geioannou Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 μετα απο επιτιχημενη συνδεση VPN μεταξυ 2 ΧΡ δεν βλεπω τα share folder ? εχω κανει την συνδεση μεταξυ των 2 XP, αλλα δεν θα επρεπε να βλεπω και τα share folders ? τι εχω ξεχασει ?
prodigy Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 μετα απο επιτιχημενη συνδεση VPN μεταξυ 2 ΧΡ δεν βλεπω τα share folder ?εχω κανει την συνδεση μεταξυ των 2 XP, αλλα δεν θα επρεπε να βλεπω και τα share folders ? τι εχω ξεχασει ? λογικο... μετα απο vpn δεν μπορεις να δεις.
geioannou Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 τι εννωεις δεν μπορω να δω.. αυτο δεν ειναι το VPN? κανεις καποιον απομακρισμενο υπολογιστη μερος ενος δικτυου.οποτε πρεπει να να δεις τους υπολοιπους σταθμους στο δικτυο που συνδεθηκες....
kitsos Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 αν μας ελεγες και τι κάνεις όταν προσπαθείς να τα δείς ? δεν πιστευω να λες στον υπολογιστή σου "δείξε μου τα shared folders...." υποθέτω κάτι άλλο κάνεις... τι όμως?
geioannou Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 για να ειμαι ειλικρινης δεν γνωριζω με πιο τροπο ακριβος θα μπορει να ειναι ενας απομακρισμενος υπολογιστης μερος ενος τοπικου δικτυου. αλλα αφου η θεωρια λεει οτι μολις στειθει το VPN γινετε ο απομακρισμενος υπολογιστης μερος ενος τοπικου δικτυου ετσι συμπεριφερωμε και εγω μεταξυ αυτων των υπολογιστων. παω δηλαδη στο network computers και περιμενω να δω τα 2 pc. ειναι λαθος αυτο ? και εαν αυτο που κανω ειναι λαθος, τι θα πρεπει να κανω για να να δω τον αλλον υπολογιστη ουτος ωστε να ανταλλαξω αρχεια μεταξυ τους ?
kitsos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 θα πρεπει να δει ο ενας τον αλλο μεσα απο τις διευθύνσεις που έχουν απο το vpn όχι τις κανονικές τους. εκτός αν έχεις vpn server και πανε όλα εκει πάνω ... ψαξε το πως θα συνέδεες κανονικά τους 2 υπολογιστές και μετα αλλαξε εκει που λεει ip με την ip του vpn και εισαι ενταξει... Με απλά λόγια πας start -> run γράφεις \\ipaddressυπολογιστήπουθεςναδεις πατας ok και πρέπει να σου εμφανίσει τα κοινόχρηστα αρχεία του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.