Προς το περιεχόμενο

Καρτοκινητό με πολύ χρόνο ανάμεσα σε συγκεκριμένα νούμερα;

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello!

Είμαι φαντάρος και θέλω να βρω έναν τρόπο να μιλάω με την κοπελιά μου. Είχαμε κάνει ένα πρόγραμμα με σύνδεση στα "βασικά" μας νούμερα (που χρησιμοποιούμε πάντα και έχουν όλοι οι γνωστοί) όπου είχαμε 90 λεπτά το μήνα δωρεάν.

Πλέον όμως, με το φανταριλίκι, απλά ΔΕΝ φτάνουν.

Υπάρχει κανένα καρτοκινητό να αγοράσουμε και οι δύο (ως εξτρά, δηλαδή να κουβαλάμε μετά 2 κινητά μαζί μας) που να κάνει ακριβώς αυτή τη δουλειά; Δηλαδή να μιλάμε μεταξύ μας στα 2 αυτά νούμερα για πολύ πολύ χρόνο;

Είχα ακούσει για μια προσφορά που έχει 500 λεπτά το μήνα, με 5 ευρώ.

Πείτε καμιά πρόταση ρε παιδιά για να την παλέψουμε!

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

και οι 3 εταιριες προσφερουν αυτο ακριβως που ζητας.

εμεις στο wind free to go πληρωνουμε 4.17 ευρω ο καθενας το μηνα και εχει ο καθενας 500 λεπτα προς τον αλλον και 500 sms

ελπιζω να σε καλυψα!!! καλος πολιτης φιλαρακι:-)

Δημοσ.

εγω ξερω για κοσμοτε οτι εχει ενα προγραμμα "απεριοριστα" 1,2 και 3 με το αναλογο ποσο...μιλας απεριοριστα σε 1,2 και 3 νουμερα και επιπλεον σου δινει καμια 200αρια δωρεαν λεπτα σε εθνικες κλησεις. πιστευω και οι αλλες ετεριες το δινουν αυτο

Δημοσ.

Η Cosmote με το what's up, προσφέρει 600 λεπτά με 5?, και μέχρι τέσσερις ενεργοποιήσεις το μήνα.Εγώ αυτό έχω και με έχει βολέψει πολύ..

Δημοσ.

Ωραία, ευχαριστώ παιδιά.

Άρα το μόνο ζήτημα τώρα, είναι ποια εταιρία πουλάει φθηνότερα τα νούμερα, αλλά και αυτό πρέπει να είναι φτηνό, έτσι δεν είναι;

Υπενθυμίζω πάντως ότι δε μιλάμε καθόλου για κινητά με σύνδεση, έτσι;

Δημοσ.

Τελικά ρε παιδιά, έχει μια προσφορά η comsoκάρτα για χρέωση 1 λεπτό / λεπτό (δηλαδή μια ώρα με 0.60 ευρώ) προς δύο συγκεκριμένα νούμερα, που μάλιστα μπορεί να είναι και σύνδεση cosmote! Μπορεί βέβαια να είναι και what's up ή cosmoκάρτα.

Έπαθα πλάκα! Δεν έχει ούτε τέλος ενεργοποίησης, ούτε τίποτα! Απλά στέλνεις ένα μνμ και τελειώνει! Μιλούσα 30 λεπτά και χρεώθηκα 0.25 ευρώ περίπου!

Απορώ πως δεν είναι πιο γνωστή η συγκεκριμένη φάση.

Δημοσ.

Ναι φίλε αυτό θα σου πρότεινα της cosmote ή της vodafone 1λεπτό το λεπτό.Έχει σώσει πολυύύυύύύύυ΄κόσμο!!!!Το καλύτερο με τις δύο αυτές εταιρίες είναι ότι δεν σου έχει περιορισμό ,ούτε χρειάζεται να προπληρώνεις τον χρόνο (όπως στην wind που δίνεις περίπου 5 ? τον μήνα για tot χρόνο).Καλή θητεία να χεις!!

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι και εγώ για κάτι τέτοιο, για τον ίδιο ακριβώς λόγο (φανταριλίκι). Εγώ έχω vodafone CU. Όλα τα κινητά στην οικογένεια είναι cosmote, αλλά extra συσκευές υπάρχουν στο σπίτι, οπότε δεν είναι πρόβλημα να πάρουμε μια κάρτα vodafone ακόμα αν είναι να ισχύει αυτό.. Πως γίνεται ακριβώς η ενεργοποίηση της υπηρεσίας?

Για τη vodafone μιλάμε για το πρόγραμμα vodafone CU a lot?

Δημοσ.

και εγώ χρησιμοποιώ το 1 λεπτό ανά λεπτό της cosmokarta. συμφέρει!

για cu δεν νομίζω να ισχύει πάντως το 1 λεπτό ανά λεπτό , μόνο για α la carte.

η cu έχει άλλα πλεονεκτήματα...

2,5 ευρω΄τη βδομάδα για 250 λεπτά χωρίς περιορισμό στις κλήσεις ή

5 ευρώ για 120 κλήσεις των 5 λεπτών..(το κακό είναι ότι αν πάει η κλήση πάνω από 5 λεπτά,έστω και 1 δευτερόλεπτο χρεώνεσαι..)

Δημοσ.

Το θέμα είναι, ότι εγώ που έχω vodafone CU, για να το χρησιμοποιήσω, πρέπει να να μιλάω με άλλο καρτοκινητό vodafone CU? vodafone γενικά? οποιοδήποτε άλλο κινητό??

Δημοσ.

της momad με 5 ευρω,εχεις 250 λεπτα ομιλιας ΑΛΛΑ προς τα momad ΜΟΝΟ!!(το τονιζω γτ ενας φιλος μ αρχαριος την πατησε!!νομιζε οτι ειχε για ολα τα δικτυα:P)απλα ως μια λυση το αναφερα!

Δημοσ.

η βονταφον με τα 500 λεπτα με 5 ε(και περιορισμο στα 5 λεπτα κλησης) ειναι μονο για cu και οχι για κλησεις προς αλα καρτ.

υπαρχει και αυτο που ειπε ο φιλος με τα 250 λεπτα αλλα γενικα να 3ερετε οτι ο,τι εχει να κανει με προσφορα και απεριοριστο χρονο εχει να κανει μεε το ιδιο πακετο καρτοκινητης.(δηλαδη whats up σε whats up,cu σε cu και παει λεγοντας...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...