Προς το περιεχόμενο

Ψύκτρα για Ati HD3870X2?

afentiko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

well αν το σκεφτούμε λογικά η 3870Χ2 έχει 2 chipset πάνω της...αυτές οι ψύκτρες είναι για μόνο ένα...άρα δεν κάνουν

• Super Moderators
Δημοσ.

αμφιβάλω αν υπάρχει κάποια τόσο μεγάλη...τα 2 chipsets δεν είναι κοντά το ένα στο άλλο

• Super Moderators
Δημοσ.

να φτάνει για τι πράγμα? προφανώς για να έχει βάλει η ATI αυτή, φτάνει και με το παραπάνω...

πάντως 2χ9600GT ισάξια αν όχι καλύτερη από 3870Χ2

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι θέλω να πάρω μία κάρτα που να με κρατήσει στα high για πάνω κάτω 2 χρόνια και μετά να παίζει αξιοπρεπώς τα παιχνίδια.Βέβαια με όλο αυτό το χαμό που γίνεται και που βγαίνουν συνέχεια καινούρια μαζεμένα κάθε μήνα δεν ξέρεις και τι να κάνεις.Αλλά πάντα έτσι θα γίνεται.Πάντα θα παίρνεις κάτι καλό και μετά απο 2 μήνες θα βγαίνει κάτι καλύτερο, δεν μπορείς να το αποφύγεις.Οπότε ας την πάρω(σκέφτομαι).Γιατί από ότι ακούω είναι πολύ καλή και έτσι και αλλιώς δεν θα κάνω κάνα o/c αλλά έτσι ρώτησα για τις ψύκτρες για να δω αν θα πάρει φωτιά χωρίς ψύξη.Πιστεύετε ότι υπάρχει κάτι καλύτερο αυτή τη στιγμή;

Δημοσ.

οντως 2 χρονια ειναι πολυ.Εδω για 2-3 μηνες και παλι το σηζηταμε(αν αρχησουνε να βιενουε ολα τα games στο βαρος του crysis)

Δημοσ.

παντως εγω την εχω ευχαριστηθει ηδη!παρτην και ας ειναι λιγο ζεστη απλα η βλακεια ειναι οτι δεν ειχα οκταπινο και δεν μπορουσα να δω θερμοκρασια,οταν γυρισω σπιτι μου θα το κοιταξω να σου πω

Δημοσ.

Πάντως όσο πιο πολύ το ψάχνω τόσο μεγαλύτερες αμφιβολίες έχω.Δεν ξέρω ρε παιδιά να την πάρω ή να περιμένω πρώτα για να βγει η σειρά 9 από nvidia ή λέτε ότι δεν αξίζει;:eek:

Δημοσ.
οντως 2 χρονια ειναι πολυ.Εδω για 2-3 μηνες και παλι το σηζηταμε(αν αρχησουνε να βιενουε ολα τα games στο βαρος του crysis)

οπα ρε μεγαλε με το crysis ερωτα εχετε.Μηπως το προβλημα δεν εινε η καρτες αλλα το παιχνιδι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...