Uberalles_gr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Καλημέρα παιδιά..το ερώτημα μου είναι το παρακάτω και θέλω HELP... Έστω ότι κάποιος έχει μία τοπική βάση, την οποία χρησιμοποιεί για την δουλειά του.. έχει επίσης και ένα site στο οποίο υπάρχει η web βάση..Θέλουμε κάποιες αλλαγές ή εισαγωγές ή οτιδήποτε άλλο (που γίνονται μέσω της τοπικής) να ενημερώνετε και η web βάση μέσω κάποιας εφαρμογής..Η τοπική βάση περιέχει επιπλέον πληροφορίες που δεν έχει η web βάση για αυτό τον λόγο δεν γίνονται οι αλλαγές στην web βάση.. ΑΛΛΑ δεν θέλουμε να ενημερώνει και τις 2 βάσεις.. μέσω της τοπικήςνα ενημερώνετε και η web...Please help....
Uberalles_gr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Λοιπόν, το όλο σκεπτικό θα είναι ο χρήστης θα μπαίνει να κάνει αλλαγές στην τοπική του βάση και σε μία σελίδα να εμφανίζονται μόνο οι εγγραφές στις οποίες έχουν γίνει κάποιοες τροποποιήσεις ή κάποιοες ίσως νέες εγγραφές και μετά να τις ανεβάζω στην web βάση... Σημείωση: Δεν πειράζει ο χρήστης την web βαση γιατί η τοπική του βάση έχει π.χ. 1000 πεδία αλλά η web βάση θα έχει τα 10 από αυτα....
Uberalles_gr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Βασικά, δική μου παράλειψη, πως μπορώ με κάποιο τρόπο να τραβάω στο site ΜΟΝΟ τις αλλαγές που έκανε αυτός στην τοπική του βάση ??? Δηλαδή, να βλέπω μόνο τις εγγραφές που έχει αλλάξει ή έχει είσαγει κάποιες νέες... Κάτι άλλο, έστω ότι αυτός κάνει μία νέα εισαγωγή στην τοπική του βάση..Από την εγγραφή που έκανε μας ενδιαφέρουν μόνο π.χ. 10 πεδία της εγγραφής... γίνεται με κάποιο τρόπο αυτά τα πεδία να τα σώζει και σε μία νέα βάση που θα έχει σαν πεδία μονο τα πεδία που μας ενδιαφέρουν??
StavrosD Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Τι εφαρμογή χρησιμοποιείς; Η βάση σε ποιό πρόγραμμα βασίζεται;
Uberalles_gr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Για το site χρησιμοποιώ το dreamweaver και για την βάση την web την phpmyadmin...τώρα για την τοπική του βάση δεν το ξέρω αυτό...αλλά φαντάζομαι κανένα sql server...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.