δυστυχώς το emarket δεν έχει αυτά που ζητάω σε ένα site δημοπρασιών οπότε δεν το χρησιμοποιώ πλέον. Ξύνισε το γιαούρτι. Προτιμώ το 124sold. Θα πρέπει όμως και αυτοί να βλέπουν και να παραδειγματίζονται από τα λάθη του emarket για να μην τα επαναλάβουν ποτέ, γιατί ο κόσμος κάνει υπομονή αλλά στο τέλος τιμωρεί. Τα έως τώρα πάντως δείγματα γραφής τους είναι πάρα πολύ καλά. Είμαι σίγουρος πώς θα συνεχίσουν να είναι και στο μέλλον. H αλήθεια είναι ότι το εμαρκετ έχει δυσαρεστήσει πολύ κόσμο από την μια με τα συνεχή προβλήματα του και από την άλλη με όλες αυτές τις κλίκες που το θεωρούσανε τσιφλίκι τους και όχι μόνο δεν άφηναν κανέναν να πει την άποψή του αλλά και αν τύχαινε να έχει άλλη άποψη από την δική τους τον κηνυγούσανε μέχρι τελικής αποχωρήσεως. Το κηνύγι μπορεί να ήτανε από το να του χαλάνε τις δημοπρασίες με μούφα προσφορές, να τον δυσφημουν, να τον βγάζουν κυριολεκτικά τρελό κλπ Δικαιολογημένα υπάρχει κόσμος που φανατικά το απεχθάνεται κατα την γνώμη μου. Δεν έχουν κάνει και λίγα και ειδικά τα τελευταία γεγονότα δείχνουν πως έχουν τον κόσμο εντελλώς γραμμένο στα ...παππούτσια τους. Ελπίζω και εύχομαι το 124sold να συνεχίσει την αξιοπρεπή πορεία του γιατί διαφορετικά θα πρέπει να ξαναμαζεύουμε τα κουβαδάκια μας για άλλες παραλίες!!! Έλεος πια! Όλη την ώρα με τον κουβά και το φτυάρι στον ώμο θα είμαστε?!
STEL2 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 H αλήθεια είναι ότι το εμαρκετ έχει δυσαρεστήσει πολύ κόσμο από την μια με τα συνεχή προβλήματα του και από την άλλη με όλες αυτές τις κλίκες που το θεωρούσανε τσιφλίκι τους και όχι μόνο δεν άφηναν κανέναν να πει την άποψή του αλλά και αν τύχαινε να έχει άλλη άποψη από την δική τους τον κηνυγούσανε μέχρι τελικής αποχωρήσεως. Το κηνύγι μπορεί να ήτανε από το να του χαλάνε τις δημοπρασίες με μούφα προσφορές, να τον δυσφημουν, να τον βγάζουν κυριολεκτικά τρελό κλπ Δικαιολογημένα υπάρχει κόσμος που φανατικά το απεχθάνεται κατα την γνώμη μου. Δεν έχουν κάνει και λίγα και ειδικά τα τελευταία γεγονότα δείχνουν πως έχουν τον κόσμο εντελλώς γραμμένο στα ...παππούτσια τους. Ελπίζω και εύχομαι το 124sold να συνεχίσει την αξιοπρεπή πορεία του γιατί διαφορετικά θα πρέπει να ξαναμαζεύουμε τα κουβαδάκια μας για άλλες παραλίες!!! Έλεος πια! Όλη την ώρα με τον κουβά και το φτυάρι στον ώμο θα είμαστε?! τώρα μπήκες στην ουσία του προβλήματος ! Μια κλίκα, 3-4 ατόμων, με τις ευλογίες φυσικά της διοίκησης, και με μεσαιωνικές μεθόδους, τύπου Ιεράς Εξέτασης, επιβαλόταν επί παντός επιστητού Για αυτές τις αντίθετες απόψεις μου, είχα διαγραφεί απο το Forum, 3 φορές..., η μία είχε κρατήσει 8 ολόκληρους μήνες. Η τελευταία, ηταν γιατί τόλμησα με ΣΤΟΙΧΕΙΑ, που φανέρωναν την παραπλάνηση στις δημοπρασίες του, να τα βάλω με κάποιον της κλίκας Οταν μετά πήγα να ξαναμπώ, πήρα το μύνημα" "Υour account has been deleated" beautifull !!
calculator Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Παιδιά τι ασχολείστε; Αν δείτε την τελευταία ανακοίνωσή τους πως αρχίζει: "Αγαπητά μέλη του emarket.gr, εκτάκτος αύριο 19/03/08 δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε τηλεφωνικώς." Από εκεί τι να πεις και τι να συζητήσεις. Ελλάδα (και Ελληνικά) το μεγαλείο σου. Πάει έπιασε πάτο, οι δημοπρασίες πέσανε κάτω από 15.000 και προβλέπω σε 2-3 μήνες θα έχει μόνο eshop και άλλα τέτοια για μπούγιο.
