Προς το περιεχόμενο

Cosmos Storm

feanor_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η 120 extreme χωράει 100% για την ifx δεν ξέρω (ποτέ δεν κατάλαβα πως συνδέεται). :lol:

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
η 120 extreme χωράει 100% για την ifx δεν ξέρω (ποτέ δεν κατάλαβα πως συνδέεται). :lol:

Το στορμ εχει εναν πλαινο 20αρη ανεμιστηρα.Πως εισαι τοσο σιγουρος οτι δεν θα βρησκει??

Η κουλερμαστερ δινει οριο ψυκτραs μεχρι 13 εκ και αυτες για τις οποιες συζηταμε ειναι 16,5 εκ.

Δημοσ.
Το στορμ εχει εναν πλαινο 20αρη ανεμιστηρα.Πως εισαι τοσο σιγουρος οτι δεν θα βρησκει??

ΚΗ κουλερμαστερ δινει οπιο ψυκτρασ μεχρι 13 εκ και αυτες για τις οποιες συζηταμε ειναι 16,5 εκ.

Ως γνωστόν έχει τις ίδιες διαστάσεις με το cosmos 1000 το οποίο αντί για ανεμιστήρα έχει ηχομονωτικό υλικό.Το υλικό αυτό προεξέχει περίπου ένα με δυο εκατοστά προς τα μέσα.

Δεδομένου λοιπόν ότι και εγώ έχω την thermalright extreme και όχι μόνο χωράει αλλά και μένουν και 2 δάχτυλα απόσταση, τότε μπορώ να πώ με 99% σιγουριά οτι θα χωράει ΚΑΙ στο storm

Άσε που και πάλι ο ανεμιστήρας πέφτει πιο χαμηλά από το ύψος που βρίσκεται η ψύκτρα

Δημοσ.
Ως γνωστόν έχει τις ίδιες διαστάσεις με το cosmos 1000 το οποίο αντί για ανεμιστήρα έχει ηχομονωτικό υλικό.Το υλικό αυτό προεξέχει περίπου ένα με δυο εκατοστά προς τα μέσα.

Δεδομένου λοιπόν ότι και εγώ έχω την thermalright extreme και όχι μόνο χωράει αλλά και μένουν και 2 δάχτυλα απόσταση, τότε μπορώ να πώ με 99% σιγουριά οτι θα χωράει ΚΑΙ στο storm

Άσε που και πάλι ο ανεμιστήρας πέφτει πιο χαμηλά από το ύψος που βρίσκεται η ψύκτρα

Πολυτιμη η βοηθεια σου φιλε vice!!! Παω λοιπον για την ifx-14 και αν δεν κανει πολυ απλα θα βαλω την ουλτρα εξτρημ!!!!

Δημοσ.

Φίλε μου δεν είμαι ο vatos locos (θέλω ακόμα πολύ για να τον φτάσω). :lol:

Αμα δείς συγκριτικά της ifx με την ultra extreme φαίνεται η δεύτερη να είναι καλύτερη. Το toms hardware τουλάχιστον αυτό λέει. Κάνε μια έρευνα καλύτερα πριν την αγοράσεις.

οχι τπτ άλλο αλλά είναι και αρκετά ακριβότερη από την ultra extreme

Δημοσ.

Πολύ καλό κουτί....πραγματικά πολύ όμορφο και λειτουργικό όπως και το 1000άρι φαντάζομαι. Vice με γειά την ψύκτρα! Τελικά την έκανες την κίνηση.

Δημοσ.

Αμα δείς συγκριτικά της ifx με την ultra extreme φαίνεται η δεύτερη να είναι καλύτερη. Το toms hardware τουλάχιστον αυτό λέει. Κάνε μια έρευνα καλύτερα πριν την αγοράσεις.

οχι τπτ άλλο αλλά είναι και αρκετά ακριβότερη από την ultra extreme

Απο οτι ειδα το tom's hardware βγαζει καλυτερη ψυκτρα την ifx-14 απο πολλες αλλες

http://www.tomshardware.com/2008/02/20/cpu_cooler_charts_2008/page17.html

http://www.tomshardware.com/2008/02/26/cpu_cooler_charts_2008_part_2/page10.html

-ακομα και απο καοια κιτ υδροψυξης- ομως δεν βρηκα συγκριτικο μεταξυ αυτων των

δυο στο tom's. Mηπως εχεις link??

• Super Moderators
Δημοσ.

στο review του Vapor στο xtremesystems βλέπω πως η Ultra 120 Extreme είναι καλύτερη από την IFX-14

πάντως από ότι ξέρω για να παίζει στο "full" η IFX-14 χρειάζεται 4-5 fans για push n pull λειτουργία

Δημοσ.

Στο συγκριτικο του τομ, λενε οτι την τεσταραν με ενα noctua στη μεση,

και εκανε σκονη τις υπολοιπες...

Ποιον να πρωτο πιστεψουμε αραγε???

• Super Moderators
Δημοσ.

με το που λες Tom φτάνει δεν χρειάζεται τπτ άλλο για να ΜΗΝ τον πιστέψουμε :P

(καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα)

Δημοσ.
με το που λες Tom φτάνει δεν χρειάζεται τπτ άλλο για να ΜΗΝ τον πιστέψουμε :P

(καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα)

Eιναι αναξιοπιστο λοιπον ε??

Δεν το γνωρια αυτο!!!

Οποτε προτεινετε ultra extreme ε??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...