Sadman Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 να σου πω την αληθεια δεν τον εχω παιξει ποτε το παιχνιδι. Ειπα εγω πουθενα οτι το προβλημα ειναι απο τις καρτες?
behos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 εγω παντως που εχω μια 3870χ2 ειμαι ευχαριστημενος... και μαλιστα μετα απο μια δυσαρεστη εμπειρια που ειχα με καποιες ασυμβατοτητες με την 8800GTS/512Mb. Αλλα μην ξεχναμε οτι μιλαμε για 400 ευρο καρτα....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 400 euro κάρτα έχει ίδιες επιδόσεις με 2 κάρτες των 155 euro έκαστη...gg
dterzakis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 400 euro κάρτα έχει ίδιες επιδόσεις με 2 κάρτες των 155 euro έκαστη...gg Και καλύτερες σε ορισμένες περιπτώσεις.Με αυτό το σκεπτικό, 400 ευρώ κάρτα και έχει ίδιες επιδόσεις και καλύτερες από μία των 500 ευρώ. 152Ε είναι η καλύτερη τιμή για την 9600GT η οποία είναι μέτριας υλοποίησης και αντίστοιχα η καλύτερη τιμή για την 3870x2 είναι 330ευρώ και η υλοποίηση είναι ίδια με τις υπόλοιπες... Ακόμα έχει υποθεί αρκετές φορές ότι για τις 9600GT θέλεις μητρική SLI ενώ για την 3870x2 δεν χρειάζεσαι μητρική crossfire... Τώρα επί του θέματος... σκεφτόμουνα αν θα μπορούσαν να μπουν 2 ψύκτρες (δεν θυμάμαι μοντέλο)της thermalright, το ένα να είναι από την πίσω μεριά της κάρτας και το άλλο από μπροστά!?!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Με αυτό το σκεπτικό, 400 ευρώ κάρτα και έχει ίδιες επιδόσεις και καλύτερες από μία των 500 ευρώ. Ακόμα έχει υποθεί αρκετές φορές ότι για τις 9600GT θέλεις μητρική SLI ενώ για την 3870x2 δεν χρειάζεσαι μητρική crossfire... Τώρα επί του θέματος... σκεφτόμουνα αν θα μπορούσαν να μπουν 2 ψύκτρες (δεν θυμάμαι μοντέλο)της thermalright, το ένα να είναι από την πίσω μεριά της κάρτας και το άλλο από μπροστά!?! δεν στέκει το ίδιο σκεπτικό όμως...πάμε για το φτηνότερο δυνατό (άσε που η μια κάρτα των 500 euro υπάρχει εδώ και πόσο καιρό στην αγορά ως high end, σιγά μην κατεβάσουν τιμές οι Ελληναράδες) αν το έχει προγραμματίσει για SLI θα είχε SLI mobo μπα δεν νομίζω να γίνεται αυτό με τις 2 ψύκτρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.