Προς το περιεχόμενο

καρτες γραφικων 9600 μηπως μας δουλευουν?

kat satan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας. τελικα ρε παιδια μηπως μας δουλευουν.Καινουργια καρτα λενε?http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.519617 οχι το e-shop αλλα η nvidia σε τι εινε καινουργια στην τιμη?Και μην μου πητε παλοι πως εινε καλη γιατι νομιζω πως κατι δεν παει καλα.Απλως ειστε κοροιδα και εγω μαζι?:shifty::devil::shifty:

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι πρόβλημα έχει η τιμή;

Η απόδοσή της, από ό,τι φαίνεται ως τώρα, είναι χαμηλότερα από την 8800GT και ψηλότερα από οποιαδήποτε 8600. Ίσως κοντά στην 8800GTS 320MB. Αν συνυπολογίσεις ότι πρόκειται για νέο προϊόν, η τιμή της είναι αναμενόμενη.

Δημοσ.

H κάρτα στο άλλο μεγάλο κατάστημα έχει 155 ευρώ, που την καθιστά μιά αρκετά δελεαστική τιμή για τις επιδόσεις της... Μπορεί να μην προσφέρει "νέες " επιδόσεις δηλαδή γρηγορότερες αλλά αποτελέι μιά νέα πρόταση από nvidia με σκοπό να πλήξει κυρίως τις 3850, και μπορώ να πώ ότι στην περίπτωση μου τα έχει καταφέρει... Σκεφτόμουν να πάρω τιν 3850 αλλά πλέον πάω για 9600gt... Αν υπάρχει κάποιος που θα πεί " γιατί δεν παίρνεις την 8800gt" πολύ απλά επειδή η πιο φτηνή 512 mb 8800gt είναι 195 ευρώ, δλδ 40 περισσότερα...

Δημοσ.

ναι ρε παιδες αλλα πέρα απο καλή τιμή και μεγαλύτερες ταχύτητες προσφερει κατι καινούριο? Υποστιρίζει καποια νέα τεχνολογία που δεν το κάνουν οι 8χχχ?

Νέα γενιά δεν συμαίνει μόνο μεγαλήτερη ταχύτητα αλλά και καλύτερα γραφικά.

Δημοσ.

δεν εινε θεμα χρηματων εινε πως το βλεπει ο καθε ανθρωπος. ισα ισα που εγω εγραψα αυτα που εγραψα λογο τιμης γιατι νομιζω οτι μας δουλευουν κανονικα

Δημοσ.
δεν εινε θεμα χρηματων εινε πως το βλεπει ο καθε ανθρωπος. ισα ισα που εγω εγραψα αυτα που εγραψα λογο τιμης γιατι νομιζω οτι μας δουλευουν κανονικα

Το μόνο "δούλεμα" που θα μπορούσα να πω ότι συμβαίνει από πλευράς nVidia (προς τον μη ψαγμένο αγοραστή) είναι η ονομασία της 9xxx, που ίσως έκανε κάποιον να πιστεύει πως πρόκειται για νέα σειρά. Θα μπορούσε να ακολουθήσει την παλιά τακτική της δίνοντας ονόματα όπως 8650GT κλπ. Αλλά το τμήμα marketing μάλλον είχε διαφορετική άποψη.

Δημοσ.
Το μόνο "δούλεμα" που θα μπορούσα να πω ότι συμβαίνει από πλευράς nVidia (προς τον μη ψαγμένο αγοραστή) είναι η ονομασία της 9xxx, που ίσως έκανε κάποιον να πιστεύει πως πρόκειται για νέα σειρά. Θα μπορούσε να ακολουθήσει την παλιά τακτική της δίνοντας ονόματα όπως 8650GT κλπ. Αλλά το τμήμα marketing μάλλον είχε διαφορετική άποψη.

τωρα μαλιστα :X

Δημοσ.

οσο για το link που εβαλες δεν λεω καλο αλλα! πιος εινε καλυτερος ενας πρακτικος μηχανικος η¨ενας της σχολης? γιατι αυτο που εγραψα το βλεπω με τα ματια μου στα P.C μου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...