STEL2 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Ειναι κρίμα ! Πραγματικά κρίμα ! Για ενα site, που είχε φέρει κάτι νέο στο χώρο των Online δημοπρασιών, επί σειρά ετών, να φτάσει σ' αυτο το χάλι
ΤΟΞΟΤΗΣ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Ναι είναι κρίμα αλλά μέχρι εκεί.... Η κλίκα ήταν με την ανοχή της διεύθυνσης του emarket ή ... η διεύθυνση του emarket χρησιμοποιούσε αυτά τα άτομα για να καλύπτουν και να διαστρεβλώνουν τα πάντα στο forum πρός όφελος τους? Δεν το έχω ξεκαθαρίσει ακόμα. Όπως και να έχει, αυτό είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό. Δυσαρέσκεια υπήρχε αλλά ελάχιστοι έφυγαν. Σε συνδυασμό όμως με την λεγόμενη "αναβάθμιση" ήρθε και έδεσε το πράγμα. Πάντως μην νομίζετε πως όλοι έμπαιναν στο forum του emarket και σίγουρα ένα πολύ καλό ποσοστό μελών δεν είχε ενοχληθεί από αυτή την κλίκα. Μόνο όσοι έκαναν παράπονα δέχονταν την "περιποίηση". Ο κόσμος αποχωρεί επειδή περίμενε να δει κάτι καλό μετά την αναβάθμιση. Αυτό του είχαν πεί. Αυτό του είχαν τάξει.Αυτό περίμεναν. Τους απογοητεύσαν για πολοστή φορά, και γι'αυτό κουνάνε μαντίλι.
grdimis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Ειναι κρίμα ! Πραγματικά κρίμα ! Για ενα site, που είχε φέρει κάτι νέο στο χώρο των Online δημοπρασιών, επί σειρά ετών, να φτάσει σ' αυτο το χάλι Ειναι Κριμα για εμας που ζησαμε και στην προηγουμενη διοικηση και ημασταν μια παρεα. Μολις μπηκαν μεσα αυτα νουμερα,αλλαξαν τα παντα σπειραν την διχονοια σε ολους τους χρηστες μαλονε ο ενας με τον αλλον με αποτελεσμα καποιοι να ανγκαστουν να κανουν του Χαφιεδες Ναζιστικου στυλ και με τις ευλογιες τους να διωχνουν καθημερινα κοσμο. ελπιζω το 124sold να μην τους δεχτει τωρα που η σελιδα θα πεσει στον πατο και αυτο πρεπει να βγει η διοιηκηση του 124sold και να μας το πιστοποιησει.Θυμηθιητε οταν ενα απο αυτα τα μελη τολμησε και μπηκε στο φορουμ του IBID τι κραξιμο εφαγε και φυσικα το διεγραψαν αμεσως.Για να μην μπαινουμε σε αυτην την διαδικασια να μην τους αποδεχτει καν σαν μελη ωστε να προτοπορησουν στον χωρο των online auction.Οι πρωτοι ανεργοι απο τις ηλεκτρονικες Δημοπρασιες. Οσο για το Κριμα στο λαιμο τους
grdimis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Παιδιά τι ασχολείστε; Αν δείτε την τελευταία ανακοίνωσή τους πως αρχίζει: "Αγαπητά μέλη του emarket.gr, εκτάκτος αύριο 19/03/08 δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε τηλεφωνικώς." Από εκεί τι να πεις και τι να συζητήσεις. Ελλάδα (και Ελληνικά) το μεγαλείο σου. Πάει έπιασε πάτο, οι δημοπρασίες πέσανε κάτω από 15.000 και προβλέπω σε 2-3 μήνες θα έχει μόνο eshop και άλλα τέτοια για μπούγιο. Ρε μπας και τους κοψαν το τηλεφωνο και δεν εχουν να το πληρωσουν. Εδω πρεπει να φανουν τα μελη και να πληρωσουν τον φεβρουαριο που τους καναν Δωρο ετσι ωστε να μην κοπει το τηλεφωνο και να μπορουν να παιρνουν και να τους Βριζουν ανετα.
grdimis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Οταν μετά πήγα να ξαναμπώ, πήρα το μύνημα" "Υour account has been deleated" beautifull !! Στελιο τελικα εσυ εισαι διεγραμενος απο το εμαρκετ? Αν ναι παλι το κριμα στον λαιμο τους Ειναι τιμη για ενα σαιτ δημοπρασιων να εχει μελος τον Στελιο,και αυτοι σε διεγραψαν? Και μετα λες κριμα?
