GIANNIS400 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.333145 or http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.330070 α και πως αλαζω ετσι ωστε να μην φενεται ολη η γραμμη διευθηνσης του site του αντικειμενου που θελω να δειξω αλλα να τη αντικαταστω με μια λεξη πχ με την λεξη ( αυτο) και να με παει στην σελιδα του προιντος.
washcloud Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Asus για 18χ και Sony για 1.5Μb cahe....και η απόφαση είναι δική σου. Αλλά,ΕΓΩ θα κοίταζα και τα 2 χρόνια εγγύησης που δίνει αυτό ...όσο για το "κολπάκι" για τα link....Kάνεις highlight το κείμενο που θέλεις να φαίνεται,και μετά πατάς το κουμπάκι "εισάγετε link",κάνεις paste στο box που θ' ανοίξει το link,και...voila.
GIANNIS400 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Asus για 18χ και Sony για 1.5Μb cahe....και η απόφαση είναι δική σου.Αλλά,ΕΓΩ θα κοίταζα και τα 2 χρόνια εγγύησης που δίνει αυτό ...όσο για το "κολπάκι" για τα link....Kάνεις highlight το κείμενο που θέλεις να φαίνεται,και μετά πατάς το κουμπάκι "εισάγετε link",κάνεις paste στο box που θ' ανοίξει το link,και...voila. το lg ειναι και sata φιλε,απο ταχυτητες πως παει. το 1,5μβ του sony που βοηθαει φιλε? εγω θελω γρυγορο και καλο διαβασμα για τις αντιγραφες to asus ειναι ποιο γρυγορο?
sapphire Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Αν το θες για μια ζωή: http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?6014 Plextor PX-130! Αυτό της υπογραφής μου (PX-116), που είναι το προηγούμενο μοντέλο, το έχω από το καλοκαίρι του 2004, απλά συνεχίζει ακάθεκτο!!
washcloud Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Το LG ναι είναι sata-και την ταχύτητά του την αναφέρει(16χ).'Οσο για την buffer του Sony,σημαίνει ότι κρατάει πιό πολύ όγκο δεδομένων στη μνήμη του,για πιο γρήγορη "επανανπροσπελασιμότητα"....Η ταχύτητα των αντιγραφών,εξαρτάται επίσης κυρίως από τον υπολογιστή σου-αλλά και τα διασκάκια που θα χρησιμοποιείς.Όσον αφορά τα drives,ας πούμε ότι και τα 2 "στο ίδιο καζάνι βράζουνε" (κι ας πούμε ότι θα εμπιστευόμουνα περισσότερο το Sony).Aλλά από τα 2,θα διάλεγα το...3ο(LG).Tον λόγο τον έδωσα:2 χρόνια εγγύηση.
blackstar Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Κανένα απο τα 2, θα έπαιρνα ενα dvd-rw π.χ. Pioneer 115/215 h optiarc 7200/7203 και θα ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος, άντε ίσως ένα liteon. Αν μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα καλο λογο γιατί θα πρέπει να διαλέξω ενα rom απο ενα rw; Τουλάχιστον εγώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα στην ανάγνωση με κανένα dvd-rw μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.