Προς το περιεχόμενο

turbo-x VS50-216. μπορώ να του βάλω xp?

kallair

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

ο αδερφός μου πήρε το συγκεκριμένο notebook και σκέφτομαι να του βάλω xp μιας και τα vista που έρχονται προεγκατεστημένα, είναι αρκετά βαριά και αργούν. το θέμα είναι θα βρω drivers για το συγκεκριμένο notebook; που να ψάξω;

Δημοσ.

Αν κρίνω από το παλιό μου φορητό που έγραφε D87P ενώ στο site της Clevo D870P και ότι οδηγούς κατέβασα δούλεβαν κανονικά, πιστεύω ότι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

να ρωτήσω και κάτι άλλο. σκέφτομαι να βάλω τα xp παράλληλα με τα βίστα. τι πρέπει να προσέξω για να μην κάνω καμιά βλακεία κ δεν μπορώ να μπω στα βιστα μετα;

Δημοσ.

ωχ... δεν έχω ξανακάνει εγκατάσταση σε pc με sata σκληρούς κ έτσι δεν ξέρω το όλο σκηνικό. θα πρέπει να βρω δηλαδή τους sata drivers για windows xp 32bit; και ποιους συγκεκριμένα; πρέπει να είναι ειδικοί για την motherboard μου ή υπάρχουν generic sata drivers για να κάνω την δουλειά μου;

Δημοσ.

Tα ΧP μπαίνουν αέρα στα TurboX δηλαδή στα CLEVO ή τα PROSTAR.

Τα έβαλα το Σαββάτο τα XP- Pro SP2.

Επίσης μπαίνουν αέρα και τα WIN2000.

Δημοσ.

το θέμα είναι ότι τους χρειάζομαι τώρα.επίσης δεν ξέρω κατα πόσο θα μου τους δώσουν μιας κ το laptop έρχεται μόνο με vista. γενικά η κατάσταση του site της clevo είναι πάντα τόσο χάλια; όλα οδηγούν σε άδεια directories ή απλώς έτσι φαίνονται τώρα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...