johnyb98 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Χαιρετώ. Όταν μπαίνω Windows XP Home GR SP2 σε κανονικό mode, μία με βάζει στο internet (router) και μία δε μπορώ να δω σελίδες. Όταν μπαίνω σε safe mode, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Πάντα βλέπω internet. Έχω ελέγξει τις ρυθμίσεις του Panda που έχω εγκατεστημένο: Antivirus + Firewall 2007 και δεν κόβει το firewall το router. Άλλωστε, πρόβλημα έχω ακόμα και όταν κλείσω τελείως το Panda. Ως γνωστόν, σε safe mode, δεν τρέχουν όλες οι εφαρμογές που τρέχουν στην εκκίνηση του normal mode. Πιστεύω πως κάπου εκεί έγκειται το πρόβλημα. Υπάρχει κάποια εφαρμογή ή αρχείο που να πρέπει να κλείσω στην εκκίνηση; Ή κάτι άλλο που μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημά μου; Ευχαριστώ!
johnyb98 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Το πρόβλημα το προκαλούσε το Panda. Κάτι έχει "χτυπήσει" στο Panda και τα έκανε μαντάρα. Με απεγκατάστασή του το πρόβλημα λύθηκε.
21century Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Καμια φορά χρειάζεται Επιδιόρθωση λειτουργικού και όλα τα προβλήματα λύνονται μια χαρά..
Berolinezos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Μερικές φορές κάποια antivirus που υποτίθεται οτι προστατεύουν τον υπολογιστή κάνουν όλο το κακό, μερικές φορές μάλιστα τον καίνε. Όποιος καταλάβει οτι ξεκινάει τίποτα περίεργο όταν περάσει κάτι τέτοιο ειδικότερα απο αυτά που κυκλοφορούν δωρεάν στο δίκτυο πέταμα αμέσως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.