Προς το περιεχόμενο

Vista....τι τα πληρωσα?

myselfathens

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα pc με vista και αφου του εκανα τις αναβαθμισεις (antivirus ok), μετα απο πεντε μερες μου πεταξε ενα μηνυμα περι μυστικοτιτας του υπολογιστη...Στην αρχη το ακυρωσα,μετα του εβαλα ok....Ε!!! Απο τοτε καθε φορα που παω να ανοιξω ενα φακελο, οποιονδηποτε, εξαφανιζεται πληρως η επιφανεια εργασιας, αλλες φορες επανερχεται μονη της, αλλες φορες πρεπει να κανω αποσυνδεση....Μονο το internet λειτουργει....

Εκανα επαναφορα συστηματος δυο φορες....τιποτα μια απο τα ιδια....

Να κανω format και φτου απο την αρχη?

Αν γνωριζεται κατι....

Αχχχχχχχχ....μαλλον τζαμπα τα πληρωσα τα....vista....

Δημοσ.

Μάλλον έιναι θέμα οδηγών. Αναβάθμισε με πατσάκια τόσο το λειτουργικό σου όσο και όλα τα υποσυστήματα και πες μας τα αποτελέσματα...

Δημοσ.

Παρε ενα πινελο παψε τα μπλε,τραβα μια βολτα πειραια και πετα τα,παρε XP και βαλε πανω WindowBlinds,IconPackager και Rocketdock. θα εχεις ακομα καλυτερα απο sVista στο λεω :-)

Δημοσ.

Προσωπικά όταν περνάω τα vista, τον υπολογιστή δεν τον έχω στο ιντερνετ μετά την εγκατάστασή τους γιατί δε θέλω την ώρα που περνάω τους drivers να κάνει ταυτόχρονα update και να μπερδέψει κανένα πρόγραμα. Όταν περάσω τους οδηγούς όλων των συσκευών μετά προχωρώ σε update. Μπες αν θες σε safe mode, απεγκατάστησε του οδηγούς και πέρασέ τους ξανά. Μπορεί να μην πετύχει και να χρειαστείς φορμάρισμα...

Δημοσ.

Aυτό μου το έκανε σε αντίγραφα vista , κάθε μέρα έκοβε και κάποια λειτουργιά του λειτουργικού, στο τέλος το μόνο που μπορούσα να κάνω είναι να ανοίξω τον Browser για να κάνω δήλωση τα windows . Το έλυσα με format, τώρα γιατί σε εσένα με γνήσια σου βγάζει τέτοιο μήνυμα, τι να πω microsoft είναι αυτή

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...