STEL2 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Στελιο τελικα εσυ εισαι διεγραμενος απο το εμαρκετ?Αν ναι παλι το κριμα στον λαιμο τους Ειναι τιμη για ενα σαιτ δημοπρασιων να εχει μελος τον Στελιο,και αυτοι σε διεγραψαν? Και μετα λες κριμα? Απο το Forum με διέγραψαν, γιατί ξεμπρόστιασα κάποιον απο την κλίκα Οταν πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω γιατί, η webmaster, μου είπε απλά, οτι ηταν απόφαση του ιδιοκτήτη..., ετσι, χωρίς λόγο Απο τότε, δεν ξαναμπήκα ΥΓ. Σε ευχαριστώ πολύ, για τα καλά σου λόγια
NST33 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Χαιρετώ όλους στο φόρουμ, ενδιαφέρον θέμα.. Παρακολούθησα όλη τη συζήτηση, ειπώθηκαν πολλά και διάφορα.. Πιστεύω ότι ήταν λίγο άστοχο να επικεντρωθεί στο θέμα του φόρουμ και όχι στην κατάσταση που βρισκόταν λειτουργικά το πρώην πρώτο site δημοπρασιών στην Ελλάδα.. Σαν χρήστης όλων των Ελληνικών site δημοπρασιών αυτό που θέλω να επισημάνω ήταν ότι στο συγκεκριμένο απουσίαζε παντελώς ο σεβασμός στον πελάτη και στη δουλειά που είχε ρίξει: Εξαφάνιση φωτογραφιών, αναλυτικών περιγραφών, πτώσεις του συστήματος με αποτέλεσμα δημοπρασίες να κλείνουν χαμηλά κλπ κλπ. Και όλα αυτά γινότουσαν ενώ υπήρχε και χρέωση.. Αν μιλούσες και στο φόρουμ στην έπεφταν 2-3 τραμπούκοι και σε έτρωγε η μαρμάγκα.. Δεν με ενδιαφέρουν οι επιλογές κάθε επιχειρηματία και ο τρόπος που διαχειρίζεται το κατάστημά του, εγώ όμως αισθάνομαι προσβεβλημένος με τέτοιες συμπεριφορές.. Επιλογή τους λοιπόν ήταν, τώρα πληρώνουν το τίμημα…
STEL2 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Ναι είναι κρίμα αλλά μέχρι εκεί.... Η κλίκα ήταν με την ανοχή της διεύθυνσης του emarket ή ... η διεύθυνση του emarket χρησιμοποιούσε αυτά τα άτομα για να καλύπτουν και να διαστρεβλώνουν τα πάντα στο forum πρός όφελος τους? Δεν το έχω ξεκαθαρίσει ακόμα. Κατά την γνώμη μου, το πρώτο Οταν λέγω, με τις ευλογίες της διοίκησης- για να το διευκρινήσω- εννοώ, οτι απλώς η διοίκηση, εκανε τα στραβά μάτια, και αν γινόταν τελικά θέμα (αν προλάβαινε να γίνει θέμα, γιατί πολλοί αηδίαζαν και εγκατέλειπαν), τότε, έπαιρναν το μέρος της κλίκας Ασε, που εκεί μέσα, οτι γούσταρε ελεγε ο καθένας, βρίζοντας κατηγορώντας και απειλώντας, για τον απλό λόγο, οτι ήξερε, οτι δεν θάχει συνέπειες
manosmr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Χαιρετώ όλους στο φόρουμ, ενδιαφέρον θέμα..Παρακολούθησα όλη τη συζήτηση, ειπώθηκαν πολλά και διάφορα.. Πιστεύω ότι ήταν λίγο άστοχο να επικεντρωθεί στο θέμα του φόρουμ και όχι στην κατάσταση που βρισκόταν λειτουργικά το πρώην πρώτο site δημοπρασιών στην Ελλάδα.. Σαν χρήστης όλων των Ελληνικών site δημοπρασιών αυτό που θέλω να επισημάνω ήταν ότι στο συγκεκριμένο απουσίαζε παντελώς ο σεβασμός στον πελάτη και στη δουλειά που είχε ρίξει: Εξαφάνιση φωτογραφιών, αναλυτικών περιγραφών, πτώσεις του συστήματος με αποτέλεσμα δημοπρασίες να κλείνουν χαμηλά κλπ κλπ. Και όλα αυτά γινότουσαν ενώ υπήρχε και χρέωση.. Αν μιλούσες και στο φόρουμ στην έπεφταν 2-3 τραμπούκοι και σε έτρωγε η μαρμάγκα.. Δεν με ενδιαφέρουν οι επιλογές κάθε