Προς το περιεχόμενο

Ανάμεσα σε 3 Notebooks,ποιο ομως;;;

kalwdios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,ειμαι αναμεσα σε αυτους τους 3 φορητους

http://www.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=1110&v_Item=5756

http://www.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=1110&v_Item=5757

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1079948

Με ενδιαφερει η χρηση του γενικα η χρηση του για παιχνιδια,αναπαραγωγη ταινιων DVD,Internet και η χρηση προγραμματων για επεξεργασια video(studio-pinacle).

Επισης με ενδιαφερει πολυ η εγγυηση, καθως και η διαφορα μεταξυ Toshiba- Hewlett Packard Compaq,δηλαδη ποια ειναι πρακτικα καλυτερη σε θεματα υποστηριξης(εαν χαλασει ο φορητος σε ποσες ημερες θα τον εχω πισω στην κατοχη μου-που θα γινεται η επισκευη(Ελλαδα-εξωτερικο)-ποιο ειναι ποιο ''ζημιαρικο'').

Ποιον προτεινετε λοιπον;;;;

Παρακαλω ,δικαιολογηστε τις απαντησεις σας.

Δημοσ.

απο αυτα που εδωσες το καλυτερο σε θεμα εγγυηησης ειναι το toshiba, αλλα αφου μπορεις να δωσεις τοσα χρηματα γιατι δεν κοιτας κατι σε dell που εχουν μακραν την καλυτερη εγγυηση

Δημοσ.
απο αυτα που εδωσες το καλυτερο σε θεμα εγγυηησης ειναι το toshiba, αλλα αφου μπορεις να δωσεις τοσα χρηματα γιατι δεν κοιτας κατι σε dell που εχουν μακραν την καλυτερη εγγυηση

Χρειαζομαι τον φορητο αμεσα,για αυτο απεκλεισα τον DELL(δεν πωλειται σε καταστηματα)....αλλιως μονο DELL θα κοιτουσα....

Δημοσ.

Σαν ποιότητα κατασκευής μεταξύ των δύο δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης. Το Compaq είναι σε άλλη ανώτερη κλάση. Απλά καμία σχέση.

Αν έχεις τα χρήματα αγόρασε το Compaq 8710w. Είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις σε αυτά τα χρήματα και γενικά σε αυτή τη "βαρέων βαρών" κατηγορία με τις πολύ υψηλές απαιτήσεις.

Για τι θέμα της εγγύησης σίγουρα ο ένας ακόμα χρόνος του Compaq είναι υπέρ τους, αλλά για το θέμα του τι ισχύει σε περίπτωση που πάθει κάτι σχετικά με χρόνους επιστροφής δεν ξέρω.

Προσωπικά στο δικό μου Compaq δεν χρειάστηκε να μάθω. Γενικά πάντως να ξέρεις ότι άλλο το σέρβις των επαγγελματικών σειρών και άλλο των εμπορικών στην ΗΡ. Ακόμα και από την τηλ εξυπηρέτηση μπορείς να το διαπιστώσεις.

Σίγουρα πάντως το σέρβις της Toshiba είναι από τα καλύτερα στο χώρο. Απλά σαν μηχάνημα είναι υποδεέστερο του Compaq.

ΥΓ. Και χρόνο να είχες για Dell πιστεύω ότι το 8710w δεν εχει αντίπαλλο.

Δημοσ.
Σαν ποιότητα κατασκευής μεταξύ των δύο δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης. Το Compaq είναι σε άλλη ανώτερη κλάση. Απλά καμία σχέση.

Αυτό από που προκύπτει; Πολύ χοντρικά: έχουν ίδιους επεξεργαστές, ο Toshiba έχει περισσότερη μνήμη, μεγαλύτερο σκληρό (250άρη, ο οποίος είναι πιο αργός από τον 120άρη του 8710w), παρεμφερείς κάρτες γραφικών... Σωστά;

@kalwdios Έχεις προσέξει ότι το Toshiba έχει HD DVD-Rom Drive το οποίο αποσύρθηκε;

Δημοσ.
Αυτό από που προκύπτει;

Αν διάβάζες πιο προσεκτικά θα έβλεπες ότι αναφέρομαι στην ποιότητα κατασκευής. Και αυτό δεν προκείπτει από το τι ταχύτητας επεξεργαστή ή τι χωρητικότητας σκληρό έχουν. Αν έχεις την ευκαιρία να δεις αυτά τα δύο μηχανήματα από κοντά θα καταλάβεις τη (ποιοτική) διαφορά τους.

Δημοσ.

Αθήνα. Νομίζω ότι το service το έχει αναλάβει η Info-Quest αλλά επειδή δεν είμαι βέβαιος τηλ αύριο και μαθαίνεις γιατί η λίστα είναι μεγάλη και δεν ξέρω πως είναι η διανομή ή από που εξαρτάται.

Αν και με μια δεύτερη σκέψη νομίζω ότι έχει να κάνει με το κατάστημα που το έχεις αγοράσει. Το λέω με πολύ επιφύλαξη όμως.

Δημοσ.
Αθήνα. Νομίζω ότι το service το έχει αναλάβει η Info-Quest αλλά επειδή δεν είμαι βέβαιος τηλ αύριο εδώ και μαθαίνεις.

Ευχαριστω φιλε μου θα παρω αυριο να ρωτησω και την αλλη βδομαδα μαλλον θα παρω το Hewlett Packard Compaq 8710w [GC122EA]....

Εσυ ποιο μοντελο εχεις;;;

Δημοσ.

Εχω ένα ταπεινό nx7400.

Ως ώρας υπερευχαριστημένος. Και από τον φορητό και από το σερβις. Ευτυχώς όχι για πρόβλημα και ελπίζω να παραμείνει έτσι. 2 φορές ζήτησα τα recovery disk για Win XP PRO, μία την αγγλική και μια την ελληνική και είχα χωρίς καμία χρέωση σε λιγότερο από 14 μέρες τα Cd.

Απλά άψογοι. Ούτε γιατί και πώς και τα έχετε ήδη ζητήσει κύριε...

Δημοσ.

Κοιταξε το Satellite P200-1JR αν και ακριβούτσικο τα έχει όλα και δεν θα χρειαστείς ανανέωση για 2 χρόνια...εξάλλου έχει διαχρονική αξία και αξίζει όλα τα λεφτά του..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...