Προς το περιεχόμενο

Yahoo! Webhost με Western Union?

JohnnyDragon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Θέλω να αγοράσω ένα πακέτο στη Yahoo! αλλά θέλω να πληρώσω με WesternUnion.

Προσπαθώ λοιπόν να βρω ένα mail επικοινωνίας με το customer service της Yahoo! αλλά το μόνο που δίνει στο site είναι ένα τηλέφωνο στην Αμερική, που δεν καλείτε απο Ελλάδα....

Γνωρίζει κανείς το e-mail τους??? Καίγομε πρέπει αύριο πρωί να έχω αγοράσει το πακέτο.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχει κάπου μια contact φόρμα η yahoo, δεν θυμάμαι ακριβώς που είναι όμως. Και μην περιμένεις απάντηση για τουλάχιστον 2 24ωρα.

Ήμουν πελάτης της για περίπου 6 μήνες και οι εντυπώσεις μου είναι οι χειρότερες.

1. Δεν έχεις άμεσο support. Εάν πέσει το site και το αναφέρεις σου απαντάνε "within 24 hours" αλλά ποτέ δεν απάντησαν σε λιγότερο από 2. Χαίρω πολύ. Μέχρι τότε το λύνω και μόνος μου (και καλά)

2. ΣΥΝΕΧΕΙΑ 500 Internal Server Error. Μιλάμε επειδή δεν βρίσκαν λύση άλλαζαν το πρόβλημα "try entering your site without the "www."". Σώπα.

3. Το backup της βάσης ήταν μια ΠΟΝΕΜΕΝΗ ιστορία. Το backup από το control panel δεν λειτουργεί για μεγάλες βάσεις (ένα φόρουμ είχα μεσαίου μεγέθους, zipped βάση στα 30ΜΒ). Οπότε η μοναδική λύση ήταν μέσω phpMyAdmin που εκεί όταν πατούσα export όλα τα tables χτυπούσε error "could not allocate memory" ή κάτι τέτοιο (δεν το θυμάμαι). Οπότε κατέβαζα ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ τους πίνακες και στους μεγάλους πίνακες κατέβαζα στην αρχή 1-100.000 εγγραφές, μετά 100.001-200.000 και πάει λέγοντας

Για να έγραψα τόσα, καταλαβαίνεις που το πάω. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ HOSTING ΣΤΗΝ ΥΑΗΟΟ. Ψάξε κάτι άλλο, που πάνω απ' όλα να έχει αν όχι live chat, γρήγορο reply στο support. Αλλιώς θα τραβάς τα μαλλιά σου.

Φιλικά,

Pavel

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...