Achilles Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Παίδες, πρόσφατα ανακάλυψα πως στον κήπο του σπιτιού μου ερχονται γάτες και "αφήνουν" την άσχημη μυρωδιά τους (καταλαβαίνετε από τι). Πώς μπορώ να τις αποθήσω από τον κήπο? Παρακαλώ αφήστε links Ευχαριστώ.... Πρόσκληση σε τσάι στον κήπο του σπιτιού σου, μιας φιλόζωης γριούλας. Μόλις δει τα γατάκια, θα λειτουργήσει το γνωστό φίλτρο και θα τα πάρει υπό την προστασία της. Έτσι θα χέζουν πλέον στον δικό της κήπο. Αρκεί βέβαια να μην είναι γειτόνισσά σου. Εναλλακτικά μπορείς να ουρήσεις στις 4 γωνίες του κήπου σου, ώστε να καταλάβουν ότι η περιοχή είναι μαρκαρισμένη.
χάπι Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Άστε ρε τις γατούλες... Πέστα ντε ! Λυσσάξανε πια με τα γατάκια...
freedubus Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Μπορείς να κερδίσεις δόξα και χρήμα και να προωθήσεις και τον
Critter Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Ηχογραφησε ενα σκυλο και βαλτον να παιζει λουπα. Μια αλλη λυση ειναι να σταυρωσεις μια γατα προς παραδειγματισμο για τις υπολοιπες. Και τελος, πέτα που και που ψαρια στον κηπο του γειτονα ώστε να πηγαινουν εκει....και να ελπιζεις βεβαια να μην πεταξει ο γειτονας στον κηπο σου αμμο και καταληξει το σκηνικο να τρωνε στο γειτονα και να τα κανουν σε σενα
palawiaris Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Κανα σκιάχτρο με μορφή σκυλιού λέτε να κάνει δουλειά;
cosmosfera Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Σου εχω τη λυση εδω... ΠΟΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗΣ:devil::devil: ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Προειδοποίηση: Μηνύματα που παραπέμπουν σε βίαιες πράξεις κατά ζώων θα αντιμετωπιστούν με ιδιαίτερη αυστηρότητα!
million_voices Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 βαλε φωτογραφιες του Μητσοτακη στον κηπο
freedubus Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 βαλε φωτογραφιες του Μητσοτακη στον κηπο Nομίζω οτι εδώ πρέπει να εξαντληθούν τα όρια της αυστηρότητας.
million_voices Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Nομίζω οτι εδώ πρέπει να εξαντληθούν τα όρια της αυστηρότητας. ναι οντως ειναι βιαιοπραγια
tmjuju Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Σου εχω τη λυση εδω...ΠΟΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗΣ:devil::devil: ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ Δεν το είχα ξαναδεί… αλλά το μόνο σίγουρο είναι θα καταβραχεί και τον ιδιοκτήτη. Πάντως στον κήπο εδώ, ένα γατάκι που μεγάλωσε στη δίπλα πολυκατοικία από πολύ μικρό γούσταρε να παίζει μαζί μου την ώρα του ποτίσματος. Έμαθε σταδιακά να περνά κάτω από την ʽαψίδα νερούʼ από το λάστιχο έως εκεί που πότιζα. Πλέον είναι μόνιμο το παιχνίδι μας. Κάθε φορά που τα καταφέρνει μάλιστα μετά είναι εμφανές το πόσο το καμαρώνει. Όλα τα άλλα αδερφάκια του μόλις δουν λάστιχο απομακρύνονται μη βραχούν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.