Προς το περιεχόμενο

Official Topic: "Lost The Game"

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απορίες εντυπώσεις κτλ όλα εδώ.

Το πήρε κανείς;Ποιος είναι ο πρωταγωνιστής;

Κάτι είχα διαβάσει ότι θα παίζεις με κάποιον άσχετο.Ισχύει;

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι,παιζεις εναν ονοματι Elliot,επιβατη της πτησης 815 ο οποιος μετα το ατυχημα πασχει απο αμνησια και δεν θυμαται τιποτα απο την ζωη του.Στο νησι,μια γκομενα τον κυνηγαει η οποια προφανως κατι θελει απο αυτον και εχει σχεση με την ζωη του πριν το ατυχημα.Εσυ παιζεις ΚΑΙ τα φλασμπακς του χαρακτηρα με τα οποια μαθαινεις σιγα σιγα για το παρελθον του.

Το παιχνιδι χωριζεται οπως και η σειρα σε episodes.

Απο οτι διαβασα,οι παραγωγοι ειπαν οτι το παιχνιδι ειναι non-canon στη σειρα,δηλαδη τα οσα συμβαινουν δεν εχουν σχεση με την σειρα,με την εννοια οτι δεν θα προσφερουν απαντησεις σε ερωτηματα της σειρας κλπ γιατι αυτο θα ηταν αδικο για τους τηλεθεατες.Παρ'ολα αυτα,οι γνωστοι χαρακτηρες και τοποθεσιες που γνωρισαμε στη σειρα(μεχρι την 2η σαιζον) θα δωσουν δυναμικο παρον :-)

Οι πρωτες εντυπωσεις κανουν λογο για καλοφτιαγμενο παιχνιδι δεδομενου οτι προκειται για "μεταφορα" μιας σειρας σε videogame.

Δεν το εχω παιξει φυσικα,αυτα ολα τα διαβασα.Μολις το αγορασει ο θειος μου,θα του πω να μου το στειλει :P

Δημοσ.

Μα τι ξενέρωτοι άνθρωποι.Άλλα έλεγαν και άλλα κάνουν.Υποτίθεται ότι θα παίζαμε με όλους τους ήρωες της σειράς και ένα πολύ σημαντικό γεγονός που υποσχέθηκαν να περιλάβουν στο παιχνίδι ήταν ότι δεν θα τελείωνε και κάθε μήνα θα μπορούσαμε να κατεβάσουμε νέα επεισόδια μέχρι το τέλος της σειράς.

Να υποθέσω ότι πλέον δεν ισχύει κάτι τέτοιο;

Δημοσ.

Το παιχνίδι είναι περισσότερο Interactive παρά Action, τύπου Larry.

Τα γραφικά είναι πολύ όμορφα και ομαλά. Οι περισσότεροι χαρακτήρες μοιάζουνε πολύ και παίρνουνε τους χαρακτηριστικούς τους μορφασμούς.

Η δομή του παιχνιδιού σε κάνει να νοιώθεις αυτό το περίεργο συναίσθημα, όπως όταν βλέπεις επεισόδιο Lost!

Ξεκινάει, κλασικά, με zoom στο μάτι του χαρακτήρα.

Σηκώνεσαι σιγά-σιγά και προσπαθείς να θυμηθείς πράγματα.

Συναντάς την Kate και επιλέγεις από μια λίστα, τι ερώτηση να κάνεις.

Η Καιτούλα δεν έχει όρεξη και θέλει να κάτσει μόνη της! :P

Έτσι ξεκινάει το πρώτο Flashback που σε βρίσκει μέσα στο αεροπλάνο την ώρα της επιβίβασης να κάθεσαι.

Επιβιβάζετε η Kate με το Μπάτσο (!) στο αεροπλάνο και κάτι λέει με την αεροσυνοδό.

Για να συνεχίσει η ιστορία πρέπει να βγάλεις μία φωτογραφία την Kate, τη στιγμή που φαίνεται να φαράει χειροπέδες.

Έτσι και καλά θυμάσαι ότι η Kate ήταν κρατούμενη και συνεχίζει η συζήτηση.

