ntountou Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 καλησπέρα παιδιά, αύριο λέω να παραγγείλω έναν laser εκτυπωτή για το σπίτι με budget maximum 120-130?... έχω βάλει στο μάτι τους δύο νεους της hp p1005 (92? στο πλαίσιο μέσω internet) και p1006 (119? --//-- ) τους έχει δοκιμάσει κανείς?? εντυπώσεις?? σε ποιον θα καταλήγατε εσείς?? θεωρητικά αυτά τα κομμάτια αντικαθιστούν τους 1018 και 1020 για τους οποίους έχω ακούσει τα καλύτερα.. και βγαίνουν σε πολύ βολικό μέγεθος.. μόνο το κόστος ανά σελίδα με προβληματίζει λίγο αλλά δεν σκοπεύω να εκτυπώνω χιλιοσέλιδα βιβλία.. ούτε φωτος φυσικά.. αν έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο κομμάτι ευχαρίστως αλλά πείτε μου και το λόγο.. thanx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Susi Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 φιλε τον p1005 απο δευτερα τριτη θα τον αγορασω, αλλα 85ευρω οχι 92. ειναι ο πιο οικονομικος απο σο ειδα,και εχει σχετικα φτηνο τονερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntountou Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 85? απο που ?? στο skroutz πιο φθηνές προσφορές δίνει αυτές του πλαίσιου και του e-shop στα 92?... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilco Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ θα πρότεινα αυτόν γιατί έχει πολύ χαμηλότερο κόστος σελίδας -1,8 λεπτά με το ακριβό τόνερ - έναντι των 3,5 λεπτών των άλλων δύο και μεγαλύτερη ταχύτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntountou Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 bilco τον έχω προσέξει, αξίζει πραγματικά τα λεφτά του, αλλά για λόγους μεγέθους και τιμής θα στραφώ σε κάτι μικρότερο, όπως αυτοί που έγραψα στην αρχή... εξάλλου και οι απαιτήσεις μου σε χρήση δεν θα ναι κάτι το φοβερό.. δε σκοπεύω να εκτυπώνω manual ή βιβλία.. αυτός που προτείνεις θεωρώ πως είναι για επαγγελματική χρήση, για καθημερινές εκτυπώσεις πχ σ' ένα μικρό λογιστήριο και όχι τόσο για οικιακή χρήση.. έτσι το βλέπω thanx πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilco Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 bilco τον έχω προσέξει, αξίζει πραγματικά τα λεφτά του,αλλά για λόγους μεγέθους και τιμής θα στραφώ σε κάτι μικρότερο, όπως αυτοί που έγραψα στην αρχή... εξάλλου και οι απαιτήσεις μου σε χρήση δεν θα ναι κάτι το φοβερό.. δε σκοπεύω να εκτυπώνω manual ή βιβλία.. αυτός που προτείνεις θεωρώ πως είναι για επαγγελματική χρήση, για καθημερινές εκτυπώσεις πχ σ' ένα μικρό λογιστήριο και όχι τόσο για οικιακή χρήση.. έτσι το βλέπω thanx πάντως Να σου πω κι εγώ έτσι έλεγα όταν το γύρισα απο inkjet σε laser. Πως έφτασα σε λίγο καιρό να τυπώνω 500-1000 σελίδες το μήνα, ούτε που το κατάλαβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Susi Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 85? απο που ?? στο skroutz πιο φθηνές προσφορές δίνει αυτές του πλαίσιου και του e-shop στα 92?... http://www.zero1.gr/product_info.php?cPath=31_34&products_id=20738 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.