Προς το περιεχόμενο

Καταγγελία Emarket

Ardov

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως όλοι γνωρίζετε το Emarket ήταν ενα εξαιρετικό site δημοπρασιών στο Ελληνικό Internet. Ο καθένας μπορούσε να πουλήσει ή και να αγοράσει προϊοντα πάσης φύσεως και πολλές φορές σε τιμές ευκαιρίας. Πρόσφατα λοιπόν το site ύστερα απο πολλά προβλήματα και downtimes αποφάσισε να παρατήσει την coldfusion που ήταν η γλώσσα προγραμματισμού που χρησιμοποιούσε το παλιό site και να αναβαθμιστεί σε mySQL/php. Μετά απο 1 εβδομάδα κατα την οποία το site ήταν κλειστό, και εκπρόθεσμα κατα 6 ημέρες, το site επανήλθε. Το αποτέλεσμα απογοητευτικό. Ολόκληρη η κοινότητα του Emarket εξεπλάγη με το αποκρουστικό design και το δύσχρηστο layout. Χιλιάδες bugs και με το site να σέρνεται ολόκληρη η κοινότητα του emarket διαμαρτυρήθηκε έντονα στα φόρουμ του emarket.gr, μαζί κι εγώ. Το αποτέλεσμα κύριοι ήταν, στον 21ο αιώνα της δημοκρατικής και ελεύθερης πληροφόρησης και έκφρασης απόψεων στο διαδίκτυο, οι υπεύθυνοι συντελεστές - στελέχη του Emarket να κλείσουν τα φόρουμ και να διαγράψουν το σχετικό λινκ στην κύρια σελίδα προς τα φόρουμ του site, θέλοντας έτσι να φιμώσουν ολόκληρη την κοινότητα των χρηστών του που δήλωσαν δημόσια την απογοήτευσή τους και παρακάλεσαν για την επαναφορά του παλιού καλού Emarket. Θα δείτε πόσο αδιάκριτα το έκαναν εαν επισκεφθείτε το site και δείτε το πάνω μενού που λέει "Πωλήσεις, Ο Λογαριασμός μου, Βοήθεια κλπ. " , στα δεξιά υπάρχει ενα δυσανάλογο κενό, οπου υπήρχε το λινκ των φόρουμ. Θέλω επίσης να σας τονίσω οτι ενω δεν υπάρχει κόστος συνδρομής σε αυτό το site, υπάρχει Τιμολογιακή πολιτική για χρέωση 2% επι των συνολικών πωλήσεων εαν αυτές υπερβούν τα 100 ΕΥΡΩ σε ενα ημερολογιακό μήνα. Υπάρχουν προτεινόμενα και προβολές διαφημίσεων που χρεώνονται ξεχωριστά και αδρά μπορώ να πώ. Αυτή λοιπόν η κοινότητα που τους πλήρωνε τόσο καιρό και η οποία διαμαρτυρήθηκε μόλις εμφάνισαν αυτό το τερατούργημα που ονομάζεται αναβαθμισμένο Emarket, φιμώθηκε με τον τρόπο που σας προανέφερα.

• Απαντ. 193
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλά είναι απαράδεκτοι γενικά και όχι μόνο για αυτό με το φόρουμ τους. Είναι που μέχρι τώρα είχαν πολύ κίνηση και οι άλλες ιστοσελίδες τίποτα.

Πάντως δεν πιστεύω να το αφήσουν έτσι.

Δημοσ.
Καλά είναι απαράδεκτοι γενικά και όχι μόνο για αυτό με το φόρουμ τους. Είναι που μέχρι τώρα είχαν πολύ κίνηση και οι άλλες ιστοσελίδες τίποτα.

Πάντως δεν πιστεύω να το αφήσουν έτσι.

Πολύ απλά όπως λές εκμεταλλεύονται το μονοπώλιο.

Τόσο καιρό πληρώνεις ποσοστά και είχαν ενα site γεμάτο με προβλήματα με emails που δεν έπερνες, με δημοπρασίες που έβγαιναν άκυρες, με τρομερά αργό server, με διαγραφές δημοπρασιών κ γύρισμα μέρες πίσω κτλ.... Ήρθαν όμως οι βαρύγδουπες δηλώσεις για νεο site και υπηρεσίες (ΟΥΑΟΥ!)και να το αποτέλεσμα...Ντροπή τους...Αν θέλουν λεφτά κ ποσοστά να παρέχουν σωστές υπηρεσίες.

