Προς το περιεχόμενο

registry

tzinis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μήπως γνωρίζει κανείς κάποιο πρόγραμμα με το οποίο να μπορώ να σώσω τις ρυθμίσεις της registry σε ένα αρχείο ώστε να μην χρειάζεται να τα κάνω όλα απο την αρχή σε κάθε format????

• Super Moderators
Δημοσ.

Ο registry editor των Windows δεν σε βολεύει; Αν θυμάμαι καλά, στο μενού FileΑρχείο στα ελληνικά) έχει επιλογή αποθήκευσης των ρυθμίσεων.

Δημοσ.

regedit.exe στον φάκελλο windows,ή πληκτρολαγείς regedit στο πεδίο που θ' ανοίξει όταν κάνεις κλικ στο κουμπί "εκτελεση"(run) στο "μενού έναρξης" (το κάτω αριστερά "κουμπί" στην οθόνη σου)

..Το θέμα όμως είναι ΤΙ ν' αποθηκεύσεις...Εννοώ,ποιές "ρυθμίσεις"...Μετά από κάθε φορμάτ,δε νομίζω ότι είναι "σόφρον" απλά να αντικαθιστάς το καινούριο μητρώο,με ένα παλαιότερο,που θα έχει καταχωρήσεις από ποιός ξέρει πόσα πράγματα...(εκτός κι αν έχεις ενα στάνταρ αριθμό προγραμμμάτων που εγκαθιστάς με το που στήνεις καινούρια windows,τα ρυθμίζεις όπως θες-πράγμα που σου παίρνει και χρόνο-και θέλεις να γλυτώσεις αυτές τις ρυθμίσεις ΚΑΙ πιθανές ρυθμίσεις στα Windows....)

Δημοσ.

ευχαριστώ washcloud για την επισημανση. η σκέψη μου ήταν να κάνω format και μετά να κάνω αμέσως οτι ρυθμίσεις θέλω στα windows και τότε θα κάνω back up την registry χωρις να έχω εγκαταστήσει κάποιο πρόγραμμα.απλά για να γλυτώσω την ίδια διαδικασία στο μέλλον.

επίσης επειδή θα ήθελα να το ψάξω λίγο το θέμα μήπως γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρώ σε τι αντιστοιχεί κάθε εντολή στην registry έτσι όπως εμφανίζεται όταν ανοίγω το αρχείο που έχω σώσει με το notpad

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...