επιχειρηματία και ο τρόπος που διαχειρίζεται το κατάστημά του, εγώ όμως αισθάνομαι προσβεβλημένος με τέτοιες συμπεριφορές.. Επιλογή τους λοιπόν ήταν, τώρα πληρώνουν το τίμημα… Πιστεύω πως το μήνυμά σου περιλαμβάνει όλη την ουσία. Και ειδικά η πρόταση αυτή {στο συγκεκριμένο απουσίαζε παντελώς ο σεβασμός στον πελάτη } τα λέει όλα!!! Μιλάμε για την απόλυτη απαξίωση. Μόνο η χρέωση τους νοίαζει και ήτανε το μόνο που ενδιαφέρθηκαν να φτιάξουν από τότε που έφυγε ο παλιός webmaster. Και αυτό χάλια το έκαναν ή επίτηδες χάλια αφού από πολλούς μάζεψαν λεφτά στέλνοντας μήνυμα ότι χρωστάει κάθε 3 και λίγο. Μου έλεγε ένας φίλος, τις προάλλες, ότι του έστελναν invoice 20 ευρώ ενώ έπρεπε να πληρώσει 2. Στην αρχή λέει δεν το κατάλαβα και κανα δυο φορές το πλήρωσα αέρα. Από λαμόγια τι να περιμένει κανείς.
grdimis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Ασε, που εκεί μέσα, οτι γούσταρε ελεγε ο καθένας, βρίζοντας κατηγορώντας και απειλώντας, για τον απλό λόγο, οτι ήξερε, οτι δεν θάχει συνέπειες Στελιο οτι και αν εχει γινει οταν μεσα σε ενα φορουμ καποιος σε προσβαλει την αξιοπρεπεια σου και την τιμη σου τοτε αμεσως τον κανεις εχθρο σου ορκισμενο. Ειναι πολλοι που θελουν να βγουν και να μιλησουν και ειτε φοβουνται πιθανη διαγραφη ειτε ριξαν μαυρη πετρα πισω και δεν θελουν να ξερουν. Αυτην την εικονα την αφιερωνω στους γνωστους τραμπουκους.
ΤΟΞΟΤΗΣ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δεν ξέρω τι μπορεί να αλλάξει, αν μπορεί να αλλάξει και αν έχουν διάθεση να το αλλάξουν. Εδώ χρειάζεται ριζική αλλαγή. Αυτό δεν είναι πλέον site. Αν είχαν πάντως σκοπό να αλλάξουν κάτι δεν θα φέρονταν κατ'αυτό τον τρόπο. Τους ασκήθηκε κριτική και αντί να δώσουν εξηγήσεις για αυτά τα χάλια στους πελάτες τους, αυτοί εξαφάνισαν το forum. Με λίγα λόγια μας είπαν : "αν σας αρέσει κύριοι....αν δεν σας αρέσει...χεστήκαμε. Αυτό είναι και αυτό θα φάτε στην μούρη !!" Λοιπόν δεν μας αρέσει κύριοι !! Προσωπικά αρνούμαι να δεχτώ αυτό το έκτρωμα ως αναβάθμιση, αρνούμαι να κάνω άλλη υπομονή.
NOMIKOS Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Oi ποιό παλιοί θα θυμούνται σε ανάλογες συζητήσεις την στάση μου υπέρ του εmarket kαι ότι στην υπογραφή μου είχα και τα 2 site εmarket + http://www.124sold.gr. Για μένα τον απλό χρήστη αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχω στον Ελληνικό χώρο κάποια site να μπορώ να βρίσκω πραγματάκια που θέλω,αλλά και κάποια που δεν τα θέλω πια να τα δίνω. Αυτή την στιγμή πλέον και μετά την τραγική απόφαση αναβάθμισης του emarket όπου ήταν και το χαριστικό του χτύπημα ουσιαστικά υπάρχει ένας μόνος παίκτης στον χώρο των δημοπρασιών και αυτός είναι μόνο το 124sold. Δικαίως είναι ο πρωταγωνιστής γιατί έχει συνέπεια κανοντας συνεχή προσπάθεια βελτίωσης ξεχωρίζωντας στον Ελληνικό χώρο. Ελπίζω οι Ελληνες χρήστες να το εκτιμήσουν και να το τιμήσουν με την παρουσία τους. Όσο αναφορά για το εmarket δεν κρύβω ότι μετά από τόσα χρόνια υπάρχει και ενα ψυχολογικό δέσιμο και πράγματι είναι κρίμα αυτή η πτώση .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.