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω τη λογική σας ρε παιδιά... Δεν σ' αρέσει το μαγαζί; Φεύγεις και πας στο δίπλα, και τέλος. Προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με δημοπρασίες σε .gr, αλλά γνωρίζω την ύπαρξη τουλάχιστον άλλων 2 ελληνικών sites, ένα απ' τα οποία και το φρέσκο και πολλά υποσχόμενο skroutzmarket.gr.

Οι ιδιοκτήτες του eMarket και του κάθε eMarket μπορούν να κάνουν ό,τι γουστάρουν στο site τους, και να μη δώσουν λογαριασμό σε κανέναν, κι όποιος γουστάρει!

Δημοσ.
Δεν καταλαβαίνω τη λογική σας ρε παιδιά... Δεν σ' αρέσει το μαγαζί; Φεύγεις και πας στο δίπλα, και τέλος. Προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με δημοπρασίες σε .gr, αλλά γνωρίζω την ύπαρξη τουλάχιστον άλλων 2 ελληνικών sites, ένα απ' τα οποία και το φρέσκο και πολλά υποσχόμενο skroutzmarket.gr.

Οι ιδιοκτήτες του eMarket και του κάθε eMarket μπορούν να κάνουν ό,τι γουστάρουν στο site τους, και να μη δώσουν λογαριασμό σε κανέναν, κι όποιος γουστάρει!

Είναι που μέχρι τώρα είχαν πολύ κίνηση και οι άλλες ιστοσελίδες τίποτα.

Τώρα είναι εντάξει; Το είδες;

Δημοσ.

ΕΥΤΗΧΩΣ δεν είμαι ο μόνος που πιστευει οτι το emarket έγινε αίσχος.ενώ είχε το καλύτερο και πιο εύχρηστο design (κατα την γνώμη μου πάντα) απο τα υπόλοιπα ανταγωνιστικά ελληνικα site τώρα έγινε το πιο δύσχρηστο.Ελπίζω να το διωρθώσουν.

Δημοσ.
Τώρα είναι εντάξει; Το είδες;

ΟΚ, κάτσε και κλαίγε τι μοίρα σου λοιπόν και κάνε καταγγελίες στον αέρα κι εσύ... Το μόνο όπλο που έχεις είναι η επιλογή, κι όσο δεν το χρησιμοποιείς ο κάθε siteάρχης θα κάνει ό,τι γουστάρει, σ' αρέσει δεν σ' αρέσει, γιατί μπορεί...

Δημοσ.
ΟΚ, κάτσε και κλαίγε τι μοίρα σου λοιπόν και κάνε καταγγελίες στον αέρα κι εσύ... Το μόνο όπλο που έχεις είναι η επιλογή, κι όσο δεν το χρησιμοποιείς ο κάθε siteάρχης θα κάνει ό,τι γουστάρει, σ' αρέσει δεν σ' αρέσει, γιατί μπορεί...

Ρε παλικάρι μου τι δεν καταλαβαίνεις να σε βοηθήσω;

Λέμε ότι στα υπόλοιπα ελληνικά site δημοπρασιών δεν υπήρχε τίποτα μέσα. Άρα για να κάνεις την δουλειά σου κάνεις κάποιες υποχωρήσεις.

Αν δηλαδή εγώ που θέλω να αγοράσω ή να πουλήσω κάτι πάω σε άλλη σελίδα όπου έχει 5 προϊόντα και 10 άτομα πως θα κάνω την δουλειά μου;

Και στο φινάλε ούτε κλαίμε την μοίρα μας ούτε καταγγελίες κάνουμε. Την άποψη μας λέμε. Η κατάσταση παλευόταν μέχρι πριν την τελευταία ανανέωση. Τώρα που το κάνανε σκατά ξέρουμε τι να κάνουμε, δεν περιμένουμε από σένα.

Δημοσ.

Κι εγώ την άποψή μου λέω φίλος, μπορώ;

Μόνο που εσύ, σε δύο παραγράφους λες δύο αντίθετα πράγματα, ότι δηλαδή δεν ξέρεις τι να κάνεις αφού δεν έχεις επιλογή εφόσον τα άλλα sites είναι ψόφια, αλλά και ότι πλέον ξέρεις τι να κάνεις και δεν περιμένεις από μένα...

Επίσης ο τίτλος του τόπικ είναι "Καταγγελία", "Τώρα είναι εντάξει; Το είδες;"

Κατά τ' άλλα επιμένω, ο emarketάς μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, αν δεν σ' αρέσει πας δίπλα (αυτό απευθύνεται στον Ardov) κι ελπίζεις κι άλλοι να είναι το ίδιο λογικοί με σένα ώστε να γίνει δουλειά, ή το καταπίνεις κι ελπίζεις "να μην το αφήσουν έτσι" μέχρι την επόμενη.

