feanor_gr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Η coolermaster εκανε και παλι το θαυμα της.... http://www.bit-tech.net/hardware/2008/02/22/cooler_master_cosmos_s/1 Tι λετε για το νεο flagship case tis coolermaster???
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 προτιμώ το προηγούμενο με τα side hd drives.
Dark_Sage Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 προσωπικά προτιμώ το COSMOS 1010... http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811119147&Tpk=cosmos%2b1010
feanor_gr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 προτιμώ το προηγούμενο με τα side hd drives. Ωραια τα hd panels δε θα διαφωνησω... ομως κανουν τους σκληρους, ψητους στα καρβουνα... εεε στα hdd panels!!!! :lol:
Strategos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 η βλακεια ειναι οτι εχει το τροφοδοτικο κάτω και δεν μπορεις να βαλεις ψυγειο κάτω.
feanor_gr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 η βλακεια ειναι οτι εχει το τροφοδοτικο κάτω και δεν μπορεις να βαλεις ψυγειο κάτω. εχει θεση επανω για ψυγειο. Το προβλημα με τη θεση του τροφοδοτικου κατω ειναι πως αν βαλεις κανενα 1000αρι το μισο ανεμιστηρι θα τραβαει αερα μεσα απο το κουτι και οχι απεξω!!!
ahh1 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 η βλακεια ειναι οτι εχει το τροφοδοτικο κάτω και δεν μπορεις να βαλεις ψυγειο κάτω. δεν ειναι και τοσο βλακια διοτι επανω ειχες CPU Τροφοδοτικο μνημες και την ψυξη του MOBO με αποτελεσμα ολλα να ειναι ζεστα στο ιδιο μερος ενω ετσι εχεις μυρασμα τις θερμοκρασιας. και το τροφοδοτικο ειναι πιο κρυο διοτι κατω ειναι πιο κρυος ο αερας και η CPU πιο κρυα προφανος διοτι δεν εχει την θερμηκη ακτινοβολια του τροφοδοτικου. το προβλημα μονο το βλεπω πως το 24pino καλωδιο Θαπερναει μπροστα απο ολες τις PCI kai thn VGA για να παει επανω και παλι Θα φτανει?
ahh1 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 η βλακεια ειναι οτι εχει το τροφοδοτικο κάτω και δεν μπορεις να βαλεις ψυγειο κάτω. δεν ειναι και τοσο βλακια διοτι επανω ειχες CPU Τροφοδοτικο μνημες και την ψυξη του MOBO με αποτελεσμα ολλα να ειναι ζεστα στο ιδιο μερος ενω ετσι εχεις μυρασμα τις θερμοκρασιας. και το τροφοδοτικο ειναι πιο κρυο διοτι κατω ειναι πιο κρυος ο αερας και η CPU πιο κρυα προφανος διοτι δεν εχει την θερμηκη ακτινοβολια του τροφοδοτικου. το προβλημα μονο το βλεπω πως το 24pino καλωδιο Θαπερναει μπροστα απο ολες τις PCI kai thn VGA για να παει επανω και παλι Θα φτανει? Sorry για την επαναληψη
Vice Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Πολύ όμορφο.τα μαυροκόκκινα είναι ο έρωτας μου, αλλά απ'οτι βλέπω ξέφυγαν από το αρχικό concept του cosmos..performance meets silence. αφαίρεσαν το ηχομονωτικό από τα πλάγια. Βάλανε ενεργητική ψύξη στους σκληρούς. extra ανεμιστήρας στην οροφή, πλαϊνός 200άρης...πιο πολύ δώσανε έμφαση στην ψύξη. Αμφιβάλω αν αυτό το πράγμα είναι ήσυχο όπως το cosmos 1000 p.s. είναι και όλο από αλουμίνιο...ξέρετε πόσο θα κάνει έτσι?
MoUCLAs Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Εγω πάλι προτιμώ Antec, καποια περίοδο πήγα να παραστρατήσω σε Λιαν Λι, μέχρι που τα είδα απο κοντά.. το μόνο που ζήλεψα απο αυτό είναι ο 20αρης ανεμιστήρας.. στα πλάγια.. δεν νομίζω να κάνει θορυβο.. αλλιώς κακός τον βαλανε.. Συγκεκριμένα μου φαίνεται πολύ καλο αυτό: http://www.bit-tech.net/hardware/2007/04/26/Antec_P182_case_review/1 Απλό και λειτουργικό πάνω απόλα..
madboy Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 p.s. είναι και όλο από αλουμίνιο...ξέρετε πόσο θα κάνει έτσι? 205 ευρώ προπαραγγελία απο το Multirama. Εννοείται βέβαια οτι θα είναι το μελλοντικό μου tower.
johnnyelectro Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 205 και από το Πλαίσιο. Αρκετά καλό και εντυπωσιακός ο σχεδιασμός σε συνδιασμό με τους χρωματισμούς. Link: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977695&product=1084534
oinoikoz Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Εμένα δεν μου άρεσε το cosmos s προτiμώ το cosmos 1000.
Vice Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 ε τότε εντάξει μια χαρά είναι η τιμή. το οτι δεν είναι αθόρυβο δεν το λέω γιατί βάλανε τον πλαϊνό ανεμιστήρα. Αυτός και αν δεν θα ακούγεται... Βγάλανε το μονωτικό στα πλάγια και βάλανε και ένα extra ανεμιστηράκι στην οροφή (σύνολο 3). Στην οροφή είναι αυτά που ακούγονται πιο πολύ απ'ολα...ξέρουν αυτοί που το έχουν τα κόκκινα κουμπιά τα σπάνε!!!!
feanor_gr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 H thermalright ultra extreme ή η ifx-14 θα χωρανε ή θα υπαρξει προβλημα με τον πλαινο ανεμιστηρα??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.