Προς το περιεχόμενο

turbo-x VS50-216. μπορώ να του βάλω xp?

kallair

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα και απο μενα και χρόνια πολλά.

Εχω ενα notebook turbo-X αγορασμενο 2/08 και απο κατω γραφει μοντελο M66SR.

Θελω να κανω μια αναβαθμιση στον επεξεργαστη, μιας και εχει ενα celeron 530 1.73GHz, σε καποιον διπλοπυρηνο ,αν βεβαια τον υποστηριζει η μητρική.

Το θεμα ειναι οτι πηγα στο πλαισιο 2-3 φορες ,και ενω μου ειπαν οτι θα μου απαντησουν με εγραψαν κανονικα.Εστειλα ακομα και mail στα κεντρικα αλλα ουτε απο εκει καμια απαντηση.Οποτε ειπα μηπως βρω ακρη μονος μου!!

Εχω βρει μετα απο πολυ ψαξιμο στο νετ οτι ενα παρομοιο μοντελο (Prostar)φοραει εναν intel dual core 1.6GHz T2230,χωρις βεβαια να ειμαι σιγουρος οτι κανει.Το θεμα ειναι οτι και αυτον δεν μπορω να τον βρω πουθενα ,και να κανει,αφου ειναι παλιος.

Μηπως ξερει καποιος αν και τι μπορει να παρει απο διπλοπυρηνο ?

Μπορουμε να βρουμε τι μητρικη φοραει και απο κει τι επεξεργαστη μπορει να σηκωσει ή αν τουλαχιστον υπαρχει και καποιο update sto Bios για να υποστηριξει διπλοπυρηνο?

Οι γνωσεις μου σε αυτα τα θεματα δεν με βοηθουν.Οποιος μπορει ας βοηθήσει!!

Ευχαριστώ και καλως σας βρήκα!!:-)

Δημοσ.

Χρονισ σου πολλά,

σου έχω καλά νέα!!! Έχεις το diablo m665

Το οποίο σημαίνει ότι μπορεί να πάρει οποιονδήποτε διπύρηνο μέχρι και santa rosa γενιάς, και μέχρι 4gb μνήμη. Πήγαινε σε κάποιο κατάστημα πλαίσιο, κάποιο πρωί που δεν έχουν πολύ δουλειά και παρήγγειλε κάποιον διπύρηνο, βλέποντας αντιστοίχως και τις τιμές!!!!!:-D

Δημοσ.
Χρονισ σου πολλά,

σου έχω καλά νέα!!! Έχεις το diablo m665

Το οποίο σημαίνει ότι μπορεί να πάρει οποιονδήποτε διπύρηνο μέχρι και santa rosa γενιάς, και μέχρι 4gb μνήμη. Πήγαινε σε κάποιο κατάστημα πλαίσιο, κάποιο πρωί που δεν έχουν πολύ δουλειά και παρήγγειλε κάποιον διπύρηνο, βλέποντας αντιστοίχως και τις τιμές!!!!!:-D

Κατ' αρχην ευχαριστώ για το ενδιαφερον!!

Επειδη δεν το πολυκατεχω το αθλημα....:-D τι ειναι το diablo m665 και ποιοι οι διπλοπυρηνοι μεχρι και santa rosa γενιας?

Μπορω με καποιο τροπο να βρω τι motherboard εχω?

Συγνωμη αν σε ζαλιζω!!

Δημοσ.
Δέχεται μέχρι και Penryn CPU, βάση της Wikipedia.

Τώρα πως βρίσκεις τι γενιά CPU είναι ο καθένας, δεν έχω ιδέα.

Δεν μπορω να βρώ με τιποτα τι μητρικη φοραει και απο κει να βρω και τους επεξεργαστες .......:mad:

Δημοσ.

Μπορείς να βάλεις διπύρηνο μέχρι και της σειράς Τ7χχχ, η οποία φτάνει μέχρι τα 2,6ghz αν δεν κάνω λάθος.

Δες για παράδειγμα αυτόν ως μια οικονομική λύση, ή αυτόν ως κάτι καλό για τον υπολογιστή που έχεις. Αναλόγως budget πάντα!!!

Δημοσ.

Πραγματικα σε ευχαριστώ για το ενδιαφερον.!!

Εισαι ομως 100% σιγουρος οτι θα δουλεψει?

Πως το βρηκες? ψαχνω απο το απογευμα και ακρη δεν βρήκα....:-)

Παντως αν τελικα κανουν μαλλον για την πρωτη επιλογη θα παω....

Edit:

Τελικα βρηκα ακρη!!

Ευχαριστώ παιδιά!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...