Δημοσ.
Κι εγώ την άποψή μου λέω φίλος, μπορώ;

Μόνο που εσύ, σε δύο παραγράφους λες δύο αντίθετα πράγματα, ότι δηλαδή δεν ξέρεις τι να κάνεις αφού δεν έχεις επιλογή εφόσον τα άλλα sites είναι ψόφια, αλλά και ότι πλέον ξέρεις τι να κάνεις και δεν περιμένεις από μένα...

Επίσης ο τίτλος του τόπικ είναι "Καταγγελία", "Τώρα είναι εντάξει; Το είδες;"

Κατά τ' άλλα επιμένω, ο emarketάς μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, αν δεν σ' αρέσει πας δίπλα (αυτό απευθύνεται στον Ardov) κι ελπίζεις κι άλλοι να είναι το ίδιο λογικοί με σένα ώστε να γίνει δουλειά, ή το καταπίνεις κι ελπίζεις "να μην το αφήσουν έτσι" μέχρι την επόμενη.

Την είπες την άποψη σου. Και μέσα σε αυτήν μου είπες επίσης ότι δεν καταλαβαίνεις την λογική μου και στην εξήγησα.

Και πάμε τώρα ξανά από την αρχή...:

Το ότι δεν είχαν κίνηση οι άλλες σελίδες μας κρατούσε στο emarket, οκ μέχρι εδώ;

Το emarket είχε αρκετά κουσούρια αλλά μέχρι τώρα την κάναμε την δουλειά μας. Τώρα που έγινε σκατά και δεν μπορούμε να κάνουμε άλλο την δουλειά μας και θα πάει ο κόσμος και σε άλλες ανάλογες σελίδες θα μπορέσω και εγώ να πάω σε εκείνες και να κάνω την δουλειά μου.

Κατάλαβες τώρα τι λέω και γιατί δεν περίμενα εσένα, που μου είπες αυτά που ήδη ξέρω, για να κάνω την δουλειά μου;

ΥΓ: και επειδή γράφει καταγγελία στον τίτλο σημαίνει ότι και εγώ που γράφω καταγγέλλω μαζί με τον topic starter;

Δημοσ.

Όχι, αλλά επειδή απάντησα στο τόπικ (οκ, χρησιμοποιώντας πληθυντικό) σημαίνει ότι απάντησα σε σένα; Εσύ αρπάχτηκες...

Μακάρι λοιπόν ο κόσμος να πάει σε πιο αξιοόπιστη υπηρεσία και να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Εκτός τον emarketά... :D

edit:

Δεν ξέρω αν έχεις παρατηρήσει πόσα τόπιξ με παράπονα παίζουν ΜΟΝΟ στο insomnia για το emarket (κι άλλα τόσα για το eshop). Αυτό τι σου λέει εσένα; Εμένα, ότι ο πολύς κόσμος αρέσκεται να κλαίγεται, και όχι να την κάνει από κει που δεν εξυπηρετείται σωστά. Είπα λοιπόν μια φορά να εκφράσω το αυτονόητο...

Δημοσ.

Ειμαι στο emarket απο το 2003 (τοτε λεγοταν fleamarket). Η αλήθεια ειναι οτι καθε αλλαγή απαιτεί και χρονο προσαρμογής (οπως εγινε με τα win 3.* στα win 95 μετα στα win 98 ακολούθως στα win XP και τωρα στα Vista). Η αλήθεια ειναι οτι η τωρινή αλλαγή ειναι μάλλον αντιπαθητική. Και σε συνδιασμό με το οτι δεν ειναι ακόμη ετοιμο εντελώς είναι εκνευριστική. Υπομονή αγαπητοί μου διοτι ειναι μια διεξοδος αγοραπωλησίας που βοήθησε πολύ κόσμο. Και βεβαια μην ειμαστε εντελώς αχάριστοι επειδή πληρώνουμε και κάτι. Εγω προσωπικά εχω βοηθηθεί αρκετά (και πουλώντας και αγοράζοντας) και πιστευω οτι αξιζει να περιμένουμε λίγο. Και για να μην περεξηγηθώ δεν τους έχω ούτε συγγενείς ούτε φίλους.

Δημοσ.

