Προς το περιεχόμενο

Αποθητικό γατών για κήπους (!)

kokas08

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παίδες,

πρόσφατα ανακάλυψα πως στον κήπο του σπιτιού μου ερχονται γάτες και "αφήνουν" την άσχημη μυρωδιά τους (καταλαβαίνετε από τι). Πώς μπορώ να τις αποθήσω από τον κήπο?

Παρακαλώ αφήστε links

Ευχαριστώ....

Πρόσκληση σε τσάι στον κήπο του σπιτιού σου, μιας φιλόζωης γριούλας. Μόλις δει τα γατάκια, θα λειτουργήσει το γνωστό φίλτρο και θα τα πάρει υπό την προστασία της. Έτσι θα χέζουν πλέον στον δικό της κήπο. :-)

Αρκεί βέβαια να μην είναι γειτόνισσά σου. ;)

Εναλλακτικά μπορείς να ουρήσεις στις 4 γωνίες του κήπου σου, ώστε να καταλάβουν ότι η περιοχή είναι μαρκαρισμένη. :-)

Δημοσ.

Ηχογραφησε ενα σκυλο και βαλτον να παιζει λουπα.

Μια αλλη λυση ειναι να σταυρωσεις μια γατα προς παραδειγματισμο για τις υπολοιπες.

Και τελος, πέτα που και που ψαρια στον κηπο του γειτονα ώστε να πηγαινουν εκει....και να ελπιζεις βεβαια να μην πεταξει ο γειτονας στον κηπο σου αμμο και καταληξει το σκηνικο να τρωνε στο γειτονα και να τα κανουν σε σενα ;)

• 7 μήνες μετά...
  • Super Moderators
Δημοσ.

Προειδοποίηση: Μηνύματα που παραπέμπουν σε βίαιες πράξεις κατά ζώων θα αντιμετωπιστούν με ιδιαίτερη αυστηρότητα! :mad:

Δημοσ.
Σου εχω τη λυση εδω...

ΠΟΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗΣ:devil::devil::devil::devil:

ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ

Δεν το είχα ξαναδεί… αλλά το μόνο σίγουρο είναι θα καταβραχεί και τον ιδιοκτήτη.

Πάντως στον κήπο εδώ, ένα γατάκι που μεγάλωσε στη δίπλα πολυκατοικία από πολύ μικρό γούσταρε να παίζει μαζί μου την ώρα του ποτίσματος. Έμαθε σταδιακά να περνά κάτω από την ʽαψίδα νερούʼ από το λάστιχο έως εκεί που πότιζα. Πλέον είναι μόνιμο το παιχνίδι μας. Κάθε φορά που τα καταφέρνει μάλιστα μετά είναι εμφανές το πόσο το καμαρώνει. Όλα τα άλλα αδερφάκια του μόλις δουν λάστιχο απομακρύνονται μη βραχούν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...