A-l-e-x Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Καλημέρα, Ο σκληρός δίσκος από το toshiba satellite laptop κάηκε πριν λίγες μέρες. Τώρα προσπαθώ να ανακτήσω τα δεδομένα μου !!! αλλά εν τω μεταξύ θέλω να τον αντικαταστήσω. Ο δίσκος που είχε ο υπολογιστής ήταν Hitachi!!!! Πρέπει να επιλέξω την ίδια μάρκα ή να πάρω οποιονδήποτε σκληρό δίσκο με παράμοια χαρακτηριστικά?? (2,5 ιν, 5400 mph, IDE drive)?? Θα υπάρξει προβλημα συμβατότητας κλτ? Προτείνετε κάτι?
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 λογικά όποιον και να πάρεις με ίδιο interface (IDE κτλ...) θα κάνει δουλειά... κοίτα και το manual για κάθε ενδεχόμενο αλλά δε θα ανησυχούσα και πολύ...άμα βρείς WesternDigital βάλε αλλιώς πάρε όποιον βρείς...
A-l-e-x Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Ευχαριστώ! Τελικά πήρα τον Hitachi! Αυτό που δεν ήξερα βέβαια είναι ότι πρέπει να βγάλω / ξεβιδώσω το "case" από τον παλιο δίσκο, να τον βιδώσω στον καινούργιο ώστε να εφαρμόζει στην υποδοχή σκληρού δίσκου στον λάπτοπ μου. Οπότε θα πρέπει να κάνω μια μινι εγχείρηση στον παλιό. Πφφφφ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.