Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 αν έχεις Vista τότε θα έχεις και DX10, αλλιώς δεν γίνεται
Sadman Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 εγω παντως θελω να δω τι θα γινει οταν θα βγει ενα "καθαροαιμο dx10 παιχνιδι"(που λογηκα θα ειναι αρκετα πιο βαρυ απο το crysis)τι κρα εχει να πεσει.... Ξερω ειναι offtopic αλλα αφου το πηγατε απο μερια dx. Orokusaki αυτο που λες μονο με tweak σε καποια games για να εχουνε settings dx10.Παρα ολα αυτα για να εχεις dx10 πρεπει να εχεις sVista.
Ailuros Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 εγω παντως θελω να δω τι θα γινει οταν θα βγει ενα "καθαροαιμο dx10 παιχνιδι"(που λογηκα θα ειναι αρκετα πιο βαρυ απο το crysis)τι κρα εχει να πεσει.... Θα τα παίξουμε με κάρτες D3D11, oπότε θα πεις το ίδιο πράγμα στο μέλλον για τα παιχνίδια D3D11. Δεν έχετε καταλάβει μου φαίνεται ακόμα πως πάει το τραγούδι στα γραφικά. Το hardware προηγείται χρόνια του software/παιχνιδιών και τα τελευταία εμφανίζονται μόνο σαν DX-κάτι όταν και η κουτσή Μαρία έχει κάρτα με συμβατότητα DX-κάτι. Το Oblivion είναι ένα από τα πρώτα D3D9.0 παιχνίδια, αλλά δεν παίζεται με άνεση σε μια R300 που ήταν και η πρώτη DX9 GPU.
kat satan Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 δεν λεω καλα ολα αυτα που λετε αλλα αλλο ηταν το θεμα(κοροιδια)μασ δουλευουν
paul_w810i Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 δεν λεω καλα ολα αυτα που λετε αλλα αλλο ηταν το θεμα(κοροιδια)μασ δουλευουν Αν εννοεις οτι περιμεναν να πουλησει τρελα η 8800GT και ΜΕΤΑ να βγαλουν αυτη τη 'budget' καρτουλα,τοτε ναι, μας δουλευουν Παντως εγω που πηρα την 8600GTS και την αλλαξα κατ' ευθειαν που ακουσα οτι βγηκε η 8800GT ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος για τα 225€ που εδωσα. Ασχετα οτι τραβηξα ενα δραμα διοτι επρεπε να αλλαξω και μητρικη και RAM και και... Οποιος εχει 150€ και θελει μια και γαμω τις καρτες, νομιζω οτι ι nVidia εκανε το 'θαυμα' της γι' αυτον...
kat satan Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Συμπερασμα-οντωs paul μας δουλευουν αλλα οπως ειπες καπου καπου ριχνουν και κατι καλο στην αγορα και επειτα μια απο τα (γ)ιδια
Ailuros Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Συμπερασμα-οντωs paul μας δουλευουν αλλα οπως ειπες καπου καπου ριχνουν και κατι καλο στην αγορα και επειτα μια απο τα (γ)ιδια Αφού το συμπέρασμά σου ήδη ήταν δεδικασμένο, για ποιό λόγο την άνοιξες την ενότητα και μάλιστα ρωτώντας για το συγκεκριμένο θέμα; ΄Οπως προείπα η 9600GT με αρχική τιμή ισάξια της αρχικής τιμής της 8600 φέρνει περίπου τις διπλάσιες επιδόσεις της δεύτερης. Το ότι έχεις μπερδέψει τον mainstream τομέα με τον performance τομέα της αγοράς είναι μια άλλη ιστορία. ΄Οταν και εφόσον βγάλουν μια "9800GT" και έχει ίδια σχεδόν αρχική τιμή με την 8800GT και εφάμιλλες επιδόσεις τότε ναι όντως θα μπορείς να πεις ότι μας δουλεύουν. Η αγορά αυτή κινείται με ραγδαίους ρυθμούς ανέκαθεν. Μόλις πάρεις κάτι εμφανίζεται κάτι φθηνότερο και καλύτερο στην γωνία. Σιγά την ανακάλυψη. Το ουσιαστικό συμπέρασμα είναι για όσους κατόχους μιας 8600 θέλουν να αναβαθμίσουν σήμερα διαθέτοντας μόνο ~150 ευρώπουλα έχουν μια άριστη επιλογή με την 9600. Τα υπόλοιπα αποτελούν θεωρίες των οπισθίων.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Ailure ότι και να πεις θα επιμένει ότι μας δουλεύουν...άστο λοιπόν μην κουράζεσαι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.