alfista Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Στην προσπάθεια μου να μπω στο φάκελο του local settings επιχείρησα να μεταβάλω την επιλογή στο folder option ώστε να φαίνονται τα κρυφά αρχεία και φάκελοι. Με έκπληξη παρατήρησα ότι η κατάσταση δεν είχε μεταβληθεί και πηγαίνοντας στην ίδια καρτέλα παρατήρησα ότι η επιλογή είχε γυρίσει πάλι από μόνη της στο do not show hidden.... Ήξερα ότι εδώ και κάτι μέρες βασάνιζε το pc μου ένα trojan οπότε μετά από σκαναρίσματα με avast, kaspersky, nod32, XoftSpy και καναδυό ακόμα πίστεψα ότι είμαι επιτέλους καθαρός. Το πρόβλημα όμως με τις επιλογές φακέλων παραμένει υποδηλώνοντας ίσως την παρουσία malware ακόμα μέσα στο pc μου. Παρακαλώ όποιον έχει κάποια ιδέα ή έχει υπάρξει παθών αντίστοιχης περίπτωσης να με βοηθήσει. Θα του είμαι ευγνώμων.
madsc Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Μήπως με κάποιο πρόγραμμα ή ρύθμιση προστασίας έχεις "κλειδώσει" κάποιες επιλογές στα Win εν γνώση ή εν άγνοια σου; /sc
alfista Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Κι εγώ σκέφτηκα κάτι ανάλογο αλλά δεν ήξερα τι παραπάνω να κάνω. Υπάρχει κάποιος τρόπος που θα μπορούσα να το δω αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.