Προς το περιεχόμενο

δίλημμα...

creative1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα, είμαι ανάμεσα στο HPPavilion dv6620ev

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1029622

και στο Acer Aspire 7520G-503G25Mi

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1074709

αυτό που ζητάω απο το λαπτοπ είναι εργασία γραφείου και να ΄βλέπω/απολαμβάνω ταινίες.

Το acer είναι καλό?? έχει 17άρα.... αλλά και απο την άλλη λάπτοπ με 17άρα είναι πρακτικό στη μεταφορά?

κάθε πρ'οταση δεκτή... ποσό έως 800 ευρώ και σε κατάστημα που κάνει 12 άτοκες

thanks

Δημοσ.

Γενικά για τα Acer δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια, τόσο για την ποιότητα κατασκευής όσο και για το service τους. Γενικά πάντως έχουν ταχύτερα υποσυστήματα από laptops αντίστοιχης τιμής (btw πρώτη φορά βλέπω 3GB RAM σε low-budget laptop).

Όντως η 17άρα δεν είναι ό,τι βολικότερο για συχνές μετακινήσεις. Αν το θες για καθημερινές μεταφορές θα πρότεινα κάποιο με 15άρα.

Δημοσ.

Σίγουρα η 17'' οθόνη δεν προτείνεται για όποιον χρειάζεται να μετακινεί το φορητό. Αλλωτε η 1,6' επιπλέον δεν είναι και τόσο μεγάλη διαφορά, αλλά όσον αναφορά το βάρος εκεί τη καταλαβαίνεις και με το παραπάνω. Ειδικά αν το κουβαλάς πολύ στα χέρια και δεν το "πετάς" απλά στο αυτοκίνητο.

Τώρα για προτάσεις πιστεύω ότι καλύπτεσαι άνετα με 600 ευρώ αρκεί αυτό που λες "δουλειά γραφείου" να είναι office-internet.

Ετσι προτείνω: (από το οικονομικότερο στο ακριβότερο)

1. HP 530 T2400 . Σούπερ τιμή. Το μονο που θα χρειαστείς είναι μια ακόμα μνήμη 1GB με 20 ευρώ.

2. HP 530 KP479AA. Ιδιο με το προηγούμενο αλλά με ταχύτερο επεξεργαστή. Επίσης φοβερή τιμή. Ισχύει το ίδιο για τη μνήμη.

3. MULTIRAMA-HT FORCE FL-I 7252. Πρόκειτε για το FL90. Ταχύτατο, με 3ετή εγγύηση με καλή οθόνη. Το καλύτερο VBI της αγοράς.

Πιο ακριβό φορητό είναι περιττό πιστεύω οπότε αυτές οι προτάσεις αρκούν.

Δημοσ.

το pc θα το έχω ως επι το πλείστον στο χώρα εργασίας και δεν θα το πολυμετακινώ ωστόσο όταν θα το κάνω δεν θέλω να μου κόβονται τα χέρια. Η δουλειά μου έχει office-acrobat και θα το χρησιμοποιώ στις βάρδιες για να βλέπω καμμια ταινία (ωραίες οι cristal brite οθόνες ή τέτοιου τύπου τελοσπάντων) οπότε θα μου άρεσε και η 17άρα.... αλλά πάλι δεν ξέρω... Παιχνίδια δεν παίζω

για το HP που είπα στην αρχή?? έχει ωραία οθόνη...

ταυτόχρονα θέτω ένα ακόμα δίλημμα core2duo ή turion?

Δημοσ.
το pc θα το έχω ως επι το πλείστον στο χώρα εργασίας και δεν θα το πολυμετακινώ ωστόσο όταν θα το κάνω δεν θέλω να μου κόβονται τα χέρια.

Μία διευκρίνηση: οι ανάγκες φορητότητας διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο,γι αυτό και πολλές φορές γίνονται παρερμηνείες.

Για κάποιον ο οποίος μετακινείται όλη μέρα και πρέπει να έχει μαζί του ανά χείρας το laptop, σίγουρα ο παράγοντας μέγεθος (στην ουσία ο παράγοντας βάρος) είναι εξαιρετικά σημαντικός.

Στην περίπτωσή σου όμως, αν κατάλαβα καλά, το laptop θα βρίσκεται συνέχεια στο γραφείο και που & που θα το μεταφέρεις απο το γραφείο στο σπίτι (και αντιστρόφως) πιθανώς με αυτοκίνητο. Τότε ο παράγοντας βάρος δεν πρέπει να σε προβληματίζει. Άλλωστε δεν μιλάμε για καμιά 80ριά κιλά!!! Αντί για περίπου 3 κιλά (15'') θα πάει στα 5 (17'').

Γι αυτό σου προτείνω τις 17''

Η δουλειά μου έχει office-acrobat και θα το χρησιμοποιώ στις βάρδιες για να βλέπω καμμια ταινία(....)

Παιχνίδια δεν παίζω(....)

ταυτόχρονα θέτω ένα ακόμα δίλημμα core2duo ή turion?

Όντως οι core2duo έχουν λίγο καλύτερες επιδόσεις από τους turion (όταν αναφερόμαστε σε ίδιες ονομαστικές τιμές ταχύτητας).

Αλλά για τιην χρήση που το προορίζεις, αυτή η διαφορά δυναμικότητας είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη.Οπότε σε συμβουλέυω αν τελικά βρεις κάποιο μηχάνημα που σε ικανοποιεί πλήρως σε όλα τα άλλα χαρακτηριστικά, σε καμία περίπτωση μην το απορρίψεις λόγω turion.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Edit: Και φυσικά....ΜΑΚΡΙΑ AΠΟ ACER!!!:shock:

.

Δημοσ.

ΠΑΝΤΟΣ ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΟΝ hp 530 ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΜΠΛΕ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 500 Ε Α ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΑΝΨ ΜΕ ΜΙΑ ΜΝΗΜΗ ΑΚΟΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟ!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...