Προς το περιεχόμενο

προβλημα με to refresh rate στα windows...

psallis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το προβλημα μου ειναι το εξης...εχω την ΑΤΙ 3850 και το lg F900P monitor .Δεν μπορω με ΤΙΠΟΤΑ να ανεβασω το refresh rate πανω απο 60hz!!!!Το λειτουργικο μου ειναι win XP SP2.Oi νεωτεροι drivers ειναι installed και για την VGA και για to monitor...Στα win μου βγαζει κανονικα refresh rates μεγαλυτερα ,επιλεγω πχ 85hz αλλα η οθονη εξακολουθει να τρεχει στα 60...δεν μπορω με τιποτα να το αλαξω και ειναι πολυ εκνευριστικο γιατι αυτο το refresh rate ειναι πολυ χαμηλο για CRT...

Εχει/ειχε κανεις παρομοιο προβλημα και μπορει να με βοηθησει?

Ευχαρηστω πολυ.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέο thread, έχω το ίδιο πρόβλημα με μια ATI 3450. Σε winXP SP2 με τους τελευταίους drivers παντού, δεν μπορώ να ανεβάσω το refresh rate πανω από τα 75Hz. Η οθόνη μου είναι μια παλιά CRT Iiyama vision master pro 410.

Αν ξέρει κάποιος να πει κάποια λύση, ας το κάνει, γιατί τα μάτια μου δεν την παλεύουν την κατάσταση με αυτό το χαμηλό refresh rate.

Please help...

Δημοσ.

Το είχα συναντήσει και εγώ με 3870 και Philips 19”.

Δεν είχα βρει τη λύση, πολύ κουφό, όπως λέτε και εσείς… τα windows ανέφεραν λ.χ. 85Hz και από το OSD της οθόνης φαινόταν ότι είναι 60Hz.

Με το που εγκαταστάθηκαν Vista όλα καλά.

Δημοσ.

Λοιπόν την βρήκα την λύση και είναι λίγο κουφή...

Στο Desktop κάνουμε δεξί κλίικ και επιλέγουμε "ATI CATALYST® Control Center".

Όταν ανοίξει αυτό, πάμε στα αριστερα κάτω από τα "Graphics Settings" στο "Monitor Properties 0" --> "Attributes".

Εκεί στο κάτω δεξί μέρος της οθόνης υπάρχει το "Monitor Attributes".

Ακριβώς από κάτω ένα check box που δίπλα γράφει "Use Extended Display Identification Data (EDID) or driver defaults".

Φροντίζουμε να ΜΗΝ είναι επιλεγμένο αυτό το check box (να ΜΗΝ υπάρχει "ν" δηλαδή) και από κάτω στο πεδίο "Maximum refresh rate" έχει επιλογές για το επιθυμητό μέγιστο refresh rate.

Επιλέγουμε "100 Hz" και τέλος καλό και όλα καλά από 'κεί και μετά.

:-D

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...