Dikemou, αν υπονοείς οτι κλαιγόμαστε είσαι γελασμένος. Ούτε διαμαρτυρήθηκα για τις υπηρεσίες του ούτε τίποτε τέτοιο στο Insomnia. Σαφώς έχουμε όλοι δικαίωμα επιλογής. Θα σε παρακαλέσω όμως να μην εμφανίζεσαι με αυτό το ύφος χιλίων καρδιναλίων οτι δήθεν αν δεν σου αρέσει πας αλλού. Αυτό το ξέρουμε ήδη. Το τόπικ είναι Καταγγελία Emarket διότι φίμωσε ολόκληρη κοινότητα φόρουμ με το να το διαγράψει με τον πιο αντιδημοκρατικό τρόπο στον 21ο αιώνα. Κανείς δεν κλάφτηκε, κανείς δεν παραπονέθηκε. Αλλά μια τέτοια ενέργεια κάθε άλλο παρά φιλελεύθερη και δημοκρατική είναι και κανείς δεν έχει δικαίωμα να φιμώσει ολόκληρη κοινότητα. Θα σε παρακαλέσω αν δεν έχεις κάτι άλλο να πείς επι του θέματος να σταματήσεις να ποστάρεις συμβουλές και λύσεις, τουλάχιστον όχι με αυτό το ύφος. Και προπαντός μην ξεκινήσεις προσωπικό πόλεμο με τον alexzzz , τουλάχιστον όχι στο δικό μου topic. Φιλικά πάντα, αλλά να διατηρούμε όλοι κάποιες αποστάσεις εδώ μέσα για να μην παραγνωριζόμαστε.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ και στον zevage, ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑ ΟΥΤΕ ΚΛΑΦΤΗΚΑ για το νέο emarket. Είπα οτι ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ με σκοπό να ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ!!!!

Δημοσ.
Dikemou, αν υπονοείς οτι κλαιγόμαστε είσαι γελασμένος. Ούτε διαμαρτυρήθηκα για τις υπηρεσίες του ούτε τίποτε τέτοιο στο Insomnia. Σαφώς έχουμε όλοι δικαίωμα επιλογής. Θα σε παρακαλέσω όμως να μην εμφανίζεσαι με αυτό το ύφος χιλίων καρδιναλίων οτι δήθεν αν δεν σου αρέσει πας αλλού. Αυτό το ξέρουμε ήδη. Το τόπικ είναι Καταγγελία Emarket διότι φίμωσε ολόκληρη κοινότητα φόρουμ με το να το διαγράψει με τον πιο αντιδημοκρατικό τρόπο στον 21ο αιώνα. Κανείς δεν κλάφτηκε, κανείς δεν παραπονέθηκε. Αλλά μια τέτοια ενέργεια κάθε άλλο παρά φιλελεύθερη και δημοκρατική είναι και κανείς δεν έχει δικαίωμα να φιμώσει ολόκληρη κοινότητα. Θα σε παρακαλέσω αν δεν έχεις κάτι άλλο να πείς επι του θέματος να σταματήσεις να ποστάρεις συμβουλές και λύσεις, τουλάχιστον όχι με αυτό το ύφος. Και προπαντός μην ξεκινήσεις προσωπικό πόλεμο με τον alexzzz , τουλάχιστον όχι στο δικό μου topic. Φιλικά πάντα, αλλά να διατηρούμε όλοι κάποιες αποστάσεις εδώ μέσα για να μην παραγνωριζόμαστε.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ και στον zevage, ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑ ΟΥΤΕ ΚΛΑΦΤΗΚΑ για το νέο emarket. Είπα οτι ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ με σκοπό να ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ!!!!

Δεν καταλαβα καλά αν τα παραπανω αφορούν όλα εμενα. Αλλά αν αφορούν εχω να πώ τα παρακάτω. Κατ' αρχη εγω δεν ανοιγω κανενα πολεμο με κανενα :-). Δευτερο δεν εχω κανενα υφος (ισως η διαφορά ηλικιας που εχουμε σε κανει να νομιζεις κατι τετοιο). Τριτο τα topics που ανοιγουμε δεν ειναι ιδιοκτησιες κανενος και μπορεί να γραψει ο καθενας οτι επιθυμεί. Τεταρτο κανεις απο τους προηγούμενους ή σχεδον κανεις δεν αναφερθηκε στο κλείσιμο του forum. Πεμπτο μην εισαι τοσο νευρικός γιατί εχεις πολύ δρομο ακόμη στη ζωή σου. Εκτο ας μη δωσουμε συνεχεια. Απλά εγω ειπα μια αποψη σε σχεση με αυτα που ειπώθηκαν. Δεν ειναι υποχρεωτικό να γίνει αποδεκτή. Παντα φιλικά και ψυχραιμα.:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...