leoni Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Γεια σας.Δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο topic.Θελω να ρωτησω πως μπορω να αλλαζω την ΙΡ διευθυνση μου.Εχω καποιο προγραμμα (το IP changer)αλλα δε ξερω πως δουλευει. Ευχαριστω.
sa3rdna Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 λογικά αν απλά κάνεις disconnect και ξανά connect το router σου, θα πάρεις άλλη ip.
thanocaster Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Κλείστο και ξανάνοιξέ το. Εφόσον ο πάροχός σου σου δίνει dynamic ip, μόλις συνδεθεί αφού το ανοίξεις θα πάρει άλλη ip...
leoni Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 To ξερω αυτο αλλα ειμαι μακρυα απο το μοντεμ!!!!Με καποιο αλλο τροπο δε γινεται?
pisio Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 'Αν δεν κάνω λάθος μπορείς σε cmd να δώσεις ipconfig /renew και να αλλάξει η ip σου
random Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 εχω ασυρματο μοντεμ, δε γινεται. το ασυρματο ρουτερ ειναι δικό σου; δηλαδη εισαι σπίτι σου; αν ναι, μπορεις να μπεις στο control panel του ρουτερ με τον browser (η ip εξαρταται απο τη μάρκα του), και να πατησεις εκει ενα κουμπι ( disconnect/connect, ή καπως ετσι θα το εχει). αν δεν ειναι δικο σου (πχ. σε εταιρεια εισαι και δεν εχεις το password toy router), πρεπει να κανεις κατι με προγραμμα εγκατεστημενο στο pc σου , αλλα δεν ειναι σιγουρο οτι θα δουλευει (η αλλαγμενη ip ) για ολα τα προγράμματα. Για τον browser θα δουλεψει σιγουρα. κοιταξε το TOR http://www.torproject.org/
Ventrix Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Θα ήταν φρόνιμο να αλλάξεις IP σε μηχάνημα που έχεις δικαιοδοσία και ΟΧΙ στο ασύρματο routeraki του γείτονα...
leoni Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Φιλε Ventrix.Μην ανησυχεις.Πονηρευτηκες, αλλα αδικα.Το μοντεμ ειναι δικο μου.Οσο για αυτο που ειπε ο φιλος random,πηγα στην σελιδα του μοντεμ αλλα που θα κανω disconnect?Στο WAN?Ευχαριστω.
sa3rdna Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 συνήθως αυτό βρίσκεται σε κάποιο μενού system ή advanced. by the way κι εγώ αυτό εννοούσα πριν απλά στο είπα σαν connect/disconnect. ακόμα και reboot να του κάνεις να ξέρεις ότι θα πάρει άλλη ip.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.