SALIN Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Πραγματικά μου έχουν σπάσει τα νεύρα δηλαδή. Ας με βοηθήσει κάποιος, άν δηλαδή βγάλει καμιά άκρη. Λοιπόν, έχω κάποια αρχεία AVI από το lost, με ξεχωριστούς υπότιτλους srt. 1) Χρησιμοποιώ το aviaddxsub και τους περνάει μια χαρά. Με 3-4 player στο pc που το δοκιμάζω πριν το κάψω, παίζουν οκ. Το περνάω με το nero vision ultra 7 σε Dvd και όταν το βάλω να το δω στο home dvd (sony dav-dz100) οι υπότιτλοι βγαίνουν όπου τους γουστάρει. (συνήθως στη μέση και δεξιά). 2) Χρησιμοποιώ το ConvertXtoDVD με ξεχωριστά τους υπότιτλους, δοκιμάζω πάλι όλους τους players του pc και όλα οκ. Στο home dvd, δεν μου τους προσθέτει καθόλου. (Εδώ δεν ξέρω αν κάνει την βρωμοδουλειά το nero vision που το αντιγράφω στο δισκάκι, γιατί μετά το κάψιμο, ούτε οι players του pc βρίσκουν υπότιτλους.) 3) Το winavi κάτι κάνει, αλλά από 350mb που ναι το κάθε αρχείο, μου το κάνει κοντά στα 900mb με αποτέλεσμα να μην μπορώ να γράψω πάνω από 4 επεισόδια σε κάθε dvd. Πόσα προγράμματα πρέπει να δοκιμάσω δηλαδή για να βρώ κάτι της προκοπής?
giannak7 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 ConvertXtoDVD και διαβασε κανενα οδηγο. εγω δεν ειχα κανενα προβλημα, ολα μια χαρα
aris119 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δοκίμασε να τους περάσεις σε φάκελο και όχι κατευθείαν στο DVD με το ConvertXtoDVD και μετά με το CLONEDVD σε DVD εγώ έτσι τα κάνω και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Επίσης εάν θέλεις να βάλεις πολλά αρχεία σε ένα DVD και δεν χωράνε με το CLONEDVD χωράνε χωρίς κανένα πρόβλημα.
liakos18 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 ... 2) Χρησιμοποιώ το ConvertXtoDVD με ξεχωριστά τους υπότιτλους, δοκιμάζω πάλι όλους τους players του pc και όλα οκ. Στο home dvd, δεν μου τους προσθέτει καθόλου. (Εδώ δεν ξέρω αν κάνει την βρωμοδουλειά το nero vision που το αντιγράφω στο δισκάκι, γιατί μετά το κάψιμο, ούτε οι players του pc βρίσκουν υπότιτλους.) ... Ίσως είναι χαζή η ερώτηση που θα κάνω αλλά επειδή λογικά δεν παίζουν οι υπότιτλοι by default, πάτησες το αντίστοιχο κουμπί στο τηλεκοντρόλ για να διαλέξεις υπότιτλους;
christian-ago Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Τέτοια προβλήματα είχα περάσει κι εγώ στο παρελθόν... Απ' όσο μπορώ να φανταστώ τι παίζει με το πρόβλημά σου, το αρχείο ταινίας και το αρχείο υποτίτλων πρέπει να έχουν το ίδιο όνομα τίτλου με όποιο πρόγραμμα και να τους κωδικοποιήσεις για dvd-video. Κατά τη γνώμη μου με το Convertx2dvd θα κάψεις τα αρχεία. Αφού θα έχουν το ίδιο όνομα (όχι και προέκταση) δε θα υπάρξει πρόβλημα. Αν και το nero vision βγάζει σαφώς καλύτερη εικόνα στον επιτραπέζιο player, ένας σωστός τρόπος είναι να ενσωματώσεις πρώτα τους υπότιτλους στο αρχείο και μετά να χρησιμοποιήσεις το nero vision. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να χρησιμοποιείς το aviaddxsub, ένα πρόγραμμα που θεωρητικά ενσωματώνει τους υπότιτλους στην ταινία (δεν το έχω δοκιμάσει) και να αντιμετωπίζεις πρόβλημα με τους υπότιτλους.
mihachris Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 μπορει να μην καταλαβα καλα αλλα δοκιμασες να κανεις και το καψιμο με το convertxtodvd? εγω που το χρησιμοποιω δεν βλεπω καμια διαφορα στην ποιοτητα παντως.δεν πιστευω πως θα υπαρξει προβλημα.
kurkosdr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Απλά, πριν πατησεις το Εγγραφη στο convert x to dvd, κανε τα εξης: Στο κυριο μερος του παραθυρου, κανε κλικ στο [+] αριστερα από το ονομα της ταινιας, και δες ότι στο "υποτιτλοι" εχει δει τουλαχιστον μια external ροή υποτίτλων. Επισης, τα μενου που φτιαχνει το convertxtodvd δεν δινουν επιλογη για ενεργοποιηση των υποτιτλων μεσα από το μενου. Υπάρχει αντιστοιχο κουμπι στο τηλεκοντρολ του player σου απο όπου ενεργοποιηεις τους υποτιτλους ΥΓ: Το εν λογω προβλημα σου συμβαινει με μονο ενα αρχειο ή σε καθε αρχειο που δοκιμασες?
john.best Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 βοηθεια παρακαλω βοηθεια !!!!χρησιμοποιω το nero εκδοση 8.1.1.4 το προβλημα ειναι το εξης προσπαθω να κανω συληψη βιντεο απο καμερα sony handycam dcr 350epal με το nero vision και ενω αναγνωριζει την καμερα δεν εχω ηχο 'η οταν εχω ηχο δεν εχω εικονα
kurkosdr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 βοηθεια παρακαλω βοηθεια !!!!χρησιμοποιω το nero εκδοση 8.1.1.4το προβλημα ειναι το εξης προσπαθω να κανω συληψη βιντεο απο καμερα sony handycam dcr 350epal με το nero vision και ενω αναγνωριζει την καμερα δεν εχω ηχο 'η οταν εχω ηχο δεν εχω εικονα Μαλιστα... Και τι σκεση εχει το capture από βιντεοκαμερα με τους υποτιτλους? Θα μπορουσες να δημιουργησεις ενα νεο topic, που και καλύτερα θα σε βοηθαγαν οσοι ξερουν, αλλα και δεν θα μπερδευοταν το post σου με τους υποτιτλους. ΥΓ: Από drivers εισαι ενταξει? Το nero την υποστηριζει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.