Προς το περιεχόμενο

Official Topic: "Lost The Game"

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μετά το πρώτο δίλεπτο του παιχνιδιού η κονσολίτσα μου είναι πλέον και αυτή αγνοημένη κάπου σε ένα "έρημο" νησί ονόματι RROD. Υπάρχουν πιθανότητες αξιόπιστης νεκρανάστασης (βλέπε Lok αφού τον πυροβόλησε ο Ben), ή να μην το προσπαθήσω καθόλου και να φύγω μακριά από το νησί (προς PS3), αφήνοντας σας πίσω ... :(

φιλαρακι,να σου κανω μια ερωτηση? εμενα στο δικο μου 360,που παιζουμε 3 ατομα,20-24 ωρες την ημερα,πως δεν μου εχει βγαλει κοκκινα λαμπακια? (εκτος απο 1 φορα απο μαλακια μου με modaρισμα και ρευματα).

που το ειχες τοποθετημενο? μηπως δεν το προσεχες? μηπως το ειχες κοντα σε καλοριφερ η μεσα σε χωρο που δεν αεριζετε?

και στο θεμα μας τωρα.το παιχνιδακι ειναι αρκετα καλο,αλλα και αρκετα ευκολο και μικρο σε διαρκεια.το τερματιζετε σε 5 ωρες στο χαλαρο.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

gherudos για εξτρα πιστες μιλας? δεν γνωριζω,ουτε το εχω ψαξει.

αλλα απο το τελος που ειδα,μαλλον αν θα βγει κατι,θα ειναι καινουριο παιχνιδι,και οχι εξτρα πιστες.

Δημοσ.
φιλαρακι,να σου κανω μια ερωτηση? εμενα στο δικο μου 360,που παιζουμε 3 ατομα,20-24 ωρες την ημερα,πως δεν μου εχει βγαλει κοκκινα λαμπακια? (εκτος απο 1 φορα απο μαλακια μου με modaρισμα και ρευματα).

που το ειχες τοποθετημενο? μηπως δεν το προσεχες? μηπως το ειχες κοντα σε καλοριφερ η μεσα σε χωρο που δεν αεριζετε?

και στο θεμα μας τωρα.το παιχνιδακι ειναι αρκετα καλο,αλλα και αρκετα ευκολο και μικρο σε διαρκεια.το τερματιζετε σε 5 ωρες στο χαλαρο.

Αγορασμένο Δεκέμβριο 2006, μέχρι σήμερα ούτε ένα freeze (πάντα δροσερό)abanιάριστος και live και εκεί που έλεγα ότι μάλλον μούφα είναι αυτό που λένε όλοι για τα κόκκινα λαμπάκια ξαφνικά RROD. Κρίμα και το Lost ήθελα να το λιώσω καθότι μεγάλος φαν :cry::cry::cry:

Δημοσ.

στηλτο στην microsoft hella,να το πανε με κουριερ στην γερμανια,και καθαρισες! σε 15-30 μερες θα εχεις καινουριο.

δοκιμασες να το ανοιξεις και να παιξεις ξανα? μπορει να μην ητανε καρτα γραφικων,αλλα υπερταση.

Δημοσ.
στηλτο στην microsoft hella,να το πανε με κουριερ στην γερμανια,και καθαρισες! σε 15-30 μερες θα εχεις καινουριο.

δοκιμασες να το ανοιξεις και να παιξεις ξανα? μπορει να μην ητανε καρτα γραφικων,αλλα υπερταση.

Μακάρι να μπορούσα αλλά η παραβίαση του κουτιού φαίνεται εμφανώς, αφού έχω σπάσει ένα μικρό πλαστικό κούμπωμα από τις πλαϊνές γκρι σχάρες της κονσόλας. Κρίμα και ήταν τόσο νέα ...

Δημοσ.
Μακάρι να μπορούσα αλλά η παραβίαση του κουτιού φαίνεται εμφανώς, αφού έχω σπάσει ένα μικρό πλαστικό κούμπωμα από τις πλαϊνές γκρι σχάρες της κονσόλας. Κρίμα και ήταν τόσο νέα ...

Φίλε μου για δές εδώ: http://www.sonypsp.gr

Πάρτους ένα τηλέφωνο, νομίζω ότι θα σου δώσουν λύση.

Δημοσ.

τι εγινε ρε παιδια,ουτε 1 ποστ? ακομα να το τερματισετε? :-D

τι εγινε,φοβαστε τον μαυρο καπνο και πατησατε το pause? :lol:

γραφτε κανα σχολιο,πως σας φανηκε? οποιος θελει βοηθεια ποσταρει εδω.

Δημοσ.
τι εγινε ρε παιδια,ουτε 1 ποστ? ακομα να το τερματισετε?

Τωωωωωωωρα να ταν κιαλο.... τσιμπισα και το 1000κακι στα achievements.

Το μονο που με ψιλοχαλασε ειναι οτι ειναι πιο μικρο απο οτι το περιμενα κατα τα αλλα ικανοποιητικο game ειδικα αν ειναι fan της σειρας. Αν μη τι αλλο ενα ευχαριστο διαλειμα απο τα αμετρητα shooters. :)

Δημοσ.
Τωωωωωωωρα να ταν κιαλο.... τσιμπισα και το 1000κακι στα achievements.

πως πηρες 1000ακι στα achieve? εβλεπες βιντεακια στο youtube,η ειχες οδηγο? γιατι το να βγαλεις ...ολες τις φωτογραφιες που χρειαζεσε για να παρεις ολα τα achievements,3 φορες το τερματισα μεχρι σημερα,και ειμαι στα 855. :-D

ασχετο.ο σεκιουριτας στο ξενοδοχειο,δεν ειναι ιδιος ο ααρων πιρς του 24?

Δημοσ.
πως πηρες 1000ακι στα achieve? εβλεπες βιντεακια στο youtube,η ειχες οδηγο? γιατι το να βγαλεις ...ολες τις φωτογραφιες που χρειαζεσε για να παρεις ολα τα achievements,3 φορες το τερματισα μεχρι σημερα,και ειμαι στα 855. :-D

Το τελειωσα μια φορα κανονικά και ήμουν στα 800+ και μετα σε κατι κουφα τελειως επεσε guide. Ε μα εχει κατι ξεκουδουνα να φωτογραφισεις....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...