Ας μη πω άλλα σποιλερς! Πιστεύω ότι καταλάβατε το στυλ του παιχνιδιού.

Πιστεύω οτι αν είσαι Lostακι, το παιχνίδι αξίζει. Σου δίνει την αίσθηση οτι βρίσκεσαι και συ στο νησί!

Αλλά αν δεν έχεις ιδέα απ' τη σειρά, δεν έχει κάτι να προσφέρει σαν Game.

Δημοσ.

ξεκιναει το παιχνιδι,και τι ακους συνεχεια απο την αρχη?

τον μαικλ να φωναζει συνεχεια ....γουολτττττττ ,γουολττττττττ.

ε,και το εκλεισα,δεν αντεξα αλλο!

καλο παιχνιδακι.αλλα μου την σπαει ο μαυρος καπνος.

(ο σογιερ πολυ κλεφτης ρε παιδια.για εναν αναπτηρα,μου πηρε οτι ειχα και δεν ειχα :-D

καρυδες,μανγκο,νερα....)

Δημοσ.
ξεκιναει το παιχνιδι,και τι ακους συνεχεια απο την αρχη?

τον μαικλ να φωναζει συνεχεια ....γουολτττττττ ,γουολττττττττ.

ε,και το εκλεισα,δεν αντεξα αλλο!

καλο παιχνιδακι.αλλα μου την σπαει ο μαυρος καπνος.

(ο σογιερ πολυ κλεφτης ρε παιδια.για εναν αναπτηρα,μου πηρε οτι ειχα και δεν ειχα :-D

καρυδες,μανγκο,νερα....)

Στον δίνει ο Μαικλ τσάμπα όταν ψαχνεις για το cockpit..Σε έπιασε κότσο ο Σόγιερ

Δημοσ.
Στον δίνει ο Μαικλ τσάμπα όταν ψαχνεις για το cockpit..Σε έπιασε κότσο ο Σόγιερ

σοβαρα μιλας? τον @@.θα τον σενιαρω αργοτερα μολις φυγω απο το cockpit. :-)

ιδιο τον κανανε παντος.αραχτος,διαβαζωντας βιβλια!

Δημοσ.

Μετά το πρώτο δίλεπτο του παιχνιδιού η κονσολίτσα μου είναι πλέον και αυτή αγνοημένη κάπου σε ένα "έρημο" νησί ονόματι RROD. Υπάρχουν πιθανότητες αξιόπιστης νεκρανάστασης (βλέπε Lok αφού τον πυροβόλησε ο Ben), ή να μην το προσπαθήσω καθόλου και να φύγω μακριά από το νησί (προς PS3), αφήνοντας σας πίσω ... :(

Δημοσ.
με τών πρώτο γρίφο, με τα volt καμια βοήθεια?

πανευκολο!

ξεκινας απο αριστερα προς τα δεξια με

1)γωνια

2)γωνια

3)σταυρο

4)σταυρο

Δημοσ.

Επρεπε να το κάνουν free action να μπορούσα να ρίξω ένα χέρι ξύλο στον Michael να βγάλω τα απωθημένα μου.

Πάντως πρώτες εντυπώσεις άριστες. Δεν περίμενα ότι θα μου άρεσε τόσο το παιχνιδάκι

Δημοσ.
Μετά το πρώτο δίλεπτο του παιχνιδιού η κονσολίτσα μου είναι πλέον και αυτή αγνοημένη κάπου σε ένα "έρημο" νησί ονόματι RROD. Υπάρχουν πιθανότητες αξιόπιστης νεκρανάστασης (βλέπε Lok αφού τον πυροβόλησε ο Ben), ή να μην το προσπαθήσω καθόλου και να φύγω μακριά από το νησί (προς PS3), αφήνοντας σας πίσω ... :(

Ας πρόσεχες,να έπαιρνες PS3 :P

πέρα από την πλάκα,κοίτα λίγο εδώ:

http://www.team-xecuter.com/forums/showthread.php?t=47293

κι εδώ:

http://www.extreme-mods.com/Xbox-360-RROD-Repair-Service-p/srv-rrodrepair.htm

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...