genius_13 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Καλησπέρα.Έχω 2 υπολογιστές που συνδέονται στο ίντερνετ ασύρματα. Όλα καλά και όλα ωραία αλλά αρκετές φορές η αδερφή μου που χρησιμοποιεί το 2ο PC κάνει κατάχρηση της σύνδεσης με αποτέλεσμα το σερφάρισμα μου να σέρνεται Θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει τρόπος να κάνω εγώ απο το δικό μου PC αποσύνδεση το 2ο PC απο το ίντερνετ.Με λίγα λόγια θέλω να μπορώ να κάνω ότι θέλω το 2ο PC μέσω του δικού μου Καμιά ιδέα? (To router μου είναι το D-Link DSL G624T)
random Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 πρωτα, επειδη εχεις ασυρματο, πρεπει να βεβαιωθεις οτι δεν μπαινει κανενας γείτονας και κλεβει bandwidth. μπορει η αδερφη σου να μην εχει σχέση. 2ον, τι προγράμματα τρεχει και πιστευεις οτι κανει κατάχρηση. εκεινη κατεβάζει p2p και εσυ όχι? υποθετω οτι αυτα τα προγραμματα "γεμιζουν" τη συνδεση σας. browsers (χωρις συνεχή χρηση rapidshare), mail, messengers δεν επιβαρυνουν ιδιαιτερα. --------------------------------------------------- Ενας τρόπος ειναι να εγκαταστήσεις και στα 2 pc το Netlimiter. το Netlimiter εχει και επιλογή απομακρυσμενης διαχειρισης. δηλ. οταν θες να της "κοψεις", δινεις εντολη μεσα απο το δικο σου, στο δικο της Netlimiter να βαλει όριο σε οποιο προγραμμα καταναλώνει πολύ (πχ utorrent, azureus, κλπ). αλλος τρόπος ειναι να παιξεις με τις επιλογες του ρουτερ. το δικο σου νομιζω μπορει να φτιαξει ενα φιλτρα για συγκεκριμενες IP να τις κόψει τελείως, και να το ενεργοποιείς/απενεργοποιείς οποτε θελεις (μεχρι να το καταλαβει και να φας το βρωμόξυλο δηλαδή )
genius_13 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Έχω βεβαιωθεί οτι δεν μπαίνει κανείς άλλος στο δίκτυο μου. Τις έχω εγκαταστήσει το Firewall ZoneAlarm και τις έχω μπλοκαρη το rapidshare ώστε να μην κατεβάζει απο εκεί,αλλά 1)δυστυχώς έχει κολλήσει σε αυτήν την βλακεία που λέγετε Hi5 όπου εκεί σε κάθε profile που ανοίγει ξεπετάγονται καμία 20αρια φωτογραφίες...και βλέπεις την ταχύτητα απο το rapid να έχει μια πολύ σημαντική πτώση.Επίσης κατεβάζει απο Limeware αρκετά συχνά και επίσης αρκετές φορές την έχω πιάσει να έχει ανοιχτά παράθυρα στο μσν με 15+ βάλε άτομα στο ίδιο παράθυρο (σίγουρα επηρεάζει αυτό..) Πήγε να βάλει και mTorrent για να κατεβάζει βλακείες (Ενώ δεν ξέρει που παν τα τέσσερα γενικά...) αλλά το έκανα ένα ωραιότατο reinstall. Προσπαθώ να εκμεταλλευτώ το γεγονός οτι είναι άσχετη και μικρότερη